torstai 2. helmikuuta 2012

You're my tiny little superman

Ja hetken tie on kevyt kaksin kulkea...

Laura Närhi - Hetken Tie On Kevyt

Tämä biisi sai minut taas vaihteeksi itkemään. Olen kyllä melkoinen herkistelijä ja itken aika helposi, mutta hyvin harva suomalainen biisi iskee minuun näin voimakkaasti. Tämä Laura Närhen tulkinta vain on aivan ihana. En oikein tykkää sanoa, että jokin cover on alkuperäistä parempi, mutta tässä tunnelma on jotenkin hauraampi ja ainakin tällä hetkellä enemmän minun mieleeni. Väkisinkin tässä vilistivät ajatukset esimerkiksi Nuuttiin, joka - yllätys, yllätys - on yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Kuuntelin aika paljon kaikenlaisia haikeita biisejä silloin vuosina 2007-2008 kun Nuutin toipuminen oli vielä hyvin epävarmaa... Jotenkin vain tuntui helpommalta itkeä ja ajatella asioita kun antoi musiikin soida taustalla. Voi miten onnellinen olenkaan, että kaikki kääntyi niin monien vaikeuksien jälkeen kuitenkin lopulta parhain päin ja sain pitää rinnallani tämän minun maailmani parhaimman hevosen

Parasta Nuutissa on varmaankin se, että se saa minut aina hymyilemään ! :) Kun kävelen talliin ja näen sen karsinassaan pällistelemässä, tunnen olevani koko maailman onnellisin ihminen. Vaikka yhteinen tiemme onkin paikoittain ollut melko kivinen, en vaihtaisi pois ainoatakaan yhteistä hetkeämme. Kaikki ne menneisyyden kyyneleet ja arvet ovat enää vain vuosien myötä haalistuneita muistutuksia siitä, kuinka kaikki on mahdollista. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin... ;) Ja hyväähän tässä on viime viikkoina riittänytkin... ! En ymmärrä, miten kaikki voi vain mennä näin mukavasti päivä toisensa jälkeen, tekisi melkein mieli itkeä silkasta onnesta :) Tiedän kyllä, että jossain vaiheessa tulee varmasti taas huonompia päiviä - niin käy välillä kaikille - mutta sitten pitää vain palata muistelemaan tätä tunnetta näiden onnistumisien jälkeen... ;)

Tänäänkin oli ratsastuksen jälkeen taas aivan todella kiva fiilis ! Menin ilman satulaa maneesissa ja siskoni oli jälleen kerran kuvailemassa ;) Ennen ratsastusta yritimme ulkona saada Nuutista joitakin kuvasia, mutta aurinko ehti mennä piiloon kun tallille saakka ehdimme :( Olisimme varmasti saaneet parempia kuvia, mikäli tuo rakas Range Roverini ei olisi ruvennut valittamaan Engine System Faultia kesken kaiken Länsiväylää kohti Kirkkonummea ajellessamme... Piti siis kiiruhtaa kotiin hakemaan jäänestoainetta ja tuikata sitä tankkiin. Siinä meni sitten jonkin aikaa kun hehhe, ei tuo auto oikein halunnut ottaa kaasua ja matelimme hätävilkut päällä eteenpäin........ Sori vaan kaikki siellä takana mananneet :)

No mutta... huomenna uutta yritystä sitten kun saan oikein taas master kuvaajan mukaani ;) ! Tarkoituksena olisi siis viimein lähteä peltoilemaan Nubasen kanssa, hrr kiltti pakkanen lauhdu nyt edes hieman ! Vähän heikottaa jo tuo ajatus siellä pellolla -20 asteen pakkasessa pyörimisestä... Alle -10 olisi ihan riittävä juuuu. Muttaa... toivon mukaan on kaunis sää, haluaisin nimittäin kaikenlaisia hienoja tunnelmakuvasiakin you know vastavaloon vähän ja niin päin pois ;) Toivon mukaan Linda ei aivan jäädy hehheeh, tänäänkin minulla nimittäin jäätyivät sormet aikalailla heti kun rupesin kuvailemaan... Ei minulla tosin käsissä ollutkaan kuin sellaiset ohuet sormikkaat. Ärsyttävää kun haluaisin päästä kuvailemaan noita varusteita Nuutin yllä (sitä varustepostausta varten), mutta eihän tällaisilla keleillä onnistu ! Kukaan ei oikein tarkene lähteä mukaan auttelemaan ja yksin se on hieman hankalaa. Eli hus hus liian kireät pakkaset niin päästään taas NAUTTIMAAN talvesta :P


Juupeli, eipä tänään sen kummempia. Tässä näkyvillä siskoni ottamia kuvia. Hän oli tänään hieman koomainen jotenka kuvia tuli vähän vähemmän ja osassa rajaukset yms. miten sattuu, mutta oli siellä joukossa muutamia ihan hienojakin otoksia ;) Sorisori taas maneesikuvia vain... mutta huomenna tosiaan tulee muutos ja toki sitten pakkasten hieman lauhduttua on tulossa enemmän erilaista materiaalia (eli syyttäkää ilmoja, pelkään että kamerakin sanoo poks tuollaisissa arktisissa olosuhteissa !) :D Tänään anyways keskityin Nuutin kanssa taas aika paljon siirtymiin eritoten käynti - ravi - käynti, lopuksi Nuutti suostui taas aika mukisematta kantamaan itsensä ja suostui lähtemään reippaasti raville ilman muutaman askeleen laahustelua ennen kunnollista ravia. On se hieno miäs ;)

Ainiin ja muuten ! Huomenna heti rupean asioista tarkemmin urkkimaan, mutta siis toivon mukaan jatkossa päästäisiin estetunneillekin = hyppäämään useammin ja valvovan silmän alla (: Ajatuksena olisi siis kysyä, että mahtuisiko mukaan erääseen valmennusporukkaan joka yleensä hyppää lauantai-iltaisin (tuolla kotitallilla siis, olen niin laiska lähtemään minnekään...). Normaalistihan meillä on ollut koulutunti la aamuisin, mutta mietiskelinkin sellaista, että joka toinen viikko kävisin koulutunnilla ja joka toinen estetunnilla ;) Mielestäni aika hyvä plääni, toivon mukaan toimii ! ;P Hih, nyt kipitän (ah) saunaan eli moikkis !

6 kommenttia:

 1. jos ois -10 niin ois semmonen loskapaska vaan! semmoset -13 ois ihan jepa :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei -10 kyl mikää loskapaska voi oikee olla ku on pakkasta :D -5 ja -10 välillä on paras :P

   Poista
 2. mitä nuutil oli sillo noina kahtena vuosien välillä ? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankosidevamma, rupes ontumaan vuoden 2007 kesän lopussa ja jalkaa paranneltiin oikeestaan koko 2008 ja vielä pitkälle 2009 vuoden puolellekin edettiin toooodella varoen. Mutta nyt se on ollu täysin kunnossa (:

   Poista
 3. Kiva tää siun blogi (: Koko postaus oli kiva, mutta etenki toi alkuteksti oli ihana!
  Mut voisit ehkä lisätä joitai videoita tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Juu ehdottomasti, kunhan löytäisin tohon kameran jalkaan sen ihme välikappaleen millä saa kameran pysymään kiinni niin saisi iskettyä sen kentän reunalle kuvailemaan :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !