maanantai 22. syyskuuta 2014

Sumun keskellä

Kuluva syksy on kietonut monet aamut varsin sankkaan sumuun, jonka aikana harvemmin olen tallille ehtinyt. Toissaviikon torstaina kävi kuitenkin tuuri. Aikataulut sattuivat kerrankin suotuisiksi ja sumuverho oli niin paksu, että olisi voinut luulla taivaan pudonneen alas maahan saakka. Tallimatkakin taittui peltilehmän kanssa normaalia pienemmällä nopeudella, sillä näkymä kantoi ainoastaan muutamia kymmeniä metrejä.

Sumu on mun mielestä ihan tavattoman kiehtova elementti, joka tuo kuvaan kuin kuvaan tietynlaista arvoituksellisuutta. Toivottavasti saamme nauttia näistä aamuista tulevina viikkoina enemmänkin, jotta saataisiin Nuuttikin pellolle kuvattavaksi. Tässä kuitenkin muutamia tämän kuvauskerran otoksia vähän sieltä sun täältä...

"Miks tääl ei nää mitää ?!"

Oletteko te kuvanneet sumun keskellä tänä syksynä?
Mikäli olette laittaneet kuvia näytille, niin linkittäkäähän ihmeessä kommenttikentän puolelle - katselisin enemmän kuin mielelläni !

46 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia! Mulla ei oo mahdollisutta mennä kuvaamaan sumun aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Mäkään en tosiaan yleensä sumun aikaan tallille (tai muutenkaan kuvaamaan) pääse, ja sillonki sit jos pääsen niin ilma on ihan kirkas... :D Kerranki sattu tuuri !

   Poista
 2. Wou mitä kuvia!<3:o

  VastaaPoista
 3. Voi jestas miten upeita kuvia! Ei ole tullut kokeiltua sumukuvausta, mutta tästä innostuneena voisi tällä viikolla yrittää aamukäyntiä tallille kera kameran! :) ja ihana Nuutti: "miks tääl ei nää mitään" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitän ! :) Mäki oon yrittäny nyt kaikkina mahdollisina talleiluun sopivina aamuina kukkua hereillä aamukuudelta ihan vaan sumutilanteen tsekatakseni, mutta toistaseks toi vajaan parin viikon takainen torstai on ainoa "täysosuma"... :D Toivottavasti tää viikko kuitenki tosiaan pitäis sisällään sumuisia aamuja, ois siistiä nähdä kuvia sumun keskellä ihmettelevästä Deestäkin ! :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! Mua harmittaa, kun en saa ketään koskaan arkiaamuisin tallille kuvaamaan.. Oon miettinyt että etenkin dressagekuvia olisi niiin ihana saada sumuisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi vitsi oonki katellu sun niitä faceen lisäämiä kuvia ja miettiny kuin täydelliset olosuhteet ois siisteille kuvauksille !!! Hitsii ku pyörisin siel suunnal nii ryntäisin heti paikalla teitä kuvailemaan... !

   Poista
 5. Käytiin just viikonloppuna ottaa kuvia sänkkärillä aamusumussa. Tuli tosi hienoja :)

  VastaaPoista
 6. voi vitsit miten ihania kuvia! itse en ole vielä kerennyt kuvailla, mutta koitetaan jospa huomenaamuna kerkeisi uudella objektiivillä kuvailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Oi ihanaa, mikäs objektiivi on kyseessä? :)

   Poista
 7. aivan upeita kuvia!!! kuolaan!

  VastaaPoista
 8. ihan sairaan hieno toi kuva missä on tuo laitumen aita !! wau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti !! Mustaki se on kyllä jotenki kivan "salaperäinen"... :)

   Poista
 9. Wauu, tosi taianomaisia kuvia! Ihana mun mielestä etenkin toi nro 4, kun tarkennus on tossa etualan ruohikossa. :)

  VastaaPoista
 10. Upeita kuvia taas kerran!!

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia, sumu tuo kyllä ihanan tunnelman kuviin ♥:)

  VastaaPoista
 12. Hienoja kuvia, varsinkin toi aita kuva :)

  VastaaPoista
 13. mä kuvasin kans yks päivä sumussa meidän tallin heppoi, mut tarkennus ei ollu yhtää oikees paikas nii poistin melkee kaikki.. onneks sain hoitohepasta just yhden hyvän kuvan:) nää oli tosi hienoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, mullakin tarkennus muutamasti vähän heitteli mutta kun tarpeeks räpsii niin aina joku onnistuu.............. ;) Onneksi kuitenkin sait hoitohevosestasi hyvän otoksen ! Kiitos :)

   Poista
 14. Mun on pitäny aina ottaa tuommonen hämyheikki verkossaan tarhan aidassa. Aina kun on sumua niin arvaappa onko hämyheikkejä!! Ei missään :(

  Mutta upeita kuvia, sumua en oo kuvannut vielä - mutta paljon muuta kylläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha hämyheikki XD Et arvaa kuinka paljon naurahdin tolle, oi voi............... :D Mutta siis joo, mäki oon kaipaillu hämyläisiä kameran eteen ! Aina vaan verkot ihan tyhjillään.

   Kiitos ! Ja joo apua... jos sä pääset kameroinesi sumun keskelle hillumaan niin kuolen ehkä kateuteen tai johonkin muuhun semmoseen ! Sun kuvissa vaan aina on sitä jotain... :o

   Poista
 15. Vau toi kolmas näyttää jotenkin maagiselta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Ainoo mikä mua siinä häiritsee on ton lähimpänä olevan hevosen toinen etunen ku se ei oo maassa ! Niisk... :D

   Poista
 16. Niin mageita kuvia taas jälleen kerran! Osaat kyllä ottaa niin buenoja kuvia että oksat pois!! :)

  VastaaPoista
 17. Onpa mystisen kauniita kuvia! Ne sopisivat jonkin hevosdekkarin kanteen ja kutkuttaisivat tarttumaan kirjaan. :) Itse olen napsinut kuvia lähinnä sorsista sumussa, sillä hevosia ei ihan lähistöllä ole enkä raaski raahata Nuppua ja Jujua aamu-utuun ulkoilemaan. Saisivat vain slaagin, vaikka kuvista tulisi takuulla jänskiä. Odottelen, että saat ikuistettua vielä komeaa Nuuttiakin sumuisella pellolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oi kiitos ! :) Voi vitsi, tulis kyllä varmaan melkosia kuvia ! Sun pitää heittää ne johonkin ikkunalaudalle ja sitten kyykkiä kuvailemassa niin että ulkona oleva utu näkyy siististi taustalla ;) Näin me kerran kaverin kissan kanssa tehtiin, tosin kolmen kuvan jälkeen se sano adios ja loikki karkuun verhoja pitkin.....

   Poista
 18. Ihania kuvia! Mun blogissa on parissa viimeisimmässä postauksessa muutoma sumukuva, towards-the-dream.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 19. Tosi hienoja, suorastaan maagisia kuvia! Vaikka harvoin sun blogissa muunlaisia onkaan ;D

  VastaaPoista
 20. Mahtavia kuvia, ooh...! Tulipas itsellekin ihan hinku napata kamera käteen vaikken kuvaamisesta juuri mitään ymmärräkään... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Haha joo kuule kamera käteen ja automaattiasetukset hommiin vaan ;)

   Poista
 21. sun kuvat on aina niin hienoja!!! hitsi ku itekki onnistuis ottaa tommosii :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos ! Mun taktiikka - räpsi 10000 kuvaa niin joku onnistuu - toimii yleensä ihan kelvollisesti... ;)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !