keskiviikko 30. toukokuuta 2012

I'm being born again with your every breath

Noniin hienoa... normaali rytmi postauksiin taas tämän jälkeen, huhhuh so happy :) Koneeni on nyt suht koht siivottu, vielä pitää käydä läpi muutamia tiedostokansioita ja poistella turhaa krääsää - en halua täyttää tuota uutta kovalevyä sellaisella. Minun piti raapustella tänne oikeastaan jo eilen, mutta kone päättikin sitten TAAS päivitellä joitakin asetuksia, niin se ei löytänyt mitään tiedostoja. Tai siis sanoi vain kaikkialla että "tämä kansio on tyhjä." :P Pelästyin kamalasti silloin kun noin kävi ensimmäisen kerran joskus pari vuotta sitten, luulin että kaikki kuvani olivat kadonneet bittiavaruuteen, mutta ei sentään. Joo eli siis niin, no päivittelen eilisen sijasta tänään mikä nyt ei sinällään haittaa, sillä eilen en Nuperon kanssa mitään kummempaa puuhastellut... :)

Mutta hei, kuka katsoi lauantai-iltana Euroviisut? ;) Näin aiheeseen liittyen hehe. Minun on aina, joka vuosi pakko katsoa ainakin se finaali ! ... muuten en ymmärrä yhtään mistä kaikki puhuvat (viitaten mm. Venäjän mummoihin) :D Ja siis onhan siellä välillä ihan hyviäkin biisejä mukana. Suurin osa vain ei iske minuun oikein mitenkään, sellaista tasapaksua massaa. Mutta oliko teillä lemppareita? Omasta mielestäni Ruotsi voitti ihan ansaitusti, yksi laadukkaimmista kappaleista :P Ei sellainen turhanpäiväinen humputus jossa pyörii taustalla hirveä sirkus. Muita suosikkejani olivat mm. Espanja, Saksa, Islanti, Serbia ja Makedonia ! Hyvin harva "jollain ihmekielellä" (= muu kuin englanti, Espanja tietenkin poikkeuksena ah) laulettu biisi tekee minuun vaikutuksen, mutta pari edellä mainittua siinä onnistuivat ! Liitin tähän alle tuon Makedonian kipaleen, englanniksi tosin. Mutta tässä vain on jotakin koukuttavaa......... :D !

Kaliopi - Black & White (Crno i Belo)

Viisujen takia päädyin unten maille aivan liian myöhään enkä jaksanut sunnuntaina raahautua Tuomarinkylään kuvailemaan, vaikka tarkoitus oli. Nukuin melkein yhteen saakka ja kolmen maissa lähdin tallille. Sofia oli siellä jo ollut ahkerana kuuluttelemassa knattekisoissa ("tuli niin tärkeä olo", aww) aamusta saakka ja jaksoi vielä kuvata meitäkin, kiitos ! Sunnuntaina jatkuivat meidän keskiravitreenit, mutta perjantaista viisastuneena aloitin pitkillä sivuilla ja koetin vasta niiden jälkeen lävistäjiä. Nuutti oli taas alkuverkoista lähtien melko hyvän tuntuinen ja liikkui suht tarmokkaasti. Keskiraveja oli siinä suhteessa helppo lähteä ratsastamaan ja ne menivätkin huomattavasti perjantaista paremmin ! Lävistäjällä hevonen ei ollut enää niin herkkä rikkeelle, kerran tuli muutama sellainen tahtirikko, mutta ravissa pysyi kuitenkin ja pääsin ratsastamaan koko lävistäjän eteen. Edelleen Nuutti vähän meinasi painua liian alas ja pohdin koko ratsastuksen ajan, että miten hitossa saan sen niskan ylemmäs......... ? Tunnin lopussa, viimeisessä keskiravissa sitten viimein tajusin... miten olisi puoli metriä lyhyemmät ohjat? Otin harjoitusravissa ohjia huomattavasti lyhyemmiksi niin, että minusta tuntui kuin kädet olisivat olleet todella edessä (vaikka eivät olleet) ja sitten lähdin melko vahvaa tuntumaa kohti pyytämään keskiravia. Katsos, katsos ! Heppa ei painunutkaan etupainoisena nassullaan kenttää kyntämään, vaan laittoikin painoa takajaloille ja keveni edestä todella hyvin muutaman sellaisen "onkopakko" askeleen jälkeen. Hitsi että jäi hyvä fiilis ! :) Hevostahan ei koskaan varsinaisesti korjata edestä (sillä kaikki lähtee takaa, "takaa eteen"), mutta kyllähän se tuntuma suuresti vaikuttaa. Siinä kun Nuutti jäi hetkeksi vahvaksi kädelle, pidin vain ohjat tiukasti tuntumalla ja vaadin lisää ravia, jolloin hevonen antoi periksi ja keveni. Annoin sille siis mitan, jossa halusin sen kulkevan, mutta sen suurempaa ei ohjalla tehdä. Kuten Håckukin viime valmennuksessaan monesti painotti: vetokilpailu ei johda mihinkään, hevonen voittaa sen aina. Eli on turhaa lähteä tappelemaan kädellä (se on paitsi turhaa, myös epäreilua ja aiheuttaa hyvin herkästi sen, että hevonen ei luota ratsastajan käteen), ennemmin näpäyttää raipalla.

En tosiaan tiedä mitä tuolla oikein teen...........
Ryhti jäi matkanvarrelle...

Nuudeli oli siis sunnuntaina ihan super ja voi hitsin pimpulat kun olisi intoa kilpailuihin ! Oli kiva katsoa kun muut tallilaiset tulivat / olivat lähdössä kisoihin ja harmitella kun ei itse (toistaiseksi.....) pääse. Lauantaina olisi ollut Billnäsissä estekisat, joihin olisin halunnut ja kun niistä edellisenä viikonloppuna äidiltä kysyin, niin hän kuulosti varsin suostuvaiselta. Sanoi vielä, että "juu pitää varmaan ruveta käymään kisoissa". Ajattelin että no jes ! Jos vaikka viimein päästäisi ulkopuolisiinkin ! Mutta kuinka ollakkaan... "en tiedä onko meillä autoa lauantaina" (vetoauto oli ilmeisesti menossa pajalle joidenkin ihme tietokoneiden asennusta varten?). Kysyin, että onko sen ihan pakko mennä juuri nyt, ja siihen äiti vain vastasi että "no ei se ole minun päätettävissäni." Aha, no kysyin sitten isältä ja hän sanoi, että auto on käytössä viikonloppuna. JEE, ilmoitin asian äidille ja pitkän hiljaisuuden jälkeen: "siinä on semmonenki juttu, että traikku pitäis katsastaa" :( aina uusia syitä miksei onnistuisi. Viimein äiti sitten sanoi, ettei jaksa lähteä... minua niin ärsyttää, että ensin ollaan ihan että juu juu ja sitten ei kuitenkaan ikinä onnistu ! Olisin itse vielä kaiken maksanutkin. Mutta ei. Huoh... ja koiranäyttelyitä kyllä kiinnostaa kiertää, vaikka eivät omat koirat niihin osallistuisikaan..... eli jooo, minun on yksinkertaisesti PAKKO ajaa se pikku E, jotta pääsen joskus kisoihinkin ! Tällä viikolla lompsin poliisiasemalle laittamaan lupahakemuksen matkaan ja mahdollisimman pian sitten kokeisiin. Ensin pitäisi toki harjoitella............ ja senkin suhteen äiti on todella nihkeä !? En saa kuulemma harjoitella itsekseni (vaikka en olisi edes yksin, Essi on tulossa kanssani treenailemaan) ja plaa plaa plaa. Ensin ei ikinä kuskata ja sitten kun haluaisin itse hoitaa sen lisäkirjaimen korttiin niin sekin on vaikeaa? I don't get it. Mutta, minä kyllä treenaan ja suoritan sen kortin vaikka väkisin. Sitten ei tarvitse aina kuunnella sitä kuinka ei jaksa, ja voi mennä omia menojaan välittämättä mistään koiranäyttelyistä sun muista ! Tuntuu että menee Nuuttikin ihan hukkaan kun ei minnekään koskaan päästä. Yap, things are about to change !

Vuodatus... :D Mutta pännii vain. Kyllähän sen ymmärtää, ettei aina voi jaksaa, mutta kun ei IKINÄ... :( Viimeksi olen käynyt ulkopuolisissa kisoissa vuonna 2010... Onneksi tätä vuotta on vielä reippaasti jäljellä, niin taatusti päästään vielä radalle jos se minusta vain on kiinni... ;) Meillä on nyt Essin kanssa kunnon perkele ! -asenne tässä haha. Ja ihana Sofiakin lupautui ottamaan minulle aikaa joku päivä + seuraksi kun lagaan sen kopin kanssa pitkin maailmaa. Okei no ei nyt ihan pitkin maailmaa, mutta kyllähän sitä ajamista pitää vähän harjoitella ;o Joo, Essi on siis tulossa mukaani huomenna ! Pöllin traikun avaimet kunhan löydän ne.............. JA JUUUU ainiin ihanaa ! ♥ huomenna pääsen jatkamaan Harry Pottereiden lukemista, kun saan kirjat Essiltä lainaan !! Meillä on vain kaksi ensimmäistä (jotka luin parissa päivässä) + Feeniksin Kilta, mikä ei tässä vaiheessa vielä juurikaan lämmitä. Olen oikeasti niin koukussa noihin kirjoihin ;o Ennen pidin niitä ihan tylsinä (hyi minua), mutta nykyään olen parempi ihminen ! Haluan Tylypahkaan opiskelemaan perkule sentään =( Miksi en ole saanut kutsua...

Eilen (maanantai) oli Nuden vapari ja taluttelin sekä syöttelin sitä Jonnan tunnin ajan. Oli ihan kura ilma, satoi ja oli kylmä :( No okei ei nyt kovin kylmä, mutta muutamiin edellispäiviin verrattuna kyllä. Nuuttia se ei näyttänyt haittaavan, tuore ruoho oli oikein hyvää mussun mussun. Mutta niin, huomisesta eteenpäin saisi paistaa aurinko ! Koska aion lojua parvekkeella lukemassa ja ruskettamassa itseäni :) Ja muutenkin on kaikkia hienoja suunnitelmia, mihin tarvitaan ihana sää........... !

........ siis voi hitto ! Anteeksi, mutta ette arvaa mitä kävi juuri. Kaikki tietävät Pantteri -karkit? Ja sen, kun niissä jää sinne pussiin aina sokeria pohjalle? No juu viimeisen karkin naposteltuani päätin herkutella vielä sieltä ne sokerit ja kaadoin... * korjaus: tarkoituksenani oli kaataa ne suuhuni, mutta tyhmät jumittuivatkin sinne pussiin niin että piti toisella kädellä vähän avittaa JA KUINKA OLLAKKAAN koko sokerikasa lensi pitkin naamaani, hyvä kun suuhun osui yhtään !!!!!!! Eikä siinä vielä mitään, mutta kun rasvasin juuri nassuni niin tietenkin se jauhomainen sokeri on nyt tarttuneena ihooni. Lisäksi sitä on mm. silmissäni, nenässäni ja jopa toisessa korvassani !?!? Oli maailman tyhmin idea, en enää ikinä tee noin. Menen pesemään nyt naamani heippa......... !

9 kommenttia:

 1. äh, niin hieno tuo teidän huopa! kateeksi käy ;''''D kiva postaus, hienoja kuvia (jälleen..) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on kyllä iha rakkaus ;) ! Kiitos !! (:

   Poista
 2. hah et ole ainut jolla ollut ongelmia kaataa pussin pohjalla olevat sokerit suuhun.. :DD Itse muistan ku turkin pippureita olin syöny ja pussin pohjalla oli vielä sitä ihanaa jauhetta (nam!) niin rupesin kaataa niitä suuhun ja olin tietenkin koneen äärellä = kaikki jauheet lens näppäimistölle :D sitte piti vaa hakea imuri ja pöytäluutu ja ruveta siivoa jauhetta näppäinten välistä.. (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eeeeei ! XD Vihaan ku näppiksen välii menee jotai murusii, ei pitäs ikin ruokailla täs....... :D Mut hyvä etten oo ainoo jolla ei mee iha oikeesee osotteesee kaikki ;)

   Poista
 3. Nuutti on niin söpö! Ja meet sillä tosi hyvin, ootte niin hyvä pari!!<3 ;) ja tosi kivoja kuvia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niin se on :'---) Voii kiitos, ihana kuulla !! ♥

   Poista
 4. Niiin ärsyttävää kun äitisi tuolla tavalla lupailee ja ohops, ei kiinnostakaan. Tiedän tunteen liiankin hyvin ja voi. Mulla meni hermot tekstiä lukiessa sunkin puolestas. Koita jaksella! :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !