maanantai 1. heinäkuuta 2013

Nyt en vaan keksi otsikkoa...

No voihan räkä, viime yönä pelattiin jalkapallon Confederations Cupin finaali ja takkiin tuli. Mä en tiedä mitä tapahtu, mutta tuntuu että pakka levisi käsiin jo heti siitä toisella minuutilla syntyneestä avausmaalista lähtien. Syötöt meni roiskimiseksi ja keskikentällä tapahtu ihan liikaa virheitä. No can do, parhaatkin kompastuu välillä. Antaa brassien nyt juhlia tätä "harjoitusturnauksen" voittoa, niin Espanja voi sitten taas oikein kunnolla jyrätä vuoden päästä ne varsinaiset kisat... ;) Pakollinen sydän Espanjalle: ♥.

Peli loppu yöllä (vai onko se jo aamua?) kolmen maissa, joten hieman nukutti, ja nyt kyllä pollaa jomottaa. Tulin juuri tallilta ja olisin ihan valmis nukkumaan jo. Nuutin kanssa oltiin tänään yläkentällä häärimässä kaikenlaista hauskaa (mm. seuraa johtajaa, hihi, se on kivaa) ja Sofia kun lähti mukaan talliseuraksi (kiitos, oli hyvä päästä avautumaan kaikesta ♥) niin kuviakin saatiin. Tässä tämän päivän otoksia...

"Ai sul on porkkanoita no oisit heti sanonu !"
"Oota ny vähä täält mä tuun !"
"Onks tää joku pieni piiri pyörii vai miks mun pitää juosta sun perässä ympäriinsä, miks et voi antaa mulle niit kaikkii porkkanoit kerralla häh ?!"
"Äiti älä lääpi. Ja lopeta se lässyttäminen."
"Onks tää joku piknikki vai."
"Eihän täs oo sun kuolaa? Niiku et eihä tää ollu sun suussa?"
"Siis mä oon niin kyllästyny."

Huomiseksi on luvattu ihanaa auringonpaistetta ja lämpöasteita siihen 20 pintaan, joten sääennusteiden olisi parasta pitää paikkansa. Lauantainakin kun oli luvattu sadetta, ja sade tuli, niin mun mielestä sääukko on meille vähän velkaa. Eilen muuten juuri Sofian kanssa mietittiin, että meidän pitäis varmaan hakea sääennustajiksi. Joo, ne saa siitä palkkaa, eikä tartte ees olla oikeessa ! Voi vaan levitellä käsiään ja sanoo et hei, ei me mitään jumalii olla ?! Nii. Mä ainakin ennustaisin aina aurinkoista. Oon kuullu, että tahdonvoima on kaikista voimista voimakkain, siinä ei mahtais säägubben voimatkaan mitään.

Voisin tässä vielä a) selittää lisää mun pohdintoja viime päiviltä, mm. todisteita siitä että on olemassa rinnakkaisia ulottuvuuksia, tai b) mennä pesemään naaman ja suunnata nukkumaan, ja taidan kallistua tuon jälkimmäisen vaihtoehdon puoleen. Huomenna on kuitenkin suhteellisen aikainen herätys, sillä suunnitelmissa olisi tosiaan suorittaa lauantaina peruuntunut uittoreissu ! Hihii, excitement x 10000.

knight cat: you'remindisworkingbestwhenit'sparanoid
Tällee me sit mennää siel biitsil. En tosin aatellu Mowgliks pukeutuu. Kuva: weheartit.com.

P.S. Uuden ulkoasun myötä olisi tarkoitus saada blogia muutenkin paremmin ajan tasalle. Uudistin tänään Nuutin esittelysivun (minne pääsee tuosta vasemmasta sivupalkista Nuutin kuvaa painamalla), ja huomenna olisi tarkoitus suorittaa oman esittelysivuni remppa. Sanokaa ihmeessä jos jokin kohta on mielestänne hölmösti kirjoitettu, tai jotakin oleellista puuttuu. Kaikki palaute on tervetullutta... :)

61 kommenttia:

  1. Vitsit Nuutti on söpö! :3 oletko usein uinut Nuutin kanssa? Miten se menee veteen/tykkää uimisesta? :) itsekin olin pari viikkoa sitten yyterissä hevosten kanssa ja oli kyllä kivaa! :) Toivottavasti teidänkin uinnit onnistuvat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih niin se on ! ♥ Joo viime vuonna käytiin ekaa kertaa kunnolla uimassa, ennen sitä oltiin yhdellä leirillä vaan kahlattu :) ois ihanaa kun pääsis useemminki ! Veteen Nuutti menee yleensä ihan kiltisti, ja tänään se oli kyl selkeesti rohkeempi mitä viime kerralla ! Siitä kahlailusta se tykkää mutta varsinaisesti se uiminen on vielä vähän jännää... :)

      Oi vitsi Yyterissä !!!! Ääh, ollaan just mietitty kaikkien kaa et siel ois niin siistii mennä, voi että !! Ehkä pitäs tehä joku roadtrippi sinne ;D

      Poista
  2. siis näissäkin kuvissa on niin ihanat värit! ihan silmiä kirvelee :DDDD

    VastaaPoista
  3. eeeiiiiii hajosin tolle sääennustuskohalle ! xDD Siinä hei meijän tulevaisuus !

    VastaaPoista
  4. Esittelysivu oli tosi kiva ja hyvin kirjotettu :) Ja mie repesin ihan totaalisesti tolle viimiselle Nuutti kuvalle :DD Miten voikaa näyttää noin kyllästyneeltä ja saada korvat noin :D Mul oli aikanaan suokkitamma hoitohevosena, joka sai korvat aivan vaakatasoon ja se näytti niin hassulle :D Osaispa munkii hevoset xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla ! :) Haha vooi ihana, Nuutillakin on korvat välillä ihan lörpöllään... :D

      Poista
  5. Thiago Silva pelas hyvin eikö vaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mitenkään erityisemmin mun mielestä, paremmin jäi mieleen David Luiz :)

      Poista
    2. Koko Brasilian joukkue pelaa hyvin, myös kippari Silva :)

      Poista
    3. Varmasti, en vaan niin oo kiinnittäny huomiota :)

      Poista
  6. Espanjahan pelas aivan surkeesti. Tai sitten Brasilia oli vaan niin loistava ettei Espanja kertakaikkiaan voinut mitään. Ihan mahtava peli oli, kokoajan tapahtu ja brassien prässi oli mahtavaa. Vielä kun Rampa mokas sen pilkun niin juhlat oli ylimilläään. Ja en usko että Espanja tulee voittamaan mm-kisoja, muut joukkueet on keksiny miten saattaa Espanja pulaan Täydellinen peli oli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä Espanja kovin pulassa vielä ole montaakaan kertaa ollut :)

      Poista
    2. Italia ja Brasiliaa vastaan oli, varsinkin Brasiliaa. vaikka Italia hävis niin saivat hyvin Espanjan pelin kuriin. Ja Tahitia, Nigeriaa ja Uruguayta vastaan on Helppo pelata hyvin kun ne ei mitään loustojoukkueita oo.

      Poista
    3. No en mä nyt sanois et Espanja Italiaa vastaan missään kovin suuressa pulassa oli... :D Brasiliaa vastaan kieltämättä ois pitäny pystyä pelaamaan paremmin.

      Nigeria ja Uruguay on kyllä ihan hyviä joukkueita kumpikin :)

      Poista
    4. Nigeria ja Uruguay on ihan hyviä, mutta ei kumpikaan mitään varsinaisia tasonmittareita. Espanja voitti helpot pelinsä mutta vaikeissa oli pulassa. Ei hyvä.

      Poista
    5. Missä vaikeissa? XD En mä nähnyt mitään kovinkaan vaikeeta muuta kuin ajoittain pelissä Brasiliaa vastaan ja nekin täysin korjattavissa olevia juttuja, haha ;) Joo Espanja ei oo hyvä, se on paras ♥

      Poista
    6. Vikeat pelit: Italiaa ja Brasiliaa vastaan ja helpot alkulohkon joukkueita vastaan. Seuraatko ollenkaan muuta jalkapalloa kun Espanjan pelejä? En olettanutkaan. Jos seuraisit Etelä-Amerikan MM-karsintoja niin ymmärtäisit mitä tarkoitan kun sanon että Uruguayta vastaan ei oo vaikeeta pelata.

      Poista
    7. Haha voi seuraan kyllä, kiitos vaan mielenkiinnosta ;)

      No eihän Espanjalla Uruguayta vastaan minkäänlaisia vaikeuksia ollutkaan XD Sen sijaan Italia - Uruguay peli oli aika tasaista tahkomista.

      Poista
    8. En sanonutkaan että Espanja oli vaikeuksissa Uruguayta vastaan vaan päinvastoin. Sitähän vastaan se just pääsi helpolla koska Uruguay on romahtanut täysin Copa America voittonsa jälkeen. Tietäisit sen jos seuraisit Etelä-Amerikkalaista futista.

      Poista
    9. Haha, mähän seuraan just niitä pelejä ku ite haluun.

      Poista
    10. Eli toisin sanoen vain Espanjan pelejä. Ei kannata esittää tietävänsä mitään koko lajista jos katsoo vain yhden joukkueen pelejä.

      Poista
    11. Sulla taitaa pahasti olla ymmärryksessä jotain vialla, en oo missään sanut katsovani vain yhden joukkueen pelejä haha :D

      Ja kukahan sä luulet olevas sanomaan kuka mitenkin paljon tietää? ;) aivan, et kukaan. Tää sun läpätykses alkaa olee jo ihan naurettavaa :D

      Poista
    12. Näitä sun juttuja lukemalla kyllä ihan kuka vain tajuaa, ettet ymmärrä jalkapallosta paljoakaan. Ja voin rehellisesti sanoa että ihminen joka oikeasti seuraa jalkapalloa erottaa Thiago Silvan David Silvasta.

      Poista
    13. Joo ja mä voin rehelliesti sanoa että ihminen jolla on elämä, ei mussuta toisten blogiin tällä tavalla :D

      Ja mitä tulee tohon sun Thiago Silva -päähänpinttymään, niin suosittelisin pyyhkimään sen pois, sillä ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta :) siinä kaverissa ei oo mulle yhtään mitään erikoista.

      Takaisin kommentointi on muuten turha vaiva, sillä tää keskustelu loppuu nyt tähän, toivottavasti löydät sen elämän jostain ! :)

      Poista
  7. Mitähän ihmettä Espanjalle tapahtu? Ihan surkeeta peliä.. :/ ite oon kyllä ilonen Brasilian voitosta, mutta ihmetyttää silti miten Espanja noin romahti. Toisaalta Brasilia oli niin loistava, että ehkei ne vaan voinu mitään... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, en tosiaan tiedä. Tuntuu että niillä meni vähän pasmat sekasin kun eivät päässeet harjottamaan sitä "normaalia peliään", vaan vastustaja tuli kimppuun koko ajan. Ja luulen että tohon johti väsymys, kun edellinen ottelu kuitenkin kesti sen 90min + 2 x 15min + rankkarit, ja sit oli vielä yks välipäivä vähemmän ku brasseilla. Tollasessa turnauksessa se on kuitenki aika merkittävä juttu. Mut näin kävi nyt, ei auta. Just ku semmoselle "pelailulle" ei ois ollu varaa yhtään.

      Poista
  8. "Antaa brassien nyt juhlia tätä "harjoitusturnauksen" voittoa, niin Espanja voi sitten taas oikein kunnolla jyrätä vuoden päästä ne varsinaiset kisat... ;)"

    Haluan antaa vähän kritiikkiä. Jos kirjotat jalkapallosta ja sulla on yli 1000 lukijaa, niin et voi olettaa että kaikki kannattaa samaa joukkuetta kun sä. Tästä lainvastaista pätkästä sai kamalan vähättelevän kuvan Brasiliaa kohtaan. Se ei oo hyvä juttu koska pahimmassa tapauksessa vaan suututat Brasilian fanit. Ymmärrän kyllä että oot varmasti petyny kun Espanja hävis, mutta kannattaa silti jättää tommoset pois. Enkä sano tätä mitenkään pahalla, halusin vaan antaa neuvon ja uskon että saat tollasten pois jättämisellä anonyymivihaajia pois. :)
    Muuten oot tehny mun mielestä hyvää työtä tän blogin kanssa, kuvia on ehkä välillä vähän liikaa ja saatat mennä välillä vähän jaarittelun puolelle teksteissäs, mutta harvemmin. Voin rehellisesti sanoa että tää on yks laadukkaimmista blogeista mitä luen, osaat hyvin kirjottaa ja ulkoasu on siisti ja kaunis. Hyvää kesän jatkoa sulle ja Nuutille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä oon niin olettanut? Miksi olettaisin? Eiköhän jokainen kuitenkin saa omaan blogiinsa kirjoita juuri niin kuin tykkää :) Ja jos joku ton sunkin lainaaman kohdan otti niin tosissaan ja vakavasti, että loukkaantuu, niin veikkaan ettei kannattais lukea mun blogia ollenkaan... :D ketäänhän ei siihen pakoteta, ja jalkapallojuttuja tulee taatusti olemaan paljon jatkossakin. Valitettava tosiasia on se, että tämmöset asiat jakaa mielipiteitä aina. Eikä mua oikeastaan kiinnosta noi anonyymivihaajat, sen kuin vihaavat jos siltä tuntuu :D Mä en ainakaan välitä mitä muut Espanjasta puhuu, kun se on mulle ykkönen anyways... :)

      Mutta joo totta, että jalkapallopäivitysten pois jättämisellä säästyisin varmasti monilta omituisilta kommenteilta (joita on kyllä itseasiassa aika hauska lukea) kun nää tosiaan välillä kuumentaa tunteita :) vaikka en missään nimessä tarkoituksella ole muita joukkueita halveksinut, päinvastoin. Se vaan kun jotain kannattaa, niin tietty sitä pitää parhaana ja uskoo sen voittoon, sehän on ihan loogista ?! :D

      Voi kiitos, ihana kuulla ! Joo toi jaarittelu on paha tapa...... :D Hyvää kesän jatkoa myös sulle ja kiitos asiallisesta kritiikistä ! Yritän kyllä pysyä asiallisena ja toi "Antaa brassien nyt juhlia tätä "harjoitusturnauksen" voittoa, niin Espanja voi sitten taas oikein kunnolla jyrätä vuoden päästä ne varsinaiset kisat... ;)" oli lähinnä heitto luomaan uskoa niihin omiin... :) Tosiasiahan on se, että siellä tulee olemaan paljon kovia vastustajia (mm. juuri Brasilia), eikä voitto missään nimessä oo itsestäänselvyys ! Ei auta ku toivoa parasta omansa puolesta... :)

      Oho sori romaanivastaus... :D

      Poista
    2. En sanonutkaan että olisit sanonut niin, tosta pätkästä sai vain sellasen kuva. Jalkapallo on sellanen laji että se jakaa hirveesti tunteita. Luin viime kesänäkin sun kirjottamia EM-kisa postauksia ja huomasin että aika monessa kirjotit Espanjaa suosivasti. Se on toki täysin ymmärrettävää, ainahan omaa joukkuetta tulee suosittua mutta kannattaa silti yrittää kirjottaa mahdollisimman puolueettomasti.
      "niin veikkaan ettei kannattais lukea mun blogia ollenkaan... :D ketäänhän ei siihen pakoteta, ja jalkapallojuttuja tulee taatusti olemaan paljon jatkossakin."
      Monet haluavat lukea sun blogia koska tää on muuten niin hyvä, kirjotat kiinnostavasti, lisäät hienoja kuvia ja Nuutti on ihana ja sen elämästä on kiva lukea. Halusin vain sanoa että jos haluat pitää paskat kommentit poissa niin kannattaa yrittää kirjottaa jalkapallosta puolueettomammin.

      Mutta mitä nyt oon kattonu niin ei täällä vähään aikaan mitään ikäviä kommentteja oo ollutkaan, halusin vain huomauttaa tästä koska ite sain tästä sellasen kuvan että vähättelit Brasilian voittoa vaikka uskon ettet oikeesti niin tehnytkään/ tarkoittanutkaan. Itelläkin tulee usein haukuttua vastajoukkue lyttyyn jos se on oman suosikin voittanut vaikka en oikeesti edes vihais sitä. :)

      Mutta tosiaan älä ota tätä pahalla vaan kritiikkinä. Kirjotat muuten oikein hyvin. :) Oon ite seurannu jalkapalloa melkein 12 vuotta, niin pistää aina helposti silmään kaikki jalkapallojutut. :D Ja älä ihmeessä lopeta niiden kirjoittamista, kunhan vaan muistat että lukijoiden joukossa on varmasti myös näitä Espanja-vihaajia. :)

      Poista
    3. Niin no jos joku ottaa nokkiinsa mun jalkapallojutuista, niin se on kyllä ihan niiden oma ongelma :D Luen mäki paria blogia, joiden kirjoittaja kannattaa eri joukkuetta kun mä, enkä näe siinä mitään ongelmaa. Mä en oikeestaan edes näe mitään syytä yrittää tarkoituksella kirjoittaa mahdollisimman puolueettomasti, sillä kyllä mä uskallan mielipiteideni takana seistä, ja kuten säkin sanoit, musta on aika ymmärrettävää kirjoittaa suosikistaan suosiollisesti. Eikä se mun mielestä tarkoita vastustajan haukkumista, tai epäasiallisuutta.

      Asioista voi aina myös asialliseen sävyyn keskustella, ja oon täällä blogissakin törmännyt monien eri maiden kannattajiin, joiden kanssa on hyvässä hengessä vaihdettu mielipiteitä. Sellainen anonyyminä haukkuminen ja oman joukkueensa ylistäminen on musta lähinnä säälittävää ja siitä saa ainoastaan katkeran kuvan :D Jos joku kuitenkin haluaa sellaiseen sortua, niin ei se mua liikuta :) kyllä maailmaan melua mahtuu !

      Enkä mä tosiaan Brasilian voittoa millään tavalla vähättele, onhan Espanja aika kova joukkue eikä sen kaatamiseen ihan kuka vaan pystykään ;) Mutta ei se Brasiliakaan mitenkään voittamaton ole, viime pelissä vaan erinäisten syiden seurauksena kävi niin kuin kävi. Enkä tuolla tarkoita ettenkö pitäisi brasseja taitavina. Jalkapallojuttuja ei ikinä missään kannata ottaa kovin henkilökohtaisesti, kun ihmiset kuitenkin näkee asiat eri joukkueiden takana niin eri tavoin. Siinä rupeaa muuten vaan omaa energiaansa turhaan tuhlaamaan.

      En ota ollenkaan pahalla, mukavaa vaan että joku jaksaa asiallisella linjalla kritisoida ! :) Muistan toki, että noitakin löytyy, mutta en mä kuitenkaan näe tarvetta ruveta niiden takia hyssyttelemään. Jos mulla on mielipide jonka haluan tuoda julki, niin sitä ei pari kitisevää anonyymiä estä :D Ja tosiaan kun asiallisesti kuitenkin pyrin kirjoittamaan, niin en näe siinä mitään väärää.

      Mutta siis ymmärrän sun pointin, ja oon samoja juttuja paljon itseksenikin miettinyt :) Myönnän, että joskus on ehkä tullut kirjoitettua jalkapallosta liian aggressiiviseen ja provosoivaankin sävyyn, mutta oon kuitenkin omasta mielestäni vähän rauhoittunut. Ainakin oon siihen pyrkinyt, ja pyrin edelleen, koska en mä tosiaan ketään halua jutuillani loukata :)

      Poista
  9. Muuri on niin söpö :3 en oo tienny että käytte uimassa sen kaa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuri ;o XD taidan tietää ketä tuolla tarkoitit (taisi mobiili laittaa omiaan? ;) joten kiitos niin se on ♥ Joo siis tänään oli toinen kerta kun kunnolla ollaan uimassa käyty :) toivottavasti päästäis vielä tänä kesänä uudemmankin kerran !

      Poista
    2. *Nuutti!! Äh mun känny korjailee aina ihan omiaan :D muuri.... xD
      mutta laita pian uimakuvia jos sulla on :)

      Poista
    3. Hahaa arvasin :D Joo uimakuvat on esillä viimein ! :)

      Poista
  10. Voi ettien että miten söpö Nuutti jälleen! Viimeinen lörppökorva kuva <3

    Hyvältä näytti esittelysivun remppa, sulla on aina niin hyviä kuvia ja kuvatekstejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, niin se on ♥

      Oi kiva kuulla !! :)

      Poista
  11. Seurailen sun blogia anonyymisti ja tykkään!! :) jotain jos voi ehdottaa niin jos koittais tehdä blogia vähän kevyemmäks, tuntuu että lataa ja lataaa vaan kokoajan :p

    Ps. Törkeen mahtavaa lukee tolla translationilla sun tekstejä, päivän naurut saa aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos seurailet ja tykkäät, tosi kiva kuulla ! :) Voi ei mikähän siinä on, kun kaikki kuvatkin aina pienennän just ettei latais niin pitkään (ja ettei menis tila täyteen)... D: Saattaa olla, että jotkut sivut lataa kauemmin jos niillä on postaus, missä on mm. postausta jostain kisoista mitä oon ollu kuvaamassa, koska niissä on yleensä monta kymmentä otosta... pitää yrittää karsia paremmin... :D

      Poista
  12. Espanja on kyllä paras ♥
    Kivoja kuvia (:

    VastaaPoista
  13. Jeee muistit ne porkkanat (paitsi ei tainnu olla koko säkillistä?)! Ja äää mä vaa taas nauroin täällä noille kuva teksteilla ja nuutti on ilmeistään vaan niin paras! Ens postauksessa sä kyllä selität rinnakkais ulottuvuuksista (että oli vaikee sana) sillä mä haluun ainaki kuulla :D

    Niin ja voisiks joskus tehä jonkun postauksen missä sä vaik kertoisit mitä blogeja seuraat ja mitä mieltä niistä oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä, olen hyvä omistaja ! ;) ... paitsi joo ei ollu ku vajaa kilon pussillinen =(

      Nuutti on kyllä välillä aika hassu naamansa kanssa tui ♥ Ja joo rinnakkaisulottuvuuspohdinnat pitää ehkä änkeä johonkin postaukseen....... XD

      Joooo voishan semmosta yrittää tehdä, tulee vaan varmaan aika pitkä....... ! :D

      Poista
  14. Ooh viva Brasil <3 oon niin ilonen niiden voitosta, ylihehkutettu Espanja kohtas kannattajansa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "kohtas kannattajansa"? :D Aivan, aivan... ;)

      Poista
    2. *kaatajansa :)

      Poista
    3. Tällä kertaa kyllä, mutta tilanne voi seuraavaksi olla vaikkka ihan päinvastainen ;)

      Poista
  15. Söpö Nuutti! :D

    VastaaPoista
  16. Laitat sä kuvia Nuutista veessä jos on? Nuutti on kaunis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuutti kiittää :) uittoreissupostauksen julkaisin juuri ! :)

      Poista
  17. Moi!
    Minä olen joskus jo aikaisemmin kommentoinut blogiinne (romaanikehumiskommentin), mutta nyt en voinut enään hillitä itseäni joten katsotaan mitä kiisseliä tästä tulee...

    Teillä (/sulla) on aivan törkeän hieno blogi! En ole ikinä törmännyt näin upeaan blogiin! :--) Olenkin jo tätä ainakin vuoden seuraillut

    Wow.. ja sun ottamat kuvat on niin hienoja, että ei mitään rajaa :O oot aivan huippukuvaaja!

    Blogista huomaa, että taidat panostaa tähän ihan kympillä! Ulkoasu on todella hieno ja banneri... Ah jotain niin ihanaa! Mä oon aina rakastanut sun bannereita! Niissä on vaan jotain todella ihastuttavaa! Tuli mieleen, että teetkö muille bannereita? Itse en blogia tosiaan omista niin en tarvitse banneria, mutta noin hieno banneri kelpaisi kelle tahansa! :')

    Ja sun kirjoitustapa / tyyli on mahtava! Monet bloggaajat kirjoittavat vain muutamalla lauseella päivän tapahtumista, mutta sinä kerrot tänne blogiin myös omia mietteitäsi. Kuvatekstit on niin hauskoja! :D En keksi yhtäkään miinusta tästä blogista!

    Täältä löytyy yksi maailman kovimmista espanja faneista! Erityisesti espanjan futisjoukkue fanihan minä olen mutta koko maa on ihanan oloinen.
    Hassuinta tässähän on se että en ole ikinä käynyt koko maassa, sillä en pidä hirveästi poistua täältä kotosuomesta! Osa sukulaisistani kylläkin asuu espanjassa joten maa on kuitenkin itselleni "tuttu".
    Voi sitä äänen määrää jos minut laitetaan katsomaan espanjan futispeliä :D ah..on ne espanjalais miehetkin niin komeita!.. :')
    GO SPAIN! ♥ parhain maa nyt ja aina :3

    Jalkapallohan voi olla ihan kiva harrastuskin mutta taidanpa pysyä tämän penkkiurheilun puolella :D (ja hevostelun :D)

    Asiasta toiseen... XD
    Nuutti on aivan hirmuisen komia mies! Erikoisen oloinen otus ;) (ei siis todellakaan millää pahalla tuo äsköinen!) Kyllä mullekkin kelpaisi! olette niin mahtava pari! :)

    Sinä itse vaikutat todella mukavalta persoonalta näin ainakin tekstin perusteella :)

    Tuli sellainen kysymys mieleen, että kuin usein hyppäät nuutilla? Minulla on niin huono muisti, että en muista milloin olisit postannut esteistä mitään. (Siis nuutin kanssa)

    Pidemmittä puheitta JATKA SAMAAN MALLIIN TÄMÄN KANSSA! sulla on paras blogi :3

    Anteeksi vielä mahdollisista kirjoitusvirheistä... Tämä on kirjoitettu puhelimella nääs :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos ihanasta kommentista !! :D Kylläpä sait hymyn huulille :)

      Oi mahtavaa että säkin oot Espanjan fani ! Meilläkin asuu sukua Espanjassa ja oma talokin sieltä löytyy, se on mulle niin ku toinen kotimaa ♥ Hahaa ihana, voin kuvitella noi Espanjan pelit ! Meilläki aina käy tunteet kuumina :D Viimeks ku Espanja pelas Confederation Cupissa Italiaa vastaan niin herätettiin naapurikin kun riemuittiin Navaksen rankkarimaalia :D Ai ettien että ! Ja tosiaan ne pelaajat........ ♥

      "GO SPAIN! ♥ parhain maa nyt ja aina :3", TODELLAKIN ! ;) ♥

      Mut joo mä kans oon kova jalkapalloilija penkiltä käsin :D Onhan se ihan hauskaa koulussaki ollu ja näin, mutta omasta kaveripiiristä ei taitais oikein peliseuraa suuremmissa määrin löytyä... :D ois helpompi olla poika, ne pelaa aina jalkapalloa !

      Hihii Nuutti kiittää ! Onhan se hieno ♥ Haha ja kieltämättä välillä vähän erikoinen, mutta eipä ole koskaan ainakaan tylsää ! :) Voi kiitos ♥

      En hyppää kovin usein enää, etenkään isompia, kun musta on Nuutin jalkojen suhteen tullu vähän arka D: sillä kun on noita jänneongelmia ollut. Mutta siis ei sillä mitään rajoitteita ole, etteikö saisi hyppiä, se vaan on mun oman pään sisässä se mörkö... :D Ainakin pikkuesteitä vois hyppiä varmaan ihan viikottain ja ne on mukavia ihan mielenvirkistyksenkin kannalta. Pitäis varmaan joku päivä raahata esteet kentälle ja katsoa mitä Nuutti tuumaa... ;)

      Kiitos vielä ihan hirveästi, tosi kiva kuulla että tykkäät ! ♥ :) Aamun piristys !

      Poista
    2. Oho tulipas sydämiä............ eh :D

      Poista
  18. Pakko tulla kysymään et mistä oot hankkinu ton Espanja-paidan? Mäkin haluun. :D ja ihania jälleen nää kuvat tässä postauksessa ja uittokuvat oli mahtavia! on tää sun blogis vaan niin mahtava. :) ♥

    pakko sanoo et tää jalkapallo aina herättää sun blogissa paljon tunteita, etenkin anonyymeiltä.. :D en jaksa oottaa ens vuoden MM-kisoja, ois tosi hienoo jos pääsis paikan päälle kattomaan ja kannustamaan Espanjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanjasta ostettiin joskus muutama vuos sitte :D En tiedä jos jostain sais tilattua? Hihi voi kiitos ♥

      Jep... :D mut niinhän se aina, semmosta tää jalkapallo on ! :D Joo älä en mäkään, ääh ! Onneks nään Espanjan joukkueen livenä syksyllä ku ne tulee Suomeen ♥

      Poista
    2. Wau, vähän oon kateellinen ku pääset kattomaan Espanjan matsia! :D kelpais mullekki. ;) Eiks se oo se MM-karsinta peli Suomi-Espanja?

      Poista
  19. kiva toi mun takatukka x)

    VastaaPoista
  20. ohho hups, tuli vahingossa väärää postauksee ! piti tulla siihe uittoreissujuttuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, en ees tajunnu ennen ku sanoit XD tyylikäs ! ;)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !