keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Jag vill upp till himlen en gång till

Tänään oli koko päivän aika vilpoinen + pilvistä, mutta iltapäivällä pilkisti aurinkokin esiin juuuuuri sopivasti kun pääsin hevosen selkään ;) Porukoiden hääpäivän takia meni vähän suunnitelmat uusiksi, kun piti käydä kaupassa ja syödä yhdessä, niin sovimme Essin kanssa että hän tulee sitten perjantaina kuvailemaan Håckun valmennuksen :) Nämä traikkutreenit uhkaavasti lykkääntyvät, mutta harjoitellaan sitten supertehokkaasti niin hyvä tulee !

Tallille päästyäni katsoin että ohoo, kenttä on vapaa ja tarkoituksenani oli mennä siihen hillumaan, mutta kun se aurinko sitten tosiaan päätti ruveta paistamaan niin tunnit tulivatkin siihen ! Noo, ei se niin haitannut kun muutenkin lilluin siellä selässä ilman satulaa ja melkein asianmukaiset ratsastusvermeet päällä = mitään hirmu tuuppausta ei ollut tarkoitus harrastaa. Koska maneesi ei houkutellut yhtään, päätin suunnata maastoon ! :) Nuutti oli aika intona, toisessa laukkapätkässä se meinasi vähän lähteä omineen kiihdyttelemään, mutta antoi tien päässä ihan kiltisti kiinni. Paluumatkalla sain loistoidean syötellä Nuuttia hetkisen pellonreunassa ja nousin alas ratsailta, sitten tajusin että tuotaa... mitenhän pääsisin takaisin tuonne selkään? Olinpa ihan fiksu. Onneksi metsätien reunalta löytyi yksi kivi, minkä päältä sain ninjailtua itseni takaisin ratsaille... ! Takaisin päin tullessa annoin Nuutin ainoastaan kävellä, minulle riitti ne muutama laukkapätkä jolloin heppa halusi mennä vähän kuskia kovempaa.......... :D Satulan kanssa voisi sitten joku päivä vähän tykitellä, jos vaikka ihan pellollekin uskaltauduttaisiin... ;o

Kuvasta kiitokset Sinille ! :)

Kotiin tullessa oli jotenkin niin ihana fiilis :) Mussukkahepan kanssa maastoreissu ilta-auringossa, ihanassa kesän tuoksussa tekee ihmeitä ! Tuli ihan mieleen kaikki lukuisat ratsastusleirit, joilla silloin skidinä tuli oltua. Voi niitä aikoja, heppaleirit olivat niin kesän kohokohta ! Etenkin Riilahden leirit... :) Ihan parhaita ! Siellä tuli aina naurettua (ja pelättyä haha) varmaan enemmän kuin koko muuna vuotena yhteensä. Nuuttikin oli kerran siellä ! Se oli ollut minulla silloin kaksi viikkoa ja leiriviikon aikana opin tuntemaan sitä paremmin, huomasin mm. kuinka rohkea se todella oli (maastoesteetkin kaikki kuin vettä vaan, ja jokeenkin se meni ihan kyselemättä !) ja kuinka se nautti maastoilusta ! :) Mutta siis Riilahti on ihan paras paikka, todella kiehtova kaikkine vanhoine rakennuksineen (ja kummitustarinoineen...) ! Lisäksi hevoset olivat kivoja ja opetus hyvää ! ... kuka lähtee mun kanssa leirille ens kesänä? =) Yhy en halua vanhentua ! Haluan olla se idiootti kakara ilman vastuuta, huolia ja sen kummempia velvollisuuksia ja käydä leireillä ja ratsastaa pienillä poneilla ja... wää ! Vaikka on tässä täysi-ikäisyydessäkin puolensa... eikä minusta olisi yhtään vaikeaa kuvitella itseäni tässäkään iässä heppaleirille palloamaan =) ... kunhan olisi porukka muita samanikäisia ja onhan niitä sennuleirejäkin (onks siellä sit vaan tätejä, joita ei kiinnosta muu ku tuuppaus? "Pyh no ei taatusti mitään leirikastetta tai muuta höpönlöpöä !"). Lapsettaako... :D

Oli pakko liittää tähän vielä tämä biisi ! Haha, tulee mieleen ööö oliko se vuoden 2006 vai 2007 leiri Riilahdessa? Me wanna go back in time... i en rosa helikopter ;)

Peaches - Rosa Helikopter

12 kommenttia:

 1. joooooh nyt kesäl meet tonne pellolle painelee nii minä tulla mukaa kuvaa ! kunhan ei taas menis asiat päällekkäi mutta joo :D haha.
  nii ja jos sitä rahaa sais kerättyä niin ehkäpä voitais lähteekki leireilee kaikkie pikkusten kaa . ;)) höhöö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OKE JEE ! (; Hihi toivon mukaa ei ! Mut onneks on koko kesä edessä vielä !! ;----)

   NYT KUNNON RAHANKERÄYS PYSTYYN ! Ois nii hauskaa :'----D !

   Poista
 2. Muaki harmittaa kun haluisin jonnekkin leirille, mutta tunnen itseni ehdottomasti liian vanhaksi, jos siellä onkin vaan tyyliin 9-13v. immeisiä... :D Ei kehtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no sama........ :D Mut tosiaa jos ois porukka saman ikäsii ni sit vois kyl mennä ! :)

   Poista
 3. Hei tuli vain mieleen, että kuvasitko sä Laaksolla Pony Eventtiä? Olin jostain lukevinani niin, ja ajattelinkin, onko kuviasi tulossa kuvasivustollesi? Ei ole tarkoituksena hoputtaaa, mutta ottamasi kuvat ovat niin upeita, että olisi mielenkiintoista nähdä, millaisia kuvia minusta ja ponistanikin on! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin kuvaamassa koko päivän ! :) Ne on tulossa sivuille nyt kuha vaa saan muokattuu, ton kovalevy sähläyksen takii lykkääntyny kaikki ja huh hirveesti hommaa mut yritän saada aikaseks ! :D Tai hei, minkä niminen poni? Voisin vaikka sun kuvaset sinne laittaa sitte ensimmäisenä jos haluut niitä nähä :) !

   Poista
  2. Ponin nimi oli Fangorn, sellainen tummanruunikko nf. :--) Löydätkö sä meidät näillä tuntomerkeillä, vai kerronko lisää?

   Olis tosiaan aivan ihana nähdä meistäkin pari kuvaa, jos meistä nyt kuvia sai! :--D

   Poista
  3. Uskoisin että löydän juu, ku selaan Kipaa samalla :)

   Varmasti on jotain kuvia ;) ! Etin tänään jossain välissä ! :D

   Poista
  4. Kiva! :-) Lähden huomenna tosin Itävaltaan reiluksi viikoksi, sen jälkeen ryntään katsomaan, onko tullut kuvia! x--D

   Poista
  5. Haha okei no siinä ajassa ne varmasti sinne ehtiiki ! ;) Hauskaa reissua !

   Poista
 4. Huu, söötisar! :) Men hei gumman, kan vi treffas nån dag? Call me maybe. :)

  - Fretti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack ! :) No hei hei Frettis babe (puhuva possu) ! Juu no tokii, I will call you (: + min mese: susanna.niemi@live.fi, lisää !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !