torstai 23. helmikuuta 2012

Working all day long

Hyvää iltaa ! :) Ah tavallaan olen todella puhkipoikki, mutta kuitenkin jotenkin rentoutunut ?! :D Vedimme tänään töissä aika reippaasti yhdet kattolumet vajaalla miehityksellä ja voitte varmaan uskoa, että otti voimille ! ... ja huomenna jatkuu, paahdetaan nyt myös viikonloput läpeensä, niin se tietää plussaa tilille. Palan niin jo halusta tilata sen objektiivin, ahh... ! Mutta sitten on ihan kamalaa kun on tuhlannut siihen kaikki rahansa ja on taas köyhä :( Too bad. Nuubelilla oli tänään kävelypäivä, huomenna ohjelmassa kevyt liikutus (varmaan maastoilua jos sää sallii) ja lauantaina sitten kunnollisempi treeni, toivon mukaan pellolla lumihangessa ;)

Lupauksieni mukaisesti väsäsin tosiaan tänään noita videoita ja vaikka kuinka sormet ristissä toivoin kaiken sujuvan ongelmitta, niin koneeni sekä Movie Maker + vielä Youtubekin aiheuttivat minulle melkoista päänvaivaa. Niimpä sain siis julkaistuksi ainoastaan koosteen noista eilen otetuista videoista, ne kun sattuivat inspaamaan enemmän. Huomenna yritän saada ne sunnuntaisetkin laiteltua... jos ehdin. Oli pakko ladata tämä video tubeen, kun blogger ei vaihteeksi suostunut sitä vastaanottamaan. Ei se mitään, upotin tuon tähän niin saatte katseltua helpommin :) Ihan ok pätkää tosiaan, kun ottaa huomioon ettei alkuun sujunut yhtään ! Pyrin siis saamaan Nuuttia lähinnä reippaammaksi eteen ja taipumaan sekä asettumaan ilman mitään sliirailua... on siis ehkä hieman yliasetettunakin välillä, etenkin oikealle ravissa kun halusin mennä ympyräuraa hieman sulkuväistömäisesti. Eihän tuo nyt ole sulkuväistöä nähnytkään, mutta siis periaatteena vain. Ja tiedän, että oma istuntani (sekä toki ilme) on aika kaunis joissakin tilanteissa yhy... muttaa eivätkös nuo vasemman ravipätkät näytäkin ihan ok kivalta? :) Kyllähän sieltä irtoaa enemmänkin (satulan kanssa kun pystyn itse istumaan paremmin heppasen kamalassa selässä ja isossa liikkeessä...), toivon mukaan saisi sitäkin sitten videolla tässä lähiaikoina... :)
7 kommenttia:

 1. Eiiii, häpeänn!! kauheeta heilumista välillä kameran kanssa! :D Hahha, oonpas onnistunu kuvaaja..nooot..! hupshups, mutta nuubeli menee hienosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oooo hyvä toi on ! ;) Väkisinki heiluu jos ei oo jalustaa :( Oh tajusin muuten että senki vois vaikka ottaa mukaan ni haha ois helppo vaa käännellä sitä :D ! Ja mäki voisin itekseni mennessä pistää sen vaa kuvaa johoki nurkkaa :----D !

   Poista
 2. Oliko teillä jtn satulaongelmia vai tykkäätkö vaan mennä paljon ilman satulaa? Ihailtavan hyvin pysyt kyydillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään mennä :D Tai no en mä niin kovin usein mee, ehkä vaa aina niillä kerroilla oon tehny postausta ku on tullu kuvamateriaalia :D Mutta ehkä mä joku kerran viikossa / parissa meen ilman satulaa + maastot aika usein :D Haha noo, ehkä pikkuhiljaa alan pysyy paremmin ! Sillon viis vuotta sitte ku kokeilin ni en pystyny ees laukkaa (saatika ravaa) Nuutilla ilman satulaa ku tuntu että tuun heti alas... :D On toi tosin ajan myötä saanu vähän lihastaki selkään niin helpottaa huomattavasti ! (:

   Poista
 3. Aww Nuutti on komia♥
  Mihin videotiedostoon muuten muunnat noi videot wmm;lla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se ;)
   En muunna movie makerilla, vaan tommosella erillisellä muuntajalla, koska toi wmm ei tue .mov tiedostomuotoa millasina ne mun kamerasta tulee. Muunnan ne siis AVI muotoon ja sitte ku movie makerilla ne julkasee ni niistä tulee .wmv (:

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !