tiistai 21. helmikuuta 2012

It's complicated sometimes

Huoooh, aamulla oli taas vaihteeksi vähän riitaa täällä... En vain ymmärrä mikä ongelma tälläkin kertaa ?! Juuh no... onneksi pääsin lähtemään töihin, niin sain muuta ajateltavaa... Nelisen tuntia tuli tehtyä ja hommanani oli tänään siistiä käytäviä kun isä ja Kimi tiputtelivat lunta katoilta. Mukavaa lapioida sellaista märkää lunta, joka on iskeytynyt siihen maahan oikein voimalla = ei ihan helposti aina hievahdakaan... Tunsin itseni vähän etanaksi kun kesti niin tuhottoman kauan aina lapioida yksi kohta siistiksi. Samalla piti vielä katsoa, ettei ihmisiä kävele tippuvan lumen alle. Huomenna taidan minäkin päästä mukaan ihan katolle, apua ! Tulevista viikoista tulee kyllä nyt varmasti aiiika rankkoja, sillä putsattavia kattoja on useita ja lumimäärä niissä aivan valtava... Ihan järjetöntä, mutta palkka juoksee ja pidän vain mielessäni tiukasti tuon uuden objektiivin, niin enköhän minä jostain niitä supervoimia saa........... ;)

Pikkuprinsessani :)

Tänään oli taasen Inarin hoitopäivä, vaikka tuon riidan takia mieleni olisi tehnyt tallille entistäkin enemmän. Päätin taas lakkailla kynsiäni jotenkin erikoisesti ja turhan pitkän harkinnan jälkeen päädyin väsäilemään Marianne -kynnet ! Vanhoista sydänkynsistä (kuvamatskua tässä postauksessa) oli jo tuo musta lakka hieman lohkeillut, niin poistin ne ihan surutta. Mutta juu hmm, nämä Mariannet eivät kyllä oikein onnistuneet... Rehellisesti sanottuna, nämä ovat aivan kamalat paakkukasat :D Vasen käsi vielä menettelee, mutta... oikeakätisenä voitte ehkä päätellä kyseisen käden kynsien olevan aika "taidokkaat" ! Aivan järkyttävät hyi yök, ja aikaa meni ihan tuhottomasti, kun näpräsin hammastikun kanssa ja paikkailin vuoroin punaisella, vuoroin valkoisella lakalla toisen päälle... Poistan nämä varmaankin huomenna ja lakkaan jotenkin helpommin ! Laitoin kuitenkin tähän yhden kuvasen tuosta paremmasta (vasemmasta) kädestä... tässä ne vielä näyttävät jopa siedettäviltä, mutta näkisittepä livenä... !

Vähän hämärä kuva, sori ;s Yritin saada jonkun hyvän kuvakulman, mutta aika kamalilta nuo näyttävät joka suunnasta... :D Klikkailkaa suuremmaksi, niin ehkä näkyy paremmin !

Jammm ah karkki on hyvää, etenkin suklaa ♥ Olenkin nyt mielestäni ansainnut mussuttaa oikein olan takaa sillä noita lumihommia tehtyäni olen taas laihtunut. En kyllä periaatteessa haluaisi laihtua... olen ihan tyytyväinen painooni, mutta kiinteyttää voi aina ! :P Olen vähän vain laiska ja tykkään herkutella (no vain hullu ei tykkää)... onneksi en liho herkästi, muuten olisinkin varmasti ihan järjetön snorlax (aww, "nukkumispokemon" !) ;o Fuck the fitness, feel the fatness !

Nam Lätkäliiga -karkkeja, thanks dad ! Juuri tekikin mieli salmiakkia... :) Nuo käärepaperit ovat niin pop, on aina hauskaa etsiä oman joukkueen kuvalla varustettuja !! Onneksi noita HIFK -logollisia näyttäisi olevan aika runsaasti... ;)

... ei kekkuli nyt sentään, menin facessa painamaan jotain ihmenappia ja tuo vammainen timeline ilmestyi profiiliini ! Siinä napissa luki jotain esikatselusta niin tietenkin luulin, että tuon kamalan aikajanan saa vielä pois, muttei näköjään !!! Voi apina sentään itken kohta. Nuo vuosien takaiset tilapäivitykset ovat jotakin hyvin noloa... gosh, olempa oikeasti ollut rasittava ?! Häpeän silmät päästäni, mikäli noita pomppii tuonne vielä myöhemmin lisää. Yritän juuri parhaani mukaan poistella kaikkea aivotonta roskaa, ettei kenenkään muun tarvitse muistaa millainen ääliö olin esim. vuonna 2008............. Oivoi, kaikkea sitä. Tyhmä facebook ja timeline ! :( Okei no ehkä elämäni ei kuitenkaan kaadu tähän, ehkä. Juh, pakko taasen häipyillä nukkumaan vaikka kello ei ole puolta yötäkään... aamulla taas aikaisin reippaana töihin, jee... ! ;P

8 kommenttia:

 1. nam lätkäkarkit on hyviii mut ne on nii kovia ja mulla sattuu hampaisii aina syyä niitä :( ihanat kynnet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää nehän on pehmeitä? x'----D Ainaki niiden kai kuuluis ;o ja noi on ♥
   Pyh näkisitpä kuule ne läheltä............. :D

   Poista
 2. varovasti sit jos sinne katolle pääset lumia tiputtelemaan . kirjotat tosi mukavalukuista tekstiä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo yritetään ! :D Kiitos kiva jos pidät !! :'----)

   Poista
 3. Hei, löysin vasta blogisi ja täytyy sanoa että tämän blogin visuaalinen puoli on huikea, kuvat upeita ja tuoreita ja muutenkin ulko-asu blogissa miellyttää kovasti. Myös itse olet todella nätti samoin hevosesi. Suuri miinus tulee kuitenkin tuosta kirjallisesta ilmaisusta, teksti on epäselvää jaarittelua, jota ei jaksa oikein edes lukea. Selkeyttä tekstiin ja enemmän vaikka noista harjoituksista seikkaperäisesti kertomista. Tämä on kyllä erittäin hieno ja lupaava blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joku tykkää, joku ei... :)

   Poista
  2. Oon kyllä TÄYSIN eri mieltä tuon ylemmän anonyymin kanssa! Musta on just ihanaa kun kirjotat tollee rennosti ja ilosesti, kai jokainen saa blogiinsa kirjoitella miten lystää?? En ymmärrä miten toi voi olla jonkun mielestä epäselvää tekstiä just helposti luettavaa! .o. kannattais varmaa harjotella luetun ymmärtämistä tai jottaa ..

   Poista
  3. Noo, kaikilla on mielipiteensä :) Tää tosiaan on mun tyyli kirjottaa eikä se ehkä kaikkia miellytä, mutta tietenkin yritän ottaa kritiikistä opikseni ja parantaa... :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !