torstai 9. helmikuuta 2012

We're gonna rock this world

Heloou my friends ! Muutamaan päivään en taas olekaan tänne mitään kirjoitellut, muttaah nyt on taas päiviteltävää !! ;)

Sunnuntaina en tallille ehtinyt ( / jaksanut illemmalla enää lähteä...) sillä jouduin töihin, yh eikä ollutkaan kuin reippaat -20 astetta pakkasta... Noo, ei siinä lunta lapioidessa onneksi päässyt jäätymään kuin naama ja varpaat. Inari siis keventeli Nuudelin sunnuntaina lauantain tunnin jäljiltä ja maanantaina oli tavalliseen tapaan vapaa = taluttelua. Kävelin heppasen kanssa siinä tallin pihalla ja se oli aikamoisen pirteänä :) Hitto että olikin aavemaisen näköistä, kun taivaalla möllötti täysikuu ja pellon päällä lillui niin sankka sumu, ettei siellä käveleviä ihmisiä hevosineen nähnyt siitä tallin pihalta, muutaman kymmenen metrin päästä lainkaan ! Nuutti oli ihan hämillään ja katseli pellolle silmät lautasina, "ääniä kuuluu, mutta ketään ei näy !" ... there must be some ghosts ;o Heh, tiistaina oli taas Inarin hoitopäivä ja minä sain juosta koko ajan jossakin; kaupassa, kuskaamassa veljeäni jne.... Eilen minun piti itse päästä tallille, mutta erinäisistä syistä ei onnistunutkaan huoh -.- Olisi niin helppoa, jos talli olisi kävelymatkan päässä (olkaa onnellisia te, kenellä asia niin onnellisesti on !). Ihan sama onko noita autoja käytössä viisi vai kolme, aina se on sama sumpliminen ja vaikka toki voisin ihan oikeutetusti olla itsekäs ja sanoa, että "minun autoni, minä tarvitsen sitä" niin yleensä se kuitenkin olen minä kuka joustaa. Huoh, no can do, onneksi tänään pääsin taas itse tallille ja ohjelmassa olikin viimein peltoilua ! :)

Hain siskon koulusta klo 14.15 ja lähdimme siitä suoraan tallille, hän suostui taas mukaan kuvailemaan meitä ♥ :) Oli aivan upea ilma, ei edes kovin kylmä ! Tai, miten sen nyt ottaa; auton mittari näytti -13, mutta aurinko lämmitti hieman, eikä tuullut juurikaan tai mitään (: Lähtökohdat onnistuneelle hankiurheilulle siis olivat lähes täydelliset ;) Todella mukavaa, kun tänä vuonna yhdelle laitumelle on ajettu sellainen iso rata, missä saa ratsastaa ! Itse tosin menin tänään vain lähinnä siinä keskellä kunnon hangessa.

Aikataulu oli hieman kiireinen, joten ratsastelin vain reippaat puoli tuntia. Se oli kyllä ihan riittävästi, sillä aika rankkaahan siellä hangessa on tarpoa. Nuutti oli kyllä niin mahtava ! :) Liike tuntui selkään aivan upealta, kun luonnollisesti hevosen piti nostella jalkojaan hieman tavallista enemmän ;) Laukassa se meinasi ajoittain käydä hieman vahvaksi, mutta hyvin antoi aina kiinni kun lopulta vaadin. Suuri kiitos siitä varmasti kuuluu kyllä tuolle kumipelhamille, jonka päätin tänään laittaa suuhun hallittavuutta parantamaan. Nuutti käyttäytyi kuitenkin hirmu kiltisti, lukuunottamatta lopuksi tekemiään jättipukkeja........ :D Sen loikat ovat oikeasti aivan järkyttäviä ! Olin tänäänkin melkein varma, että pääsen tekemään hieman lähempää tuttavuutta lumihangen kanssa, mutta kappas; pysyinkin kyydissä ! Hieman tuli tarzanmainen olo, kun tajusin että olin saanut hevosen taas lapaseen ja päässyt vielä itsekin kunnolla takaisin satulaan ;) Kävihän siinä sitten vähän naurattamaan, kun toinen vain oli niiiiin innoissaan ♥ Lopuksi sisko napsi meistä vielä muutamia ihania yhteiskuvia, kun Nuuttilainen oli niin skarppina korvat töttöröllä :) Mussukkainen

"Mitä me kuhnastellaan mennään jo, mennään jo !"

Taas on kyllä niin hyvä fiilis, ettei paremmasta väliä ! :) Nuutti vain osaa aina antaa syyn hymyyn, ihana otus ♥ Se on sellainen veitikka; koko ajan pilkettä silmäkulmassa ! Pelto kutsuu meitä varmasti taas ensi viikolla, muutama kuvaajakin on ilmoittautunut halukkaaksi mukaan jeii ! ;) Huomenna ohjelmassa on jotain kevyttä, lauantaina tunti ja sunnuntaina kisat ! :) Jos tuota tämän päivän liikettä saisi edes vähän sinne kouluradalle, niin olisi aika hienoa hehheh ;) Ah, on kyllä oikeasti niin upeaa laukata hevosen kanssa umpihangessa ja tuntea allaan kaikki se voima ! Upea on myös se tunne, kun ei ole aivan varma hallitseeko sitä voimaa vai toimittaako lähinnä vain matkustajan virkaa... :D Parhautta, ei siitä voi kuin nauttia !

♥ Love you so.

Tässä näkyvillä tosiaan siskoni Jonnan ottamia kuvia pellolta today ! About 1800:sta kuvasta onnistuin monien karsintakierrosten jälkeen valitsemaan tänne 11 parasta, aika hyvin vaikka itse sanonkin ! Ja eikös olekin hyviä kuvia, kun miettii että kameran takana tosiaan on se 10-vuotias, ei juurikaan kuvausta harrastanut henkilö? (: Tokihan puuha on vielä vähän sellaista räpsimistä ja suuressa osassa kuvia esim. tarkennus tai rajaus hieman failaavat, mutta ei kukaan ole seppä syntyessään ja itse olen ainakin kokonaisuutena tyytyväinen :) Kröhöm, minähän olen hänet siis niin hyvin opettanut...... ;)

Asiasta taas näkkileipään ! Löysin maanantaina kaapista vanhoja ratsastushousuja, jotka olen joskus sinne työntänyt kun ovat olleet liian pieniä... no nyt koitin niitä ylleni ja heh, mahduin molempiin :D Toiset ovat jopa hieman löysät... Onhan sitä toki tullut aika paljon parin viime vuoden aikana laihduttua, muttta että noin reippaasti ! En valita, kahdet kivat Pikeurit siis käyttöön taas (; Toiset ovat nuo kuvissa näkyvät beiget ja toiset sellaiset perus tummansiniset. Tänään minulla oli jalassani myös nuo joululahjaksi saamani saappaat, kivat eikö? :) Eiväthän ne mitkään ratsastussaappaat ole, mutta niin lämpöiset että ovat kyllä täydelliset kylmillä ilmoilla - touhussa kuin touhussa !

Jepskukkuu, sellaista tänään ! Päätin vielä tähän loppuun lisätä yhden ihanan biisin, joka saa minut aina hymyilemään ! :) Varmasti monelle tuttu Madagascar 2 -leffasta, mutta liitimpä sen nyt tähän mikäli joku ei vaikka ole kuullut / pistänyt merkille !

Will.i.am - Best Friends

Ain't nothing in the universe that could come in between us...

16 kommenttia:

  1. Ihanan talvisia kuvia! (: Tosi hyviä kuvia 10-vuotiaan ottamiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep niin munki mielestä ! :) Sisko kiittää (:

      Poista
  2. Kivoja kuvia! :) Ja kivasti kirjotettu myös, tekis mieli itekin päästä ratsastaan kun sitä lukee :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Heh, ratsastamaan vain sitten ! ;)

      Poista
  3. Toisiks ylimmäinen kuva on ihana :--D oli vissii Nuutilla vähän menohaluja ! (--: Mutta pääasiassa kivoja kuvia, mukavaa lukea sun ratsasuksesta XD ( monta kertaa tonkii oon jo sanonu ):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo oliha sillä pikkuse ! :) Kiitooos :D

      Poista
  4. Peltoilu on kyllä aivan ihanaa! (: Ja tosi hyviä kuvia kyllä on! :D Kovia saavutuksia kymmenen vuotialta !:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi niin on !! Ootan iha innoissani et pääsee uudelleen (: Mäki tykkään, sisko kiittää kehuista ! :)

      Poista
  5. äää tykkään näistä kuvista ihan sikana! hei mikä horsewaren loimi toi on, kun näyttää hyvältä tuo kiinnitys, saattas jopa Liinulla pysyä! rakastan tätä sun blogia, tee paaljon kaikkee kivoja postauksia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih kiitos, mäki ! :) Ööm en muista mitä siinä paketissa luki, otan sen mukaan huomenna tallilta niin katon ! ;) Toi on kyllä ihan superkiva, tosi hyvä just toi tarrakiinnitys edessä; pitää loimen tosi napakasti paikallaan (vaikka enkkuviltti välillä oiski mitensattuu !) ja mahavyö on kiva myös (: Varmaan paras fleeceloimi meillä ever ! Vooi kiitoos, mäki rakastan sun blogia ;) Yritetään hih !

      Poista
  6. eiks tää heppa tukehdu kun on enkkuviltti ja joku loimi vielä alla ja liikkuu kuitenki ja pakkastakin vaan -12C? Millaset toppaukset tällä on sit tarhassa jos liikkeessä jo tarvii tollaset.. Varmaan mukava kun ei koskaan karva pääse hengittää kunnolla vaan aina vaatteet päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hohhoijakkaa, ei tukehdu :D Hurjaa kun käyn pellolla ravaamassa ja laukkaamassa pari kierrosta + toi ei kasvata ikinä mitään isoa karvaa. Että kiitos vaan huolenpidosta, mutta ei kiitos - osaan kyllä oman hevoseni tilanteen mukaan loimittaa :)

      Poista
  7. No mulla esimerkiksi on heppa jolla on luonnostaan tosi lyhyt karva jopa talvella ja se tulee herkästi kipeäksi, joten joudun loimittaa sitä koko ajan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep no sama tällä, ei oo mitään tarvetta klipatakkaan sen takia kun on karva niin lyhyt muutenkin :D Ei hirveesti kiinnostais heppaa kylmettääkään... :P

      Poista
  8. Aivan ihana postaus ja muutenkin ihana blogi! (:
    Nättejä kuvia, ja kirjoitat hyvin.
    Nuutti on kyllä komea puoliverinen.
    Ja muuten, en nyt huomannut katsoa onko sinulla niitäkin jo, (hehheh) mutta jos mahdollista niin olisi kiva saada tänne oikein kunnon kuvapostaus, joka olisi täynnä lähestulkoon pelkkiä kuvia. Kuvat kun ovat niin kivoja blogissasi! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Ei oo ollu mitään semmosta, mutta tossa yhdessä postauksessa (uusin tällä hetkellä) kyselinkin eräästä tuollaisesta ideasta, eli kuville omistetusta alasivusta... :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !