perjantai 25. toukokuuta 2012

!

Heissan kaikki lukijani ! Paljon on tapahtunut ja kerrottavaa riittää, mutta valitettavasti koneeni tila on aivan loppu enkä saa tähän enää ängettyä oikeastaan yhtään mitään, ennen kuin se ulkoinen saapuu. Kone on myös täysinäisyydestään johtuen niin jumissa, ettei tässä oikeastaan juuri mitään pysty tekemään, ei vain yksinkertaisesti pelaa mikään...... Vietän siis koneella mahdollisimman vähän aikaa, etten tulisi ihan hulluksi. Kovalevyn tilauksen kanssa oli käynyt joku kämmi (-.-) ja monien mutkien kautta liikkeesen oli saapunut väärä tuote... No, tilasivat uudelleen öö toissa viikolla (?) niin saa nähdä mikä nyt on tilanne. Isä käski odottaa vielä tähän päivään, sillä olivat luvanneet sieltä, että saapuisi perjantaihin mennessä... eli huomenna kun näen isän (hän on ollut tekemässä remppaa muualla ja mikäli hän on kotona käynyt niin olemme menneet ristiin), kysyn häneltä tuliko kovo / onko se noudettavissa ja mikäli ei, niin raahaan hänet ostamaan sen jostakin muualta. Mikäli minulla olisi itselläni rahat, olisin jo uuden hankkinut. Se on varmaa, että tuolta en toiste tilaa.

Phuuh. Eli... tästä syystä pienenpieni postaustauko, joka toivon mukaan päättyy huomenna :D Ja siis voisin tähän väliin jotain haastetta vaikka vastaanottaa, mutta varsinaiset postaukset päivistämme siirrän siiheksi, kun saan kaikki videot ja kuvat koneelle ja muokattua :) Keskiviikon videopostaus meni hieman plörinäksi kun toinen muistikortti ei jostakin syystä (tismalleen samanlainen kortti kuin se, mihin videon kuvaaminen onnistui) suostunut tallentamaan videota, vaan pisti poikki aina tietyssä pisteessä. Kyllä sieltä jotain pätkää tuli, mutta kokonaisuus ei ollut aivan sellainen kuin olisin halunnut. Muttaa höpöttelen siitä lisää kun keskiviikon postauksen julkaisen :) Pientä lykkäystä siis vain ! Pahoittelut ja toivottavasti ei mene ihan sekavaksi nyt koko homma. Ajattelin vain vähän infota jos joku ihmettelee, miksei postauksia ole kuulunut ja niin, toivottavasti pääsen pian raapustelemaan :) Moro siihen saakka !

6 kommenttia:

 1. Mun blogissa on pienen pieni haaste, jos kiinnostaa (:

  VastaaPoista
 2. hieno blogi ja ihana heppa :) Oot tosi kaunis muutenkin !
  Liityin sun lukijaks, olis kiva jos kävisit kattoo myös mun blogin -> http://liisakaksy.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos !! :)

   Käyn heti kattomassa ! :D

   Poista
 3. Koitahan saada koneesi taas toimimaan :) sulle olisi haaste http://ourunlimiteddreams.blogspot.com/2012/05/haasteita.html vastaile jos jakselet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän ! Eiköhä tää täst pikkuhiljaa ;) Oi kiitos, käyn kattoo ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !