lauantai 25. helmikuuta 2012

Follow your heart, little child of the west wind

Aww heppani vain on niin suloinen ♥ Ajattelin mennä tänään käyntimaastoilemaan, mutta päätinkin sitten napata kameran mukaan ja kuvailla vähän videota, olen nyt (taas) innostunut siitä... :D Aluksi oli vähän ongelmia säätöjen kanssa, videoista tuli hirmu tummia ja tarkennus pissi kun tuntui, etten nähnyt ruudulta mitään. Jonkun aikaa fiksailtuani sain kuvasta paremman, ehkä meni jopa hieman liian valkoiseksi kun lumi näyttää ajoittain ihan puhki palaneelta mutta no can do, ensi kerralla maybe paremmin... :) Ihana Nuutti kun se aina poseeraa niin hianosti ! Pääosin se tänäänkin siis vain patsasteli kameralle, mitä nyt pari kertaa innostui ravailemaan.

Irtovaeltelun ja poseerauksien jälkeen pomppasin vielä hetkeksi selkään. Hain hevosta käynnissä nopeaksi takajaloistaan ja kevyeksi edestä. Tein taivutuksia, väistönpoikasia ja pieniä voltteja, joissa käytin muutaman kerran hieman johtavaa ohjaa saadakseni Nuutin laskemaan niskansa ihan rennoksi alas ja taipumaan läpi. Pidin käynnin tahdin mahdollisimman rauhallisena, sillä sen kiihtyessä heppasella on taipumus passiin (sama myös käyntiä kootessa...). Väistöjen avulla saa hyvin takapäätä reippaammaksi alle ilman kamelikäyntiä. En ratsastanut kuin ehkä 20 minuuttia ja Nuutti oli aivan hämmästyneen oloinen kun lopetin. "Ai tässäkö tää oli? Cool !" Tallissa sain sitten hakata järkyttäviä jääpaakkuja pois Nuutin kaviosta... koukkukin vääntyi lyttyyn siinä touhussa... :( Lähtiessäni kaivoin taskusta itselleni karkkia ja löysin vain kaksi, vaikka olin pakannut mukaani ison kasan ?! Hetken kelasin, että mitää... kunnes tajusin; no varmasti ne ovat lennelleet jonnekin yläkentälle kaikki... Eli mikäli löydätte sieltä Lätkäliigakarkkeja, niin ne eivät ole myrkytettyjä tai valmiiksi nuoltuja, korkeintaan märkiä ja noh... limaisia. Älkää silti syökö, lumessa on matoja ;o Ainakin niin minulle aina sanottiin kun pienenä possutin lunta naamariin.

Tässä lopuksi tämä pieni koostevideo tältä päivältä (: Kaikki videot © minä itse ! Sorisori en ole mikään pro videokuvaaja, tuolla järkkärillä varsinkaan ! Tämänpäiväistä materiaalia löytyisi paljon enemmänkin, mutten jaksanut tapella Movie Makerin kanssa pidempään... ;s Tarkoitus oli liittää tuohon kuviakin, mutta se ei - yllätys, yllätys - onnistunut... Kommenteista olisin silti todella iloinen, vaikka tuo taas aika yksinkertainen kokonaisuus onkin... :P Jossain vaiheessa lupaan tehdä sellaisen kunnon panostuksen, mihin kerään kaikenlaisia kuvia ja videoita koko viisivuotiselta taipaleeltamme ! Tänään otettuja kuviakin tungen sitten johonkin postaukseen... :) Ja joo, en ehtinyt sitä sunnuntain koostevideota edelleenkään tekemään... lähdin töiden jälkeen heti tallille ja sieltä tultuani laitoin kokoon tämän. Heti kun on vapaata aikaa niin värkkäilen taas lisää ! :) Hope you like !


Apua tuo laatu ?! Meni ihan mössöksi kun latasi tubeen... :( Oikeasti koneella nuo ovat todella hyvälaatuisia ;o Teräviä ja... joo ei voi mitään, itku. Ehkä tuosta kuitenkin jotain selvää saa... :)

14 kommenttia:

  1. mun mielest toi video on just kiva, kun se ei oo sellanen epäselvä efektivideo jos ymärrät mitä tarkotan :DD-sini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :'----) Mäki tykkään just ite pitää kaikki noi efektit yms. aika simppeleinä, niin tulee usein siistimpi kokonaisuus (ainaki mulla) ! :)

      Poista
  2. Omg ! Toi video oli ihana :o ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana video! Tosi symppiksen olonen heppanen Nuutti kyllä näyttää olevan, ainakin videon perusteella. :) Oikeen muka nätisti poseeraa kokoajan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Haha se on aika symppis kyllä ♥ :)

      Poista
  4. Nuutilla näyttää olevan kivat liikkeet , ainaki ite tykkäsin kovin ! :) keposasti liikkuu ja näyttää onnelliselle ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on sillä, tossa se vielä ravailee suht "laiskasti" :D ! Hih aw no hyvä jos näyttää, kiitos :'----)

      Poista
  5. Voi miten symppis posettaja :) Mukavan letkeät liikkeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on ♥ :) Haha, tuota samaa usein kuulee valmentajankin suusta ! :D

      Poista
  6. Tykkään kovasti näistä sun postauksistasi, mutta jäin ehkä kaipaamaan niitä "kuvapostauksia", koska ton videon katsominen on vähän tylsästyttävää... tai siis kyllähän minä mielelläni Nubaa katselen ja ihailen, mutta video oli aikalailla samaa toistoa :S ja siitä tuli itselleni mieleen R.I.P. - video, kun kaikki oli hidastettuna ja musiikki tollaista. Eli siis : KUVAT TAKAISIN, niin ei sinunkaan tarvitse youtubea ja movie makeria vastaan tapella. Jään odottamaan innolla sitten joskus kun teet varustepostauksenkin, että mitä saamamme pitää (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä niitä kuvia oo mihinkää hylänny, aattelin vaan vaihtelun vuoks pistää vähän videotakin :D Ja niin no, aika samaahan tuo on kun tuollainen koostevideo ravipätkistä ja poseeraamisista... :D Mutta kiitos ! (:

      Poista
  7. video oli ihan tosi hyvä, näitä vois tulla enemmänkin! :) muutenkin yksi parhaista blogeista mitä ikinä olen lukenut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla :'----) Kiva jos tykkäsit, yritän saada aikaseks useemminki tämmöstä sitte ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !