sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Still laughing !

Eilen väsymys, tänään tuplaväsymys... :D Oli puuhakas ja hauska viikonloppu Laaksolla, superhyvässä seurassa (kamerani lasken myös tähän, pus pus) ja oli kiva tänäänkin nähdä tuttuja hyppimässä :) Kuvailin enemmän kuin eilen, periaatteessa olisin varmaan voinut kuvata koko ajan, mutta muistikorteiltani loppui tila kun niillä on edelleen noita vanhoja kuvia, mitkä eivät koneelle ole mahtuneet... elän nyt suuresti toivossa, että se kovo saapuu huomenna / ylihuomenna................ ei tästä muuten mitään tule, hommat seisoo ja meinaan koneeni ohessa itsekin räjähtää ketutuksesta ! Olen niin pahoillani kaikkien niiden puolesta, joille en ole saanut toimitettua erinäisiä tekeleitä tästä johtuen... ;s Mutta juu kun tosiaan tilasin sen 1000GB niin tuli vain todella merkittävästi halvemmaksi näin... seuraavaksi pitää osata ennakoida paremmin ja laittaa tilaus matkaan jo kun ulkoinen on vasta puolillaan, ehkä sitten sujuu?

Juup, onneksi Laura on ihana ja lainasi minulle omaa muistikorttiaan niin että sain Roosankin radan kuvattua + otettua yhden suorituksen videolle Johannan pyynnöstä. Tänään oli huomattavasti eilistä lämpimämpi päivä, ainakin sillon aamupäivällä kun paistoi aurinko. Siinä kentän laidalla oli todella kuuma, ylhäällä katsomossa tietysti vähän kylmempi. Loppua kohden rupesi taas viilenemään, mutta onneksi kisat loppuivat tänään huomattavasti eilistä aikaisemmin. Vähän tässä on taas paikat kipeinä, tuosta seisomisesta lähinnä selkä ja siitä perjantaisesta estetreenistä tänään jalat eilistäkin enemmän....... :D Pitänee hieman ruveta treenailemaan taas tuota kevyttä istuntaa, ja menemään estepenkillä ! Ah miten mukava se onkaan, olin ihan unohtanut ♥ ... huomenna katselen vähän tulevia estekisoja......... ;) Ihan jotain pikkukisoja näin alkuun, katsoo sitten lähteekö sujumaan. Ainiin ää minun piti tänään kysyä Johannalta seuraavasta tunnista mutta unohdin !! Wääh no pitää tässä nyt katsella :)


Sori tämä teksti on varmaan ihan järkyttävän sekavaa, mutta olen niin umpiväsynyt etten yksinkertaisesti jaksa kauheasti ajatella, kirjoitan vain... :D Ömm, kisat tosiaan loppuivat tänään joskus... ? milloinkohan se olikaan. Apua en muista yhtään ?! Joskus iltapäivällä, kolmen maissa olisiko? Voin olla kovinkin väärässä mutta ihansama ! ... aloimme purkamaan ständiä siinä ennen viimeisen luokan toista kierrosta ja meni mielestäni aika sukkelasti, oli meitä tosin neljä siinä puuhailemassakin. Ah olemme Essin kanssa niin samiksia kaikessa, tänäänkin paukuttelimme kumpikin päätämme siihen vaatetelineeseen....... haha :D Stadioni hiljeni todella nopsakasti sitten viimeisen palkintojenjaon ja vauhdikkaan kunniakierroksen jälkeen, ratakin purettiin silmänräpäyksessä. Kotiin ajaessani olin niin unessa, piti käydä tankkaamassakin mutten vain jaksanut. Ajattelin mennä kotona suoraan nukkumaan, mutta tähän koneellehan minä vain jumituin... ja äiti huutaa tuolla, että tule tiskaamaan -.- lempipuuhaani........

Nuudeli sai tänään ansaitun lepopäivän, en varmaan olisi enää jaksanut tallille lähteä... Huomenna liikuttelen sen todella kevyesti eteen alas ja muutenkin pidämme nyt pari rennompaa palautumispäivää rankempien liikutusten jälkeen. Olin kyllä todella iloinen siitä, että Nuutti liikkui eilen edellispäivän estetreenistä huolimatta todella letkeästi eikä ollut kuin ravissa alkuun hieman hitaan oloinen takaa. Kun ei ole pitkään aikaan varsinaisesti hypätty niin jo tuollainen erilainen, normaalista poikkeava puuhailu laittaa lihakset koetukselle. Mutta kyllä tämä tästä vielä ;) Eilisistä rataharkoista muuten sen verran, ettää... näin yön yli nukuttuani en ole enää niin kamalan pettynyt. Tai siis olenhan minä vähän ja harmittelen edelleen tyhmiä virheitä sekä sitä, etten skarpannut itse, mutta jäi kuitenkin hyvä mieli niistä onnistuneista hetkistä. Jos se kielellä pelleily olisi jäänyt pois, rata olisi varmasti ollut huomattavasti tasaisempi tehtävienkin osalta mutta juu I know, olisi vain pitänyt laittaa takapäätä ravissa aktiivisemmaksi. Hevonen olisi luultavasti melko vaivattomastikin asettunut tasaiselle tuelle kun vain olisin saanut sen sujuvaksi pohkeen eteen siinäkin. Mutta joo, aina se on yksi rata lisää alle, kyllä tämä tästä varmasti lähtee sujumaan :) Positiivinen asenne vain matkassa niin hyvä tulee ! Tässä näytillä nämä Lauran ottamat kuvat kun sain niistä nuo muutamat sille C levylle muokattaviksi :) Kiitos vielä !


Minulta on muuten muutamaan otteeseen kysytty, että mitä blogeja oikein luen :D Luen aika monia, toisia säännöllisemmin, toisia epäsäännöllisemmin. Voisin vaikka johonkin postaukseen joku päivä vähän linkitellä omia suosikkejani ja kertoa miksi niistä pidän :) ... voi tulla pitkä lista ! Juuuu mutta nyt juoksentelen katsomaan Koston ja syömään lettusia ! Nammm. Sitten nukkumaan, hyvä kun pysyn hereillä tälläkään hetkellä... :D Moro !

11 kommenttia:

  1. Etkö vois tehä sellasta postausta vaikka eri osissa mut niin et linkataan meidän blogit tähän ja sit linkkaat joka osassa mieleenpainuvimmat ja sillee? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulle saa ihan minkä vaan postauksen kommentteihin linkittää oman bloginsa niin kurkkaan ja ryhdyn lukijaksi mikäli miellyttää :) Mutta luen myös blogeja joiden lukijat eivät välttämättä lue tätä mun omaa, niin helpompi niin että katon tuolta mun blogilistasta ja teen postauksen sen perusteella (:

      Poista
  2. milloin niihin voittajablogeihin tulee se ulkka? malttamattomana haluisin jo nähdä hienot tekeleesi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitte ku ne laittaa sen :D Tai siis yks ei ainakaan ilmeisesti saanu sähköpostissa sitä niin lähetän uudelleen eli sen jälkeen sitte ku haluavat julkasta (: Mäki oon ollu vähä malttamaton ku oisin halunnu tehä ne paljo reippaammin ja ei oo ollu tässä koneella tilaa (ku uus ulkonen kovalevy ei oo vielkää saapunu) ! Ni on kestäny tässä kaikessa säätämisessä mutta onneks nyt oon saanu puuhailtuu (:

      Poista
  3. Ihan mielettömän hienoja kuvia, ja kieltämättä mieletön pari kuvattavanakin! (: Ois muuten kiva saada videoo teijän menosta vähän useemmin, jos se vaan olis mitenkään mahollista !(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän !! :'----)

      Jooo se aina jotenki unohtuu vaikka mielessä toisinaan pyöriiki ! ... ehkä siks ku niiden videoiden kanssa on aina vähä säätöö sitte jälkikätee, mutta siis kuha sais tähä koneelle tilaa (eli ku saan uuden kovon) niin voisin pyytää jotai videoimaa meiän menoo ! (:

      Poista
  4. ihana blogi, hieno ulkoasu ja upeita kuvia ja toi sun hevonen on kyllä super suloinen :) ryhdyin lukijaksi ! www.ttannja.blogspot.com tossa on mun blogi jossa kerron minun ja ponini elämästä käy ihmeessä katsomassa ja lukijaksihan saa aina liittyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :'---) Käyn kurkkimassa sun blogin ! (:

      Poista
  5. Kiva blogi, kiva ratsukko! Mutta pieni vinkki koulukisoihin: pitkä tukka nutturalle tai muuten kiinni. Antaa siistin yleisvaikutelman, vaikka olisikin seurakisat tmv.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Yleensä mulla aina onki, nyt vaan ei ollu yhtään ylimäärästä aikaa ruveta mitään säätämään ja kuitenki noi oli vaan kisaharjotukset, en letittäny hevostakaan. Mietin että jaksaako edes pistää valkosta huopaa + housuja ja takkia, mutta laitoin sitte kuitenki :P

      Poista
  6. Blogissani on sulle haaste. :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !