lauantai 18. helmikuuta 2012

I just wanted you to know, that baby you're the best

Eilen en ehtinyt, tai no jaksanut tänne kirjoitella kun pääsin vasta kuuden jälkeen kotiin. Oli kyllä todella kiva päivä, Niina tuli tosiaan Hämeenlinnasta tänne ja kävimme yhdessä tallilla hoitelemassa Nuban :) Lumisade ei toiveistamme huolimatta halunnut laantua (oikeastaan se tuntui vain yltyvän...), mutta hienoja kuvia se Niina silti sai (; Suosittelen muuten kurkkaamaan hänen blogiinsa, jonne pääset tästä linkistä ! Alkuun siis menimme taas yläkentälle, jossa Nuuttinen sai hetken aika juoksennella vapaana. Minun oli tarkoitus ratsastella siellä loppuaikakin, mutta tilsojen takia päätimme suosiolla siirtyä maneesin puolelle...


 Molemmat keskittyneinä tietenkin :) Ainoa ero on se, että vasemmanpuoleinen söpöilee ja oikea muistuttaa vähän kuollutta kalaa !

Söppänäpöppänä !

Liikuttelin Nuuttilaisen melko kevyesti ja tarkoituksena oli saada se taipuisaksi sekä rennoksi. Heppa oli ajoittain melko kiva, vaikka muutamaan otteeseen säätikin vähän jotain omaa (tai siis... minä säädin) eikä olisi oikein halunnut keskittyä ja tarpoa alleen :P Tein paljon siirtymisiä, niin askellajien välillä kuin sisässäkin ja ilokseni suurin osa alaspäin siirtymistä rupesi sujumaan todella hienosti ! Nuutti pysyi tasaisena ja kantoi itsensä haluamassani pituudessa, super ! :) Ja se on kyllä vain niin hienoa, kun tuntee miten paljon hevosessa riittäisi potkua... Aina välillä tulee niitä pieniä pätkiä, kun kaikki tuntuu sujuvan lähes täydellisesti ! ... voi kun vain löytäisi niitä "nappuloita" vielä lisää... ! ♥ Tänään meillä piti olla tunti, mutta se peruuntuikin sillä valmentajamme on kipeänä :( Minun oli tarkoitus pyytää Sofia kuvailemaan tunnilta videomateriaalia, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten ! Sinänsä sopivaan rakoon kyllä sattui tuo tunnin peruuntuminen, sillä minä pääsin aamulla taas töihin = rahaa, rahaa ! Huomenna alkavat nuo kattolumien pudotuksetkin, ne ovat sitä "helppoa rahaa" ;3 Ehkä sitten tosiaan viimein pääsisin Hipposportiinkin ostelemaan Nuuballe kaikkea kivaa. Kävin siellä parisen viikkoa sitten katselemassa, mutten ostanut muuta kuin vitamiineja. Tarvitsen ehdottomasti mukaani jonkun apinan, joka voi sitten sanoa mielipiteensä ja punnita vaihtoehtoja kanssani ! Se on helpompaa kun pääsee ääneen mietiskelemään... enkä nyt yksiksenikään oikein viitsisi ruveta elämöimään ;o Juu... shoppailuhan on yleensäkin kivempaa kaverin kanssa, ainakin minun mielestäni ! ... koska yksin kun on, niin tiedättekö mikä on kamalaa? Sellainen tilanne, kun näkee jossain jotakin aivan järjettömän hauskaa tms. ja rupeaa vähintäänkin hymyilemään (tai virnuilemaan idioottimaisesti), sitten muut katsovat sellaisella "onkohan tuo jälkeenjäänyt" -ilmeellä :( Retard, that's me !

Ravilisäys. Sori, kiva takakeno mutta ei tuolla muuten pysy... !

Jee, puolen tunnin kuluttua alkaa Putous ! Ja sitten Terra Nova, ah molemmat jotakin niin koukuttavaa ! :D Hei muuten juu tota... haluaisiko joku kertoa minulle jotakin tästä: http://i39.tinypic.com/2vwb6g9.png ?! U gotta be kiddin' me ?! En ymmärrä, miksi tuota pitää nyt tunkea joka väliin... ja varsinkaan mihinkään ihme Hesburger -aterioihin ! Ihan kuin Happy Meal... osta ateria niin saat kakarallesi vilkkuvan örkkimörkin tai jonkun muun yhtä tarpeettoman rojun, joka menettää kiinnostavuutensa alle minuutissa ja lentää seuraavana päivänä roskiin. Aika kova luotto vissiinkin levyn myyntiin, kun Hesessä kaupataan? ;3 Noooo, tsemppiä ja kaikkea hyvää Robinille kuitenkin ! :) ... ylifanaattiset ihailijat voisivat oikeasti kyllä hieman hillitä itseään... saavat kaikki vain suhtautumaan enemmän negatiivisesti koko artistiin. Ja niin toinen asia, mistä halusin "avautua", on... huumorintajuttomuus ! Siis... netissähän törmää kaiken aikaa esimerkiksi näihin Twilightista tehtyihin vitseihin ja pilakuviin, enkä ymmärrä miksi jotkut vetävät niistä kerrostalon perseeseen? :D Itse rakastan kyseistä kirjasarjaa sekä elokuvia, mutta useimmiten vain nauran kun kommentoidaan esim. sitä kuinka ne vamppyyrit siinä kimaltelevat tms. ! Minulle on ihan sama mitä muut ovat mieltä asioista, joista pidän, enkä anna niiden mielipiteiden pilata elämääni (: Tietenkään ei ole kivaa, mikäli jollakin on pakkomielle lytätä toisen mieltymykset menemällä henkilökohtaisuuksiin, "hyi yök eihän tuollaisista voi tykätä kuin homot" tai vastaavaa. Tuollaiset kommentit kannattaa jättää täysin omaan arvoonsa, kaikilla on erilaiset mieltymykset eikä erilainen maku tee ihmisistä eriarvoisia :) Hieman ymmärrystä ja huumoria peliin niin hyvä tulee ! Olen puhunut, kiitos, olette ihania BYE !

10 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia taas teistä!

    Olen aivan samaa mieltä, se on ihan sama mitä muut ajattelee. Tykkään itse myös Twilightista (kirjoista enemmän, mutta ei leffatkaan täyspaskoja ole, varsinkaan uusimmat), eikä mua kiinnosta jos jonkun mielestä se on niin homoa ja noloa tykätä sarjasta.
    Pikkusiskoni 12w on ihan kauhea Robin-fani ja saa luvan olla, ei se ole keneltäkään pois. Toisten mielipiteiden lyttääminen on noloa.

    (Odottelen myös Terra Novan alkamista!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! (:
      Niimpä, ihmisten pitäis osata ottaa muut ja muiden mielipiteet paremmin huomioon eikä vaan lähteä tallomaan... Mun on hankala sanoo onks leffat huonompia vai parempia ku kirjat, ku mä näin Houkutuksen ennen ku olin kirjoja lukenu ni tavallaan kuva siitä maailmasta on sen leffan mukanen :'---D Uusikuu on musta paras, vaikka siinä ei Edwardia niin hirveesti ookkaan ! ... mutta sentää aito Victoria ! Sen feikin takia Epäilys on mun mielestä huonoin leffa, ei vaan oo semmonen samanlainen fiilis siinä :( ... onneks Aamunkoissa ei tartte siitä murehtii ;)
      Joo munki pikkusisko tykkää siitä (10 v.) ja niin kauan ku se ei toitota Frontside Ollieta mun korvaan 24/7 niin saa kans mun puolesta ihan vapaasti fanittaa :) Haha, Terra Nova ♥

      Poista
  2. Pakko munki nyt vähän avautua tähän tosta Robinista; c'moon miks sitä vihataan (niin paitsi noi jotka sitä fanittaa)? :D En tajuu, heti kun joku jätkä alle 18v rupee laulaa ja jotenkin pärjää, tulee tunnetuksi jne niin aletaan morkkaa. Lyön vetoa että jos Robin, samoten Bieber, olisivat kymmenen vuotta vanhempia niin kukaan ei välittäisi heidän morkkaamista. Ainakin lukumäärä niitä vihaajia tippuisi selvästi. Antaa nyt niiden laulaa, kiva niille että pärjäävät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii mäki vähä epäilen, että jos ois vanhempana alottanu ni ei ois todellakaan saanu näin paljo negatiivista kommenttia ! Mä en tosta Frontside Olliesta oikeen biisinä tykkää, mutta oon sitä mieltä että Robinilla on kuitenki ihan ok ääni ja ainaki teknisesti osaa laulaa ! ... toivon, että tosiaan jatkais laulamista eikä jäis "yhden hitin ihmeeks" niin ei noi vihaajatkaan varmaan sit kauheen pitkälle jaksais :) Just ärsyttää vaan noi jotka hypettää sitä koko ajan, tulee semmonen olo, että agh se on joka paikassa !?!?! Jos siitä ei tavallaan tehtäs noin isoo numeroo ni veikkaan, että siihen suhtauduttais yleisesti paljon myönteisemmin !

      Poista
  3. ihan mielettömän nättejä ja onnistuneit kuvia ! selkeetä tekstiä postauksissa . sait juuri uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, hyvä kuvaaja matkassa ;) ! Oii ku kiva, thanks ! :'---)

      Poista
  4. robin tulee selloon lauantaina klo 14:00, ootko menos kattoo? :o voisin tulla mukaa ♥ ... okei pakko kiusata, paha minä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuhma Emmi tosiaaki :( Aattelin kyl olla ekana siel jonossa jooooo !

      Poista
  5. Tykkään tosta sun asenteesta ja oon ihan samaa mieltä. :) Kaikilla on omat mielipiteet ja se on ihan ok, kunhan ne ei loukkaa ketään. Itekkin oon noi Twilightit lukenu ja nähy Houkutuksen ja Uusikuun, mutta kirjat jäi jotenki paremmin mieleen. Johtuu kai siitä, että kirjoissahan on lukija saa aika pitkälle keksiä itse, miltä hahmot ja tapahtumapaikat näyttävät, elokuvassa kaiken näkee valmiina ja Twilightissa elokuvat eivät jotenkaan vastanneet minun käsitystäni kirjasta.

    Niin juu voisinhan mä jotain sanoa tästä sun blogista. :D
    Ulkoasu on ihana, värit sointuvat hienosti yhteen. Tekstejä jaksaa lukea ja ne ovat mielenkiintoisia, sekä ihanan pitkiä! Voit olla varma, että luen blogiasi jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan ! :) Kiitos kovasti, kiva kuulla !! :'---)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !