sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Back in business !

Uuuuusi ulkoinen ! Viimein. Ja ehei, edelleenkään ei siis tilattu yksilö ole saapunut, mutta onneksi isä antoi minulle rahaa niin että sain nyt tähän hätään ostettua vielä yhden 500GB kokoisen. Phuh, ihanaa kun konekin taas nopeutui ja ihanaa, että tämä ei poksahtanut, vaan sain kun sainkin kaikki tiedostot turvaan ! Toivon todella, että tämän tilanvapautumisen myötä poistuisi muutama muukin ongelma, kuten esimerkiksi juuri liitetiedostojen lähettäminen sekä vastaanottaminen sähköpostitse. En tiedä, voiko koneen täysinäisyys asiaan jotenkin vaikuttaa (?), mutta toivon niin sillä muuten pitää varmaan vaihtaa sähköpostia tai jotain... Mutta hoi TE JOTKA LUULETTE / TIEDÄTTE, ETTÄ TEIDÄN OLISI PITÄNYT SAADA MINULTA LIITETIEDOSTOJA SISÄLTÄVÄÄ SÄHKÖPOSTIA, MUTTA SITÄ EI OLE KUULUNUT NIIN HUUTAKAA ! Koska olen nyt ihan apua apua, kun en tiedä mitkä viestit ovat menneet perille ja mitkä eivät, ja olenko saanut mahdollisia vastauksia ääh ! No, ehkä tämä tästä helpottaa pikkuhiljaa... ja nyt pääsen tosiaan tekemään rästihommia valmiiksi, ihanaa ! ;)

Kuten edellisessä postauksessa sanoin, tilanpuutteen vuoksi päätin hieman lykätä näitä postauksia. Jottei menisi aivan hirmu sekavaksi, niin päätin laittaa kaikki välistä jääneet tähän yhteen ja samaan postaukseen... tulee siis hieman pidempi pätkä, mutta onhan tässä onneksi vastapainona video ja kuviakin :) Ensimmäisenä... Keskiviikko 23.5.2012 ! Silloin oli siis Nuudelin ehostuspäivä, eli pesin sen kokonaan ja leikkasin vuohiskarvat, harjan sekä hännän. Videon kuvaamisen suhteen kaikki ei yllätys, yllätys mennytkään ihan putkeen sillä toinen muistikortti ei jostakin kumman syystä suostunut videota tallentamaan, vaikka oli TÄYSIN samanlainen kuin toinen, jolle videoiminen onnistui... ?! D: Kokonaisuus ei siis ole sellainen, kuin olisin halunnut sen olevan. Jouduin poistelemaan muutamia klippejä, enkä tavallaan sitten päässyt selittämään kaikkia juttusia kameralle - teille - kuten olisin halunnut... Pläh, aina jossain mättää... ;s mutta kunhan saan nyt tyhjäksi tuon 16GB Sandiskin (= luotettavin korttini), niin yritetään saada videopostauksia aikaiseksi useamminkin :) Keskiviikolta on kuitenkin kasassa videomatskua Nuutista pesulla, mutta muusta siistimisoperaatiosta tyydyimme tilanpuutteen vuoksi ottamaan ainoastaan kuvia... Tässä tämä video, ei ole kovin kummoinen, mutta näkeepähän nyt vähän meitä kuitenkin... :) Tekstittelin vähän noita sanomisiani, jotka eivät ehkä kuulu niin hyvin. Muutamasta kohdasta uupuvat, sillä Movie Maker halusi olla tyhmä. Toivottavasti niistä jotain kuulee :) Kameran takana hääri Laura, josta näkyi vilaus videollakin hihi ! ;) ... varautukaa surkeaan laatuun, tämä video meni nähtävästi ihan puuroksi (Youtubessa parempi laatu?) D:


Juu eli... keskiviikko oli pesupäivä ja torstai ihan vain chillailua, sillää... perjantaina (=eilen) tehtiin hommia ! Tai siis niin oli tarkoitus, mutta piru kun oli kuuma... = koomasin vain pitkin kenttää. Oli meillä sentään tavoite: saada keskiravit lähtemään enemmän ylämäkeen. Alkuverkkojen jälkeen tulin muutaman keskiravin lävistäjälinjalla. Nuutti tuntui niissä taas niin laukkaherkältä, etten uskaltanut oikein vaatia sellaista "räjähtävää" lähtöä harjoitusravista keskiraviin vaan se siirtymä tuli vähän hiljalleen... Loppupäässä puolestaan sain helposti selvän eron keskiravista harjoitusraviin (välillä vähän liiankin selkeän...) =) Positiivista oli kyllä se, että ilman rikkeitä keskiravi on mennyt koko ajan paremmaksi ! Siinä on enemmän ilmaa alla kuin ennen ja kunhan vain pääsisi ratsastamaan enemmän irti ilman pelkoa rikkeestä niin... saisi varmasti tuplasti enemmän liitoa ! Mutta ne siirtymät alku- ja loppupäässä olisivat niin tärkeitä saada hyviksi... niillä pystyy pelaamaan paljon !

Muutamien lävistäjälinjan keskiravien jälkeen tein hetken laukkatyöskentelyä (siirtymisiä laukka-käynti-laukka) ja otin vähän harjoitusravia ennen uutta yritystä keskiravien kanssa. Lävistäjällä ei suurempaa muutosta sitten ensimmäisten yritysten, mutta pitkällä sivulla......... wow !! Ensimmäinen pitkän sivun keskiravi ja Nuutti suorastaan lensi ! Se oli ihan mieletön (: Vielä kun saisi sen niskan ylemmäs... Mutta juu, muutkin pitkällä sivulla tehdyt menivät huomattavasti lävistäjiä paremmin ! Se ei uralla riko laukalle koskaan (kop, kop, kop... pitää koputtaa puuta ettei seuraavaksi heti riko...) ja se on todella vapauttava tunne, kun pääsee ratsastamaan kaiken liikkeen sieltä hepasta ! ... okei en kyllä tosin edelleenkään päässyt ihan siihen, sillä... oma istuntani ei riitä :D Apua, en pysty istumaan siellä kun vatsalihakset huutavat hallelujaa. Ehkä kunhan vähän reenaillaan........ ;)

Siinä kentällä oli eilen samaan aikaan Håckun valmennus ja Carola oli aiemmin kysynyt minulta, olisinko myös kiinnostunut niistä, niin painelin sitten ratsasteluiden jälkeen kysymään Håckulta olisiko okei jos änkisin mukaan porukkaan seuraavalla viikolla :D Hän ryhtyi sitten heti kyselemään Nuutista, alkaen sen suvusta... :D ööö niin totaa mikähän se sen emänisä mahtoi ollakaan... ?! Tuli ihan todellinen blackout eheh, en ollut varautunut sellaisiin kysymyksiin. Isän sentään muistin (Grenzfall) ! Näiden jälkeen Håcku sitten kysyi mitkä ovat Nuutin kanssa vaikeita juttuja ja no sanoin että vaikeinta on raviväistöt. Apua, joudutaan varmaan hirveään väistörääkkiin nyt sitten.................. :D Mutta innolla odottelen, ensi perjantaina siis valmennus hih ! Koulutunneista onkin ollut hieman taukoa, kun on mennyt vähän ristiin joka kerta... silloin kun minulle olisi sopinut niin ei ole ollut tuntia ja päinvastoin :D Mutta ehkä se on taas tässä kesällä helpompi sopia, kun onnistuu varmaan arkipäivinäkin... :) Tässä alla muutama kuvanen eiliseltä (perjantai 25.5.), kaikki © Sofia !


Tänään, lauantaina 26.5.2012, oli Nuutin tassuttelupäivä, eli kävimme yläkentällä vähän leikkimässä riimun ja narun kanssa. Hoho natural horsemanship, meni hyvin ! Nuutti oli niin lutu ja se totteli riimu päässä ihan todella hienosti :) Reilu puoli tuntia siellä kentällä varmaan palloiltiin ja sen jälkeen ukkeli pääsi vielä syömään tuoretta. Kohta se varmaan lasketaan laitumellekin taas, whii :) Yritimme Sofian kanssa saada tänään ennen Nuutin hoitamista kuvia laitumella olevista ponskuista, mutta ne olivat ihan tylsiä eivätkä tehneet mitään jännää :D Miksi en ole ikinä paikalla kun ne lasketaan sinne ensimmäistä kertaa / kun ne muuten vain riekkuvat? Toivon mukaan Nuutti pistää kunnon kemut pystyyn sitten kun pääsee kamuleiden kanssa laitsalle hillumaan ! ;) Sitä odotellessa !

[Edit: tämä postaus ilmestyi tänne vasta maanantaina 28.5., sillä määritin lauantaina siihen oikean päivämäärän ja ajan, mutta jostakin kumman syystä blogger ei julkaissutkaan tekstiä ?! Ihmettelin, että missä ihmeessä se postaus on niin tuollahan se lillui teksteissä ajastettuna................ moroo. Mutta nyt se on täällä (lauantaille kirjattuna edelleenkin, niin ehkä pysyy hieman selkeämpänä?), joo ei mulla muuta !]

8 kommenttia:

 1. mukava postaus ja tarpeeksi kuvia + kiva video :)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva video! (tee joskus videopostaus!!) ;''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Haha joo nyt vois tehäkki ku on saanu muistikortit tyhjäks ;) !

   Poista
 3. Jee kiva video! :D
  Vähän ihmettelinkin tuota päivämääräsysteemiä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Haha joo meni vähä sekasin tossa ku oli kaikkee häslinkii ugh mut onneks nyt taas pääsee normaalisti postailee ni ei tuu tämmösii....... :D

   Poista
 4. Tää huutais! Mun ulkoasua kaipailen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINII SULLE MUN PITIKI JUST LAITTAA ETTÄ TULIKO SE mutta ei näköjää ausydvjhslksdkfd oke mut siis hei yritän viel kerran laittaa sen sähköpostil koska nyt tää urpo kone on tyhjä !!! Hirveet ongelmat arghhhdg joo mut sormet ristii :D

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !