maanantai 20. helmikuuta 2012

No more snow or I'm so dead...

Juu riittäisikö oikeasti tuo lumi jo.......... ?! Uah. Ei auta valittaa, ainakin tämä tietää rahaa... Pääsin onneksi lumisateesta huolimatta päivällä tallille kun lupasin mennä töihin sitten illemmalla. Tarkoituksena oli Nuban kanssa tänään peltoralleilla, muttaa... tuli vähän mutkia matkaan kun lumet oli ajettu laitumen eteen ja sinne menevä polku oli peittynyt. Aikamme siinä yritimme etsiskellä parasta reittiä alas ja Sofiakin kahlasi hangessa parhaimmillaan melkein lantiota myöten, mutta viimein oli pakko luovuttaa ja keksiä uusi suunnitelma. Suuntasimme kulkumme siis taasen yläkentälle, jossa alkuun pyöri muutama muukin ratsukko. Pohja oli tänään oikeastaan aika hyvä, ainakin siinä päädyssä missä enimmäkseen häärin. En tehnyt mitään kovin ihmeellistä, perus siirtymisiä ja taivuttelua. Nuutilla oli suussaan nuo kumipelhamit (sitä peltopuuhastelua varten laitoin siis...) ja ne toimivat ihan kivasti. Sehän on aika "helppo" kuolain (samaten kuin esim. olympia), täytyy vain muistaa pitää todella kevyt käsi ja tasainen tuntuma suuhun. Vähän se tuntui olevan sellaista hakemista muodon kanssa, eli ihan yhtä tasaisesti ei välttämättä kulkenut mitä nivelillä... mutta mukavia pätkiä tuli ja kokonaisuus oli ihan ok, heppanen liikkuin oikein päin ja tuntui hyvältä (: Laukassa se tosin jäi hieman hitaaksi takajaloistaan, eikä minulla tietenkään ollut raippaa apunani... Ehkä Nuudeli vähän tuota pohjaakin varoi - ainakin alkuun, sillä loppua kohden liikkuminen kyllä parani.

Heppanen oli tänään jotenkin todella hassu, sellainen eloisa ! Vaikka siis onhan se normaalistikin utelias ja pirteä, niin jotenkin nyt vain tuntui selkään sellaiselta ihanan innokkaalta (: Pariin otteeseen piti kavereille hirnahdella, mutta muuten poikanen kuitenkin keskittyi työntekoon aika kiitettävästi - monista häiriötekijöistäkin (mm. viereisessä tarhassa riehuvista hevosista, lumen aurauksista yms.) huolimatta ! Toivon mukaan sinne pellolle aurataan se rata taas mahdollisimman pian, sillä nyt tosiaan hiihtolomien aikaan saisi kuvaajiakin matkaan entistä helpommin ! Olen kyllä niin kiitollinen kaikille meitä kuvanneille, jos vain suinkin voin teille joskus vastapalveluksi kuvailla niin let me know ! :) Tänään mukanamme oli siis Sofia, joka kuvien lisäksi otti myös videota ! Toiveitanne kuunnellen yritän nyt useamminkin saada tänne videomatskua ;) Teen noista tämänpäiväisistä videopätkistä sellaisen koostevideon, jonka julkaisen joskus lähipäivinä kunhan ehdin sen väsäämään. Ensin pitää muuntaa kaikki pätkät toiseen, Movie Makerin tukemaan tiedostomuotoon ja sitten vielä kasata (= tapella) kyseisen ohjelman kanssa... Yritän saada aikaiseksi mahdollisimman pian, mutta tässä postauksessa nyt anyways näkyvillä tämänpäiväistä kuvamateriaalia, kaikki © Sofia ! Kiitos hirmuisesti taas kerran :) Käykää ihmeessä muuten lukaisemassa hänenkin blogiaan  klick !

Oli se hillitön kurvi... ja hillitön lumisade puff !
Eteen alas... :)
Muuuuli :D Hehkeää menoa taas vaihteeksi !
"Juu seiso just siinä niin saan liattua sun takkis !"

Oho tajusin vasta nyt, että kaikki nuo valitsemani kuvat ovat oikeaan kierrokseen otettuja... :D Videota on onneksi aika tasaisesti kummastakin suunnasta ja juu no ei voi mitään, sattu näin nyt, sorii ! Mietin jo hetken kääntäväni muutamia kuvia toisinpäin ihan vain näön vuoksi, mutta tajusin sitten, että näyttäisihän se vähän pälliltä kun kesken kaiken olisi sukka hypännyt toisesta takasesta toiseen, harja vaihtanut puoltaan jne... ! Joten päätin antaa asian olla. Tässä vielä pari kuvaa Nuutin monista ilmeistä, eikö se osaakin olla niin hurmaava? ;)

3 kommenttia:

 1. Whii, kiitos blogini mainostamisesta! ei olisi tarvinnut. :')) ja tosiaan, hehkee toi 'muuli kuva', hahha! :D Nuubis oikein edustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Phih tietty tarvi ! ;) ♥ Kiitos itelles hihi ! Ja joo kyllähä se ;---D !

   Poista
 2. mahtavia kuvia , siitä sofialle kiitos . osaat ratsastaa tosi hyvin ! ja huomaa et teil on yhteistyö kohallaa :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !