perjantai 4. huhtikuuta 2014

Bannerikauppa avattu !

Sain jatkuvasti sähköpostiini niin suuren määrän viestejä tilausbannereita koskein, että päätin kokeilla miten tällainen bannerikauppa oikein nyt sitten toimisi. Tarkemmat infot sekä muutamia mallibannereita (laittelen lisää kunhan ehdin...) näytillä omalla alasivullaan :)

19 kommenttia:

 1. Harmi että mulla ei oo blogia, mutta jos olis niin tilaisin ehdottomasti bannerin sulta! Sun bannerit on vaan jotain niin mahtavaa <3

  VastaaPoista
 2. sun taito huomioon ottaen tuo hinta ei ole mitään :) jos jossakin vaiheessa itse rupean bloggaamaan, niin sinulta ehdottomasti ulkoasuni kyllä haluaisin!

  VastaaPoista
 3. Tosiasiahan on se, että tuo hinta on monen tunnin työstä (ja sinun kohdallasi järjettömän upeasta lopputuloksesta) ihan naurettavan pieni, mutta harvassa ovat ne, jotka yli muutamaa euroa bannereista pulittavat. Tämä johtuu ehkä siitä, että pääosin bloggaavat ihmiset ovat melko nuoria ja toisaalta ehkä myös siitä, että ulkoasua halutaan vaihdella melko usein.

  Olet ehdottomasti paras bannerintekijä, kenet tiedät, ja mikäli itse bloggaisin, en kokisi muutaman kympin panostusta vuositasolla kovinkaan suurena. Mutta olenhan toki työssäkäyvä ihminen, jolle moinen ei tee suuren suurta lovea talouteen.

  Jatka samaa rataa, ennen pitkää ulkoasusi löytävät varmasti laajempikin porukka - myös heppapiirien ulkopuolelta. Siellä se rahakin enemmän liikkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta :) Mutta ihan hyvä näin, ehkäpä tosiaan saan rauhan tehdä bannereita huolella sen sijaan että postilaatikko tulvisi tilauksia. Mitään "liukuhihnatuotantoa" kun en todellakaan jaksaisi... :)

   Kiitos kovasti kehuista, kiva kuulla !! :)

   Poista
 4. tilaisin jos äiti antais! mutta se ei ees tiedä että mulla on blogi niin en kehtaa kysyä mutta ehkä joskus kun oot kyllä paras bannerimestari:)

  VastaaPoista
 5. Sun ulkoasut on kyllä todella upeita! :)

  VastaaPoista
 6. Olen jo pitkään miettinyt miten ihmiset jaksavat tehdä bannereita ihan onnettomilla hinnoilla, sillä kyllä niihin taatusti saa sitä aikaa uppoamaan. Sun bannerit ovat ihan taideteoksia, joten niistä mun mielestä saakin pyytää enemmän. Oikeastaan tuntuu melko vähältä tuo kymppikin. Ulkoasu kuitenkin on se, minkä pohjalta lukija blogista ensimmäisen mielipiteensä muodostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntipalkka on kyllä näilläkin hinnoilla aika pieni, mutta ei kai sitä sillä kaavalla oikein kannata laskeakaan... :D Mutta ihan totta tuo, että ulkoasu on kyllä tärkeä osa blogia.

   Kiitos :)

   Poista
 7. Tää on hyvä päätös! Itse tykkään tehdä bannereita, muttei mitenkään ole aikaa tehdä kaikille, joten pientä korvausta pyytämällä sitten kaikki järjestyi. Tosin jonoa on vieläkin melkein stressiksi asti, mutta..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo uskon...... ! :D Mutta tosiaan pieni korvaus on ihan hyvä ja mun mielestä varsin oikeutettukin. Ilmaiseksi jos tekisi niin jonosta ei tulisi loppua ennen kuin innostuksesta... :D

   Poista
 8. Mun mielestä hinta ei ainakaan ole liian korkea sun bannereista :) Teet niin hienoja. Pienemmällä hinnalla varmaan hukkuisit tilauksiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla :) Kyselyitä ainakin on tullut sen verran, että olet varmaan oikeassa..... :D

   Poista
 9. Jee, kiva uutinen! :)

  VastaaPoista
 10. Jeee! Jos mä vielä herätän ton blogini henkiin, niin ehdottomasti tilaan koko ulkoasun sulta :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !