torstai 16. helmikuuta 2012

I will love you until the end of time

Ihana aamu ♥ Aina välillä, tällaisina hetkinä sitä oikeasti tuntee miten kovin onnekas onkaan... :) Pelkkä oman hevosen näkeminen saa päivän alkamaan paremmin kuin mikään muu ! Heräsin tänään ennen kuutta, ja positiiviseksi ylläriksi jopa täysin melko pirteänä ! Hieman seitsemän jälkeen lähdin hakemaan Lauran mukaani tallille, ihana mussuni, lähti taas meitä kuvailemaan :) Auringonnousu oli kahdeksan jälkeen todella kaunis, juuri sen hetken mitä pitikin... ;)

Alkuun menimme yläkentälle, missä olikin ihan mukava hanki ! :D Kävelin (lue: kompuroin) siinä muutaman kierroksen Nuuttia talutellen ja laskin heppasen sitten irti. Se innostui ravailemaan aina kun viereiseen tarhaan tuotiin hevosia, mutta muuten se vain pällisteli ja maleksi ympäriinsä turpa maassa. Yritin hieman innostaa Nubaa erilaisin äänin ja ööm... epämääräisin liikkein, mutta se vain ihmetteli puuhiani... :D Heppa on niin luottavainen ja itsevarma, ettei se juurikaan tuollaisesta hätkähdä vaan innostuu tasan silloin kun itseään huvittaa ;3 ... eli minä hypin siellä hiki hatussa ja Nuuttinen vain koomaili, way to go ! Lopuksi kävin kuitenkin vielä hevosen selässä ravaamassa ja laukkaamassa muutaman pienen pätkän.

Jättikorvainen alien !
Suosittelen klikkailemaan kuvaa suuremmaksi, mikäli teksti ei näy kunnolla... :)
Hiano poika :) ... jalka vammaa. Ilman kypärää en yleensä ratsasta, tässäkin kävin vain selässä hetken aikaa vähän puuhailemassa. Ja tiedän, että vahinko voi sattua milloin vain enkä tosiaan ilman kypärää ratsastelua suosittele kenellekään... :)
Natural horsemanship harjoitukset menossa........ osattiin melkein jo peruuttaa kheh.

Hankitarpomisen jälkeen vaihdoin Nuutille päähän riimun ja ilman hieman lämmetessä pystyi vähentämään loimiakin niin, että saatiin vielä kivoja seisotuskuvia pellolla :) Taas kerran täytyy todeta, että kyllä talvi osaa olla kaunis; koskematon hanki, nouseva aurinko ja pakkasessa huurtuva hengitys... aika täydellistä, eikö? Siihen vielä päälle täydellinen hevonen... ♥ Sanat eivät oikeasti edes riitä kuvailemaan tuota otusta... se vain on niin minun hevoseni. Tuollainen vekara, mutta silti niin kultainen ja mikä parasta; se saa minut aina hyvälle mielelle :) ... ennen kuin tästä hehkutuksesta tulee romaani, niin palaan takaisin "aiheeseen"... :D Juu, aamulla kahdeksan aikaan tallin pihaan ajaessamme pakkasta oli -13 astetta, mutta aika nopeasti se lauhtui ja lähtiessämme mittari näytti enää -5 :P Pari tuntia tuli siis ulkoiltua ja Nuutti vaikutti oikein tyytyväiseltä :) Huomenna on luvassa keventelyä, yläkentällä varmaankin mikäli sää on kiva, ja pohja hyvä. Lähdettyämme sieltä ainakin ajettiin lumet pois, niin voisi hyvin onnistuakin. Täytyy sitten taas mennä pellolle mikäli hankitreenailla tahtoo... (: Niina on varmaankin (?) huomenissa tulossa Hämeenlinnasta tänne = kuvia siis luvassa taasen, whii :) Tämän päivän otoksista suuuuuri kiitos Lauralle

No kuinka hieno voi toinen olla ! ;)


 ... ja ulkona nähtävästi sataa taas lunta. Se tarkoittanee siis sitä, että huomenna on vaihteeksi töitä tiedossa... No ei se mitään, rahaahan se kaikki vain on ;3 Tänään puhuin muuten isän kanssa tuosta himoitsemastani objektiivista (Sigman 70-200mm f/2.8, Lauranen kuvaillut sellaisella nämäkin kuvaset !) ja hän sanoi, että katsellaan huomenna... :) Kuulosti lupaavalta ! So happy jos sen nyt viimein saan ! Mutta uii, juuri tässä selailin telkku.comia ja huomasin, että tänään tulee neloselta toimintatorstain leffana tuo Gone In Sixty Seconds ! Se on niiiin hyvä, ainakin muistaakseni :D Ja awwww niin hyvä on myös Lana Del Rey (artisti siis, ihan selvennykseksi vain mikäli joku ei tiedä...) ! Joku ehkä muistaakin kun hänen Video Games -biisiään täällä kehuin, mutta siis olen kyllä niin rakastunut ihan kaikkiin Born To Die -albumin kappaleisiin ! Liian ihania nam ♥ Tässä alla vielä player yhteen biisiin !

Lana Del Rey - Blue Jeans

Promise that you'll remember that you're mine... ♥

Jau sellaista siis ! Löysin muuten tänään huoneeni kätköistä öö kahdeksan uutta (tai siis vanhaa) kynsilakkaa ja olen aika fiiliksissä ! Melkein toivon, että nämä nykyiset kuluisivat nopeasti (... sillä en raaski poistaa jos pysyvät hyvässä kunnossa) niin pääsisin taas lakkailemaan muilla ! Ideoita? :) Ja ainiin kiitos ihan hirmuisesti 125:stä lukijasta ! ;o Kun 150 täyttyy niin järkkäilen jonkun arvonnan... ! (; See ya !

21 kommenttia:

  1. voi ootte niiiin upeita..♥ :)

    VastaaPoista
  2. Mielettömän hieno blogi sulla ! =)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia jälleen! Toi vika varsinki on tosi kiva (:

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, taas kerran^^ Miten muuten saat noi musiikkiklipit laitettua noin ettei niistä näy kuin toi alin rivi eikä videota ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niitä saa muokattua html koodeja muuttelemalla :---)

      Poista
  5. äää ihania kuvia! Oootte niiin hienoja ja rakastan sun hiuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiiitooos mutta joo tota voitasko vaik vaihtaa hiuksii ?! ;----D

      Poista
    2. Heippa!

      Aivan ihana blogi :) minusta kerrot pitkiä ja todella hienoja tarinoita Nuutin ja sinun arjestasi.Pidän noista Nuutin ja sinun kuvistasi, niistä saisi vaikka taulunkin! Nuutti sopii kuviin kun on niin raamikas herrasmies :3 Minusta olisi kiva jos blogiin saisi vähän videokuvausta Nuutin ja sinun arjestasi? =)

      Minusta tämä blogi on taidolla tehty! kunhan jatkat samaan malliin ja onnea tuleviin kisoihin ja muutenkin Nuutin kanssa! :) olette loistava pari! Hyvää keväänalkua sinne Nuutillekkin!

      <3:llä Viivertton

      Poista
    3. joo vaihetaan vaan :-----)

      Poista
    4. Viivertton, kiitos kovasti ! :'---) Juu videoita voisin koittaa postailla jatkossa myös (; Kiitos ja samoin sulle :) !
      Hanna-Mari, jee HYVÄ ! :D

      Poista
  6. Hei!
    Tämä postaus oli taas uskomattoman kiva ja tykkään yleensäkkin kirjoitustyylistäsi. Pidin jonkun aikaa taukoa blogisi lukemisesta koska aika ei riittänyt ja on ollut niin kiirettä että yksin kertaisesti en ole kerinnyt läppäriä avaamaankaan. Mutta nyt kun eksyin taas tänne kun mielessä kävi "Mitäköhän Nuballe ja Susannalle kuuluu?" no tulin katsomaan ja olin aivan positiivisesti yllättynyt! Ulkoasu on entistä kauniinpi ja tuo ylin kuva Nubasta toivottaa tervetulleeksi. Kuvaustaidot on siis parantunut ja nämä Lauran ottamat kuvat tässä postauksessa olivat taas aivan ihania ja tekstit kohallaan! Ei voi muuta kuin ällistellä tässä kehityksen määrää! Nuutille taas rapsutuksia ja nyt kun tälläinen talvinen postaus oli niin huomasin myös, että Nuutilla on tosi kivoja loimia. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, tosi ihana kuulla että on tapahtunu muutosta parempaan ja tykkäät ! :'----) Haha, vien rapsutukset Nuutille (;

      Poista
  7. Öää mitäs sanoisin :D No, oon lukenu tätä blogia tosi kauan ja tää ulkoasu on ihan mahtava :) Tämän postauksen (niin kuin kaikkien muidenkin...) kuvat oli aivan upeita! :) Jaja tuo biisi on aivan ihana <3 Ja varuste- + videopostausta odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, mukavaa jos pidät ! :'----) Heh juuu semmosia kehitellessä... ;)

      Poista
  8. tosi mukava ja selvä blogi sulla ! tämmösii on ilo lukea ja kuvat + videot kruunaa kaiken ::) hienot ! ::) aloin lukee,oon ennemminki tätä katellu mut hokannu nyt vast liittyy lukijaks :'D

    VastaaPoista
  9. millä asetuksilla nää kuvat muuten on otettu? :---) nää on nii hyviä mut ite en saa koskaaan näin hyvii :(

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !