tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen ja huolesta soikea hevosenomistaja...

Johan oli pääsiäinen, tuli kostutettua silmiä kyyneleillä useammastakin syystä. Pääosin lomapäivät sujuivat hulvattoman hauskoissa fiiliksissä ja meillä oli lauantaina todella hyvät tupaantuliaiskemut Anniinan luona. Itse en alkoholia juuri käytä (korkeintaan otan muutaman siiderin tms...), ja ihan kohtuudella vedettiin tälläkin kertaa. Eipähän tarvitse viettää seuraavaa päivää vessanpönttöä halaten tai hataria muistikuvia metsästellen... ;)

1. Manuel keskiviikon kuvauksissa. Pieni puudelipoika oli hieman suihkua sekä trimmiä vailla, mutta komeasti poseerasi tukka takussakin ! 2. Torstai-iltana kranioin tämän näköisen suokki-ipanan ! 3. Heti Mikkeliin päästyäni Anniina käski mun ladata puhelimeeni maailman parhaan pelin ! Draw Something. Voi kuinka hulluna me ton parissa naurettiinkaan...... 4. Telkusta tuli perjantain ja lauantain välisenä yönä esteratsastusta oikein kahden tunnin verran ! Meiksi tietty kukkui sinne kolmeen saakka koska hepat on ihania. Voitto meni luonnollisesti rautiaalle läsipäälle... ;)
1. Anniinan mestariteos, nam !! 2. Iiro Kymmenen jälkeen suunnattiin baariin ja hilluttiin siellä öö... nelisen tuntia? 3. Meil oli paardit ja nyt me siivotaan. Viitsi vitsi, siivottiin aamulla. Tai siis Anniina the aamuvirkku siivosi... 4. ... koska mua väsytti.

Sunnuntai kului enimmäkseen oleskellessa vain - välillä on niin ihanaa laiskotella oikein luvan kanssa ! Aurinko paistoi, linnut lauloivat ja kesän tuoksun tulviessa sisään avoimista ikkunoista oli vaikea uskoa minkään voivan pyyhkiä hymyä mun kasvoilta. Illasta sain kuitenkin kuulla huonoja uutisia, liittyen siihen mun koko maailman tärkeimpään aarteeseen. Nuuttiin. Kävin tänään heti aamusta kotiin palattuani (lähdettiin Mikkelistä ennen viittä.....) sitä katsomassa, ja kirjoittelen enemmän myöhemmin kun olen itsekin hieman paremmin tietoinen siitä, mikä on tilanne. Hengenhätää hevosella ei kuitenkaan onneksi ole, minkä vuoksi uskalsinkin (kun ei vaihtoehtojakaan juuri ollut) sen yhdeksi päiväksi hoitajansa huolehdittavaksi jättää. Oma mieli tosin oli kaikesta huolimatta koko maanantain aika lailla huolesta sumea, ja laittelinkin Clarissalle viestiä useampaan otteeseen. Onneksi meillä on maailman paras hoitaja, joka taatusti hoitaa Nuudelia kuin omaansa. Siitä olen todella kiitollinen.

1. Sunnuntai-iltana iski itku ja ikävä tämän isokorvan luo. Kuva otettu perjantaiaamun kranioinnin jälkeisellä kävelylenkillä. Aina niin iloinen 2. Mikkelin satamassa lokkeja syöttelemässä. Leivät kun loppuivat niin meinasivat syödä meidät... 3. Kaunis auringonlasku ja junarata, niissä on ainekset vaikka mihin. Kehitettävää riittää... Klikatkaa suuremmaksi mikäli teksti ei näy. 4. Pikkuruinen Venla tarkkana kuin porkkana !

Olen tänään menossa tallille illemmalla vielä uudemman kerran, joten tarkempaa selitystä sekä tilannepäivitystä tulossa mahdollisesti jo huomenissa. Nuudeli on olemukseltaan onneksi ihan oma iloinen itsensä (ruoka maistuu ja äiskää on hauska kiskoa narun päässä minne mieli tekee), joten toivotaan että pahin on ohi ja pääsen taas hetkeksi heittämään mielestäni jo melko kuluneeksi päässeen sanonnan "huoleton on hevoseton"..... Katsotaan, katsotaan.

Toivoittavasti teillä kaikilla oli mukava pääsiäinen ja saitte nauttia aurinkoisista kevätpäivistä täysin rinnoin ! Ihanaa kun kesä on kohta täällä.

48 kommenttia:

  1. Pääsiäinen kului peiton alla kuumeessa ja mahataudissa :c

    VastaaPoista
  2. Voi nuutti :( mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä tosta ykköskappaleen sanomasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, snif... :(

      Hahaa Aadsu ! Sä ilmiselvästi tykkäät siitä leikistä "mitä tuli tehtyä?"... :DDDDD

      Poista
  3. Mistä siis kyse nuutin kanssa?

    VastaaPoista
  4. voi mite ihania kuvia ja piristäviä ! varsinkii toi junarata kuva, sä oot kyl hirmu taitava kuvaamaan :--)

    toivottavasti Nuutilla ei nyt oo mitään hirmu pahaa, tsempit sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :)

      Joo näin mäkin toivon, eiköhän tää tästä hiljalleen selkene... Kiitti tsempeistäkin !!

      Poista
  5. Mikä nuuttia vaivaa?:( mulla alko harmittaan itsekkin:( toivottavasti menee nopeasti ohi!
    Voitko sano mikä sillä on vai? :(
    Ja tsemppii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi... :( Kerron tarkemmin seuraavassa postauksessa, vaikka edelleenkin kaikki on hieman epävarmaa... Pitää tässä nyt muutama päivä katsella mihin suuntaan asiat kulkevat.

      Kiitos !!

      Poista
  6. Voi Nuuttia! Ei kai ole mitään kovin vakavaa? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei ! Vielä ei oikein ole tarkkaa tietoa... :(

      Poista
  7. tosi hienoja nuo kuvat, etenkin alimman kollaasin! ensimmäisestäkin mahtava tuo koirakuva. :) minkä kokoinen villis on kyseessä? itse olen pitkän harkinnan jälkeen päättänyt hankkia oman koiran ja poikaystäväni lievän allergian vuoksi villakoira tuntui luontevalta valinnalta. hänen porukoillaan on villis eikä oireita ole ainakaan sen läsnäollessa ilmennyt. nyt mun tosiaan pitäisi enää päättää minkä kokoisen otuksen haluaisin, ja kumpaa sukupuolta. :D teillä on käsittääkseni näitä puudeleita useampi (?), niin puollatko itse narttua vai urosta?

    toipumisia nuutille, mikä ikinä sillä onkaan! se on ihan mahtavan oloinen kaviokaveri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! Tuo musta puudeli on kokoluokkaa kääpiö :) Tosin ihan sentin vai pari vajaa keskarista. Villakoirat on kyllä aivan ihania tapauksia ja tosiaan sopivia lievästä allergiasta kärsiville. Hirmu helppoakin kun ei joka paikka ole täynnä karvoja - pesu ja trimmauskin tuntuu aika vähältä vaivalta siihen nähden :) Minkä väristä oot miettiny? Meillä on tosiaan tällä hetkellä kuusi mustaa pikku villakoiraa, kolme on toykokoisia ja kolme kääpiöitä :) Kolme tyttöä, kolme poikaa.

      Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä mun mielestä pojat on paaaaljon mutkattomampia :D Tytöt on vähän semmosia... no, tyttöjä XD Mun narttu esim. selkeesti mököttää jos en huomio sitä tarpeeksi, kun taas pojat on aina iloisia ja heti valmiina tekemään mitä ikinä pyydetään :) Mutta molemmat on ihania ja tietty kaikilla on oma luonteensa !

      Kiitos, Nuutti on kyllä kieltämättä aivan huippu ♥

      Poista
  8. Eikä, juuri kun teillä alkoi sujua niin mukavan näköisesti..! :( Onko mitään tietoa milloin pääsette palailemaan normaaliin treeniin (luin facebookista, että taluttelua nyt ainakin muutama päivä)? Tsempit teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... :( Ei mitään käsitystä, asiat tässä varmaan muutamien päivien aikana vähän selkenevät. Kerron tosiaan lisää seuraavassa postauksessa.

      Kiitos !

      Poista
  9. mäki katoin ratsastusta tv:stä ja tuli heti sinä mieleen ku rautias läsipäinen hevonen voitti:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa eikä ! :D Mä oon niiiin koukussa rautiaisiin läsinassuihin ♥

      Poista
  10. Eii, toivottavasti Nuutilla ei oo mitään vakavaa! Paranemiset sille <3

    Nämä tämän kaltaiset kuvakollaasit on muuten mun mielestä tosi kivoja. Ihan huikea toi junaratakuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toivotaan näin ! Kiitos ♥

      Hih thanks, kiva jos tykkäät ! :)

      Poista
  11. Voi Nuuttia, toivottavasti ei mitään kovin vakavaa ole kyseessä...? :-( Tsemppiä teille, aina näiden elukoiden kanssa sattuu ja tapahtuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se varmaan tässä selviää kunhan hetki vedetään henkeä... D: Kiitos, näinpä !!

      Poista
  12. ihanii kuvii !! voimii sulle ja nuudelle, toivottavasti se paranee

    VastaaPoista
  13. Voi ei! Toivottavasti Nuutti paranee mahdollisimman pian! Terkkuja ja pikaista paranemista Nuutille!! :)

    VastaaPoista
  14. Nyt kyllä jätit semmoisen "arvoituksen" Nuutista että saat tosiaankin tulla kertomaan!! ;) Mä oon ihan huolestunu kans vaikken oo koskaa polleas nähny!! :) Toivon täällä ettei mitään kovin pahaa ole sattunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerron enemmän seuraavassa postauksessa, vaikka kaikki vielä melko epävarmaa onkin... Samaa toivon !

      Poista
  15. Hienoja kuvia. Toivottavasti Nuutilla ei ole mitään vakavaa. Voimia!

    VastaaPoista
  16. Voi ei, peukut pystyssä Nuutin suhteen. Onneksi ei kuitenkaan hengestään kamppaile, vaikka silloin tuskin täällä postailemassa olisitkaan. Voimia kovasti!

    VastaaPoista
  17. mitä vaan nuutilla onki nii pikaisii paranemisii sille! <3 upeita kuvii taas kerra, vau:)

    VastaaPoista
  18. O-ou, toivottavasti Nuudelilla on vain vähän vatsanpuruja tai kivi painanut kavioon - mitä sitten ikinä nyt onkaan! Tsemppiä sinne, tässä lajissa saa olla hermorauniona ja lompakko levällään. Silti niitä kaviokkaita rakastaa, vaikka ne järjen päästä viekin... :)

    VastaaPoista
  19. Blogisi on koko ajan joku pirun enigma. Kaikesta pitää aina vihjailla ja salailla, jolloin tulee huomiota, ja lopputulema onkin luokkaa "aloin harrastamaan hierontaa", "hevonen sai tarhassa naarmun"...

    Joo, paranemisia kuitenkin.

    VastaaPoista
  20. Huoh, mikset edes kerro mitä oireita Nuutilla on, ei voi tietää että oletko huolesta suunnillaan pikkuhaavan takia vai onko sillä suurinpiirtein jalka poikki vai kenties ei vaan ollut niin hyvä ratsastaessa? Onko sillä ollut ähkyä niitten pellettien takia tai JOTAIN infoa voisit antaa kun seukki postaus tulee joskus vuoden päästä ja grrrr :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskimpa minkään "pikkuhaavan takia" olisin huolesta suunniltani, järki hoi. Ja maltti myös. Postauksessa jo sanoin: "Olen tänään menossa tallille illemmalla vielä uudemman kerran, joten tarkempaa selitystä sekä tilannepäivitystä tulossa mahdollisesti jo huomenissa.", joten ei sitä infoa nyt ihan kauhean kauan oletettavasti tarvitse venailla. Muutenkaan en koe olevani teille tästä tai mistään muustakaan tilivelvollinen ja pohdin vielä tämän postauksen jälkeenkin sitä, haluanko kertoa tarkemmin mitä on tapahtunut vai sanonko vain että Nuutti on nyt ainakin pienen hetkisen poissa käytöstä. Selittänyt vain että jalkansa vuoksi, sen enempää tapahtumia avaamatta.

      Päädyin kuitenkin kattavamman postauksen tästä kirjoittamaan, ja se on nyt luettavissa. Toivoisin kuitenkin, että antaisitte bloggaajalle rauhan ja ymmärtäisitte, että kaikkea ei ehkä halua kertoa. Ainakaan ennen kuin asioita on vähän pohdittu ja tilannetta tutkailtu. Tällä hetkellä mun omakin mieli on hieman valoisampi, kuin tätä postausta kirjoittaessani :)

      Poista
    2. Okei, kommentin sävy oli turhan kärjistetty ja hanakka, anteeksi siitä, ymmärrän tottakai huolen. Se lähinnä monissa bloggaajissa on ärsyttävää, että sanotaan, että jotain vakavanpuoleista on sattunut mutta ei mitään muuta voi kertoa. Sillon ois kivempi olla puhumatta mitään. Eli olisit postauksessa tyyliin kirjottanu että Nuutti on saanut haavoja ja ruhjeita kaatuessaan tai sitten jättänyt kertomatta kokonaan. En kommentillani tarkottanu että pitäis jatkuvasti laittaa blogiin tilannepäivitystä, tietenkin päällimäisenä mielessäsi on Nuutti. Tilannetajuni ei aina kommentoidessa ole kohdallaan, antakee anteeks!

      Poista
    3. Joo totta, olisin voinut olla mainitsematta tilanteesta kokonaan :) En vain tullut sitä tuossa ajatelleeksi, kun oli niin sekavat fiilikset koko viikonlopusta...

      Eikä tuo mitään, kiva kun tulit vielä kommentoimaan :) Asiallinen kritiikki on aina tervetullutta, seuraavalla kerralla osaan ehkä postailun suhteen menetellä eri tavalla !

      Poista
  21. hyi, mun mielestä ovat suorastaan törkeitä tuollaiset yltiöuteliaat kommentit. ihan kun se bloggaaja tosiaan olisi velvollinen kertomaan lukijoilleen kaiken ja heti paikalla. vähän tilaa voisi antaa.. tsempit teille, toivottavasti ei ole mitään kovin vakavaa kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä !

      Uteliaisuudessahan ei ole mitään pahaa, mutta tosiaan silloin kun niitä selityksiä aletaan vaatimalla vaatimaan, niin laskee kyllä se vähäinenkin kirjoitusinto... ;s Olisin toki ehkä voinut olla tässä postauksessa mainitsematta Nuutista yhtään mitään, ja kertoa kaiken vasta kun olin itse tallilla käynyt, mutta nyt näin... Ehkä osaan ensi kerralla toimia paremmin :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !