sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Laiska sunnuntai

Kuten moni varmaan jo onkin huomannut, on meidänkin blogimme nyt osa Blogitallia :) Puolisen vuotta itsenäisenä oli elämäntilanteeni huomioon ottaen ihan hyvä ratkaisu, mutta parin viimeisen kuukauden aikana "se vanha into" on palannut ja - kuten Blogitallin haastattelussakin sanoin - nyt tuntuu siltä, että minulla on taas jotakin annettavaakin. Katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan... !

Käykäähän ihmeessä lukemassa minun sekä samaan aikaan mukaan loikanneen Siiriläisen haastattelu kokonaisuudessaan Blogitallin sivuilta.


Tänään olin koko päivän ihan koomassa, mihin viittaa postauksen otsikkokin. Olin kamala laiskiainen. Koirat pääsivät puistoon autokyydillä, koska en jaksanut kävellä, ja penkillä istuessani meinasin nukahtaa. Kotiin palattuani poltin pakastepitsan Simpsoneita katsoessani täysin syömäkelvottomaksi ja näin nälkää, koska en jaksanut lähteä kauppaan. Tallilla yritin olla reipas ja ratsastaa kunnolla, mutta eihän siitä mitään tullut. Nuuttipurilainen huomaa heti jos keskittymiseni herpaantuu ja se leviää ympäriinsä kuin Jokisen eväät. No, pienen keskustelun jälkeen muutama hyvä pätkä ja päivän tuuppaustuokio sai olla siinä. Sentään kummallekin tuli hiki. Tiedä sitten johtuiko tuskasta vaiko itse urheilusuorituksesta...

Vähän on vääntämisen makua... Kieli keskellä suuta ainakin.
Katsokaas näin niiden käsien pitää olla.
Korvat lepattivat ihan villinä.

Tästä nuutuneisuudesta kiitos kuuluu kyllä ihan Euroviisuille. Kahden ässän perinteinen viisukatsomo valvoi tietenkin aina finaalilähetyksen loppuun saakka ja Sofian joskus ennen kolmea lähtiessä hiihdin samaa matkaa koirien kanssa pienelle yökävelylle, ettei sitten aamulla tarvitsisi astua pissaan. Uni tuli vasta viiden maissa. Ihan väärin, ettei Viro voittanut. Eikä Slovenia. Mutta hei, sentään me saatiin illan aikana yksi ihan loistava idea. Tai oikeastaan aika montakin. Niistä kuitenkin lisää vähän myöhemmin, jahka päästään toteutuksen parissa työskentelemään... :)

Päivän kuvista kiitokset taas kerran meidän huipulle personal kuvaajalle, Sofialle !

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

24 kommenttia:

  1. Sä oot jotenki niin ihana näiden sun höpötysten kanssa, tulee aina hymy huulille! :'D Ja Nuutti on upee!

    VastaaPoista
  2. Voi kun näytätte hienoilta!:')

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia :) Joskus sitä väsyttää ja ei jaksa mitään tehdä :D Onneksi pian on kesäloma niin voi nukkuakin pitkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja joo niinpä, ihan kamalaa, mutta onneksi kesä tosiaan odottelee ihan nurkan takana !! :)

      Poista
  4. Voi kun Nuutti näyttää ryhdikkäältä! :) Mutta teidän värivalinnoista en tällä kertaa voi olla samaa mieltä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai eiks meidän värivalinnat oo ryhdikkäitä =( Hahaa no joo, I know, en hirveesti jaksanu miettii onko ihan oikeet väriyhdistelmät........... :D

      Poista
  5. Sä oot kyl nii tunari :Dd hahha!

    Men heij mums Måns! We are the heroes of our time.. ❤️❤️❤️

    Xoxo,
    du vet vem

    VastaaPoista
  6. Kävin jo kommentoimassa Sofian blogiin, mutta pitää sanoa täällä myös: on kyllä taas ihania kuvia! Tosi kesäisiä, ja olette Nuutin kanssa täydellinen pari. :) Odotan innolla tuota teidän ideanne toteutusta! Hyvää kesän odotusta! :) Terv. Vilma N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ! Ihanaa kesän odotusta myös sulle :)

      Poista
  7. Toimiko gramaanikuuri? Kuvien perusteella ainakin näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ! Postailen mietteitä tarkemmin vähän myöhemmin :)

      Poista
  8. Viro oli munkin suosikki ja olisi kyllä ansainnut voittaa, varsinkin kun finaaliesitys vieläpä meni niin putkeen! Slovenia oli hyvä myös, erottui joukosta. Muihin lemppareihini kuului Albania ja Venäjä. Harmi vain kun näihinkin kisoihin pitää aina sotkea se iänikuinen politiikka...

    Mutta hei ihana kuulla, että joku muukin on eilisen ollut vähän pihalla! Itsehän peruutin päin tolppaa, jonka olemassaolo on vaikuttanut autoni parkkiruudusta poistamiseen kolme vuotta. En ymmärrä miten siis voin unohtaa sen ihan tyystin, huoh... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä !! Se kyynel... ♥ Meinasin itekki rupee itkee, snif. Ja joo mä en kans ymmärrä tota, etä politiikka sotketaan LAULUkilpailuun, ärh...

      Eikäää, haha, no sulla on menny kovaa ! Toivottavasti ei oo auto ihan tuusannuuskana...? ;D

      Poista
  9. Oon aika uusi lukija, niin mua kiinnostaisi miksi sulla on polvituki toisessa jalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on vanha nivelsidevamma. Olen juuri kirjoittamassa tästä postausta, niin siinä varmaan kerron vähän tarkemmin :)

      Poista
  10. Mä kanssa tsiigasin Euroviisuja! Ihan mälsää että ruåttalaiset vei voiton! Sun olis pitäny nähä mun ilme kun pisteet tuli julki! :D Mutta aiheeseen: Ihania kuvia! Sori taas laadukas kommentti, nyt on aivot narikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aivot narikassa on oikein ! Mutta siis joo älä vaan, mä kannustin siinä lopuks Venäjää ku mun mielestä niillä(kin) oli parempi biisi. Pläh.

      Kiitos ! ;)

      Poista
  11. Kerrotko että mitä merkitystä kuulutko esimerkiksi hippolaan tai tuohon blogitalliin, vaiko olet "itsenäisesti"? En oikeen tahdo ymmärtää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sisällöllisesti tällä ei lähtökohtaisesti ole kovinkaan suurta merkitystä, sillä blogatahan saa ihan itsensä näköisesti kummassakin mainitsemistasi portaaleista :) Lähinnä tykkään siitä, että blogia voi taas halutessaan lukea selkeästi sellaisen kautta, simppelisti samalla kun muitakin (meinaan oma bloggerini ei ainakaan näytä kaikkia postauksia enkä bloglovin'in käyttöön koskaan ole oppinut... siksi itsekin portaaleja käytän) ja samalla toivon inspiroivan ympäristön antavan itselleni uutta ideaa oman blogini kehittämiseen :) Itsenäisenä ei tietyllä tapaa ole paineita (postaustahdista / muusta aktiivisuudesta), mikä tuntui helpottavalta kun oma elämä oli vähän hektistä, mutta portaaleissa toteutuu ajatus yhteisöllisyydestä - siksi Blogitallin kelkkaan nyt lähin :)

      Poista
  12. Ootte kyllä niin upea pari! :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !