tiistai 15. toukokuuta 2012

10 things that makes me happy :)

Moii ! Olen viime päivinä saanut todella monia haasteita, joita ajattelin tässä nyt hieman viiveellä vastaanottaa. Ensimmäiseksi Hannan heittämä haaste, jossa tarkoituksena on kertoa oman elämän 10 ilonaihetta ! Haastan kaikki blogini lukijat, sillä valitettavasti olen laiska enkä jaksa miettiä sen enempää... :D Tehkää ihmeessä jos haluatte ja merkatkaa minut haastajaksi :) Mutta juu, tässä nämä omat ilonaiheeni... !

Nuutti
Ei varmaankaan ihan kovin yllättävää... :) Nuutti saa minut aina hymyilemään ! Se on niin hassu otus, välillä tuntuu että se ymmärtää asioita enemmän kuin osaa arvatakaan. Vaikka kaikki ei aina menekään ihan putkeen, niin täytyy oikein kliseisesti sanoa, että päivääkään en vaihtaisi pois... :) Viiden yhteisen vuotemme aikana olemme kokeneet monia vastoinkäymisiä, mutta vastapainoksi myös sitäkin enemmän niitä iloisia onnistumisia. Tuo hevonen osaa aina jollakin tapaa yllättää ! Rakas pieni aarteeni :) ♥

Meme
Oma koirani, reilu vuotias musta toyvillakoiranarttu :) Se on oma kasvattimme, joten olen tuntenut sen aivan vauvasta saakka ja nähnyt sen varttuvan minun koirakseni. Meme on todella herttainen ja hyväkäytöksinen pikkuleidi, jonka kanssa puuhastelu saa aina hyvälle mielelle :) Toki kolme muutakin koiraamme ovat minulle tärkeitä.

Memsulainen pikkuisena :) kuva © minä

Perhe ja ystävät
Tässä on nyt kaksi samassa, mutta ihansama. Minulla on ihana perhe ja siihen lasken myös lähisukulaiset. Minua on aina tuettu ja koen saaneeni kaiken mitä vain saada voi. Toisinaan kyllä tuntuu, että hajoaa pää tässä talossa... mutta sellaista se välillä on. Minulla on myös mitä parhaimmat ystävät ! Kun olen surullinen, he ovat aina valmiita kuuntelemaan ja kun olen iloinen, he ovat iloitsevat kanssani. Yritän parhaani mukaan olla yhtä hyvä ystävä teille, olette ihania ♥

Ratsastus
On vain niin hienoa työskennellä yhdessä toisen, hyvin erilaisen elävän olennon kanssa ja tietää, että koskaan ei tule kahta samanlaista päivää. Pienetkin onnistumiset tuottavat aivan mielettömästi iloa ja antavat voimia arkeen :)

Valokuvaus
Kuvaaminen on ratsastuksen ohella toinen pääasiallinen harrastukseni. Fiilis on niin hyvä, kun onnistuu nappaamaan omaa silmää miellyttävän kuvan ja ikuistamaan jonkin pienen hetken. Haaveenani olisi joskus tulevaisuudessa työskennellä valokuvauksen parissa... :)

Grafiikka
Valokuvien jälkikäsittelyn lisäksi tykkään tehdä photoshopin kanssa kaikkea muutakin. Kuvia on kiva muokkailla välillä vähän erikoisemminkin ja pidän todella paljon juuri esimerkiksi blogien ulkoasujen tekemisestä. Tämän iänikuisen kovalevyasian takia vain en viime aikoina ole paljoakaan pystynyt photarin kanssa häärimään... ;s Olisi muutamia ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan............. !

Suklaa
♥ todellinen paheeni. Muuta karkkia en juurikaan syö, mutta suklaata sitten senkin edestä. Muutaman suklaapalan (tai levyn...) jälkeen maailma näyttää jo paljon paremmalta... ;)

Musiikki
Kuuntelen musiikkia yleensä aina, enkä voisi elää ilman ! Voin sanoa, että esim. lenkkeilystäni ei tulisi mitään ilman kannustavaa musiikkia... :D Jotkut biisit tuovat mieleen ihania muistoja, jotkut laittavat ajattelemaan ja tuntemaan yllättävänkin voimakkaasti. Musiikki ihan oikeasti saa usein paaaaljon paremmalle mielelle !

np. Ying Yang Twins ft. Wyclef Jean - Dangerous


Leffat
Omasta elämästä on välillä ihana irtautua ja elää hetki jossakin toisessa maailmassa. Leffaillat perheen, kavereiden tai toisinaan ihan vain itsensä kanssa ovat niin kivoja ! :)

Bloggaus
Last but not least ! Bloggaaminen tuottaa minulle iloa :) On ihanaa palata vanhoihin kirjoituksiin ja elää asioita uudelleen. Lisäksi on todella mukavaa saada kannustavia kommentteja teiltä, ihanilta lukijoiltani, ja huomata kuinka monia elämäni Nuutin kanssa kiinnostaa ! Vaikka joukkoon mahtuu tietenkin aina myös niitä asioista tietämättöminä arvostelevia ja ehkä kateellisiakin, niin täytyy sanoa että pääosin minua kohtaan on oltu todella asiallisia ja mukavia ! Iso kiitos siitä teille kaikille !! :) ♥

Siinä ! Pahoitteluni, ainoastaan yksi kuva... Tämä kone vain yksinkertaisesti on niin jumissa ettei onnistu mikään... ;s Mutta iloisempana asiana piti tähän loppuun vielä mainita, että meillä on taas huomenissa Johannan estetunti ! :) Luonnollisesti isken kameran Essille niin saa kuvamatskua hihi ;) Palailen siis varmaankin huomenna tai ylihuomenna, riippuu miten ehdin. Heips !

8 kommenttia:

 1. millä ohjelmalla yleensä jälkikäsitellään noita kuvia? :)
  jaa teetkö bannereita muillekkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ohjelmiahan on vaikka ja mitä, ite käytän Picasa 3 (ilmainen) + Photoshop CS5 (maksullinen) :) Ennen ku sain photarin, käytin mm. ilmaisohjelmia Gimp ja Photofiltre.

   Tällä hetkellä en ainakaan, EHKÄ sitten tulevaisuudessa. Pitää katella kuhan saa vanhat hommat ensin alta pois ja sillei... :)

   Poista
  2. ok :) mitä sitten yleensä muokkaat niissä kuvissa? :)

   Poista
  3. Muokkaan kontrastia + usein lisää väriä, tuntuu etten edelleenkää osaa säätää tarpeeks ku kamerassa näyttää kuvat huomattavasti värikkäämmiltä... :'----D Ja sitte korjaan tarvittaessa rajausta tai suoruutta, mutta tietty pyrin kuvatessa kattomaan kaiken aika kohilleen :) Riippuu siis vähä siitä miten oon kuvausvaiheessa onnistunu ! :D

   Poista
 2. oispa ihana jos minulle jaksaisit banneria väsillä? Itse pidän panneristasi tosi paljon ja itse haluaisin niin kovin uuden:) Jos jossain vaiheessa kiinnostaa niin olisi vapaaehtoinen bannerin ottaja:D

  helmiharja@hotmail.com

  helmiharjat.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan toistaiseksi tee bannuja muille, ehkä tulevaisuudessa jos aika riittää :)

   Poista
 3. Oi kun ihana blogi sulla :-) tuli hyvä mieli oikeen! :D

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !