tiistai 12. kesäkuuta 2012

5 years together ♥

Oh, once in your life you find someone,
who will turn your world around,
bring you up when you're feeling down... ♥

Whii, Nuutin ja minun yhteistä taivaltamme tulee tosiaan tänään kuluneeksi viisi vuotta ! Ihan hullulta tuntuu :) Muistan edelleen kuin eilisen päivän sen, kuinka perhoset pörräsivät vatsassani kun haimme Nuutin kotiin ja miltä tuntui seuraavana aamuna herätä auringonpaisteeseen tuoreena hevosenomistajana. Se oli ihanaa ja epätodellista.

Näiden viiden vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja vaikka polku on paikka paikoin ollutkin melkein lohduttoman kivikkoinen, se on johdattanut meidät tähän missä nyt yhdessä olemme. Nuutti on opettanut minulle aivan valtavasti, ja olen yhteisten vuosiemme aikana kehittynyt paitsi ratsastajana, myös ihmisenä. Olen oppinut, ettei mikään ole itsestäänselvää ja jokaista yhteistä hetkeä pitää arvostaa. Olen oppinut kantamaan vastuuta myös silloin, kun on pitänyt kohdata hevosenomistajuuden varjoisa puoli. Olen oppinut nousemaan vastoinkäymisistä jaloilleni yhä uudelleen, olen oppinut miltä tuntuu voittaa itsensä ja ennen kaikkea, olen oppinut miltä tuntuu kun välittää jostakin niin paljon, että on valmis tekemään sen eteen kaikkensa.

Omistan mitä upeimman hevosen, joka edelleen yllättää minut milloin osaamisellaan, milloin käytöksellään. Nuutti on mahtava persoona ja se saa minut aina hymyilemään ! Olen niin onnellinen :) Voin harrastaa monipuolisesti, kilpailla ja ihan vain nauttia rennosta yhdessäolosta. Täysin epäröimättä voin sanoa, että Nuutti on elämäni hevonen. Se tulee vastaan kerran elämässä ja no... kyllä sen tietää kun kohdalle osuu ! :)

♥ rakas ! Viisi vuotta takana ja toivottavasti vielä monta edessä :) Me love you sooooo much !

P.S. Ehdin vielä ilmoittautumiseni kanssa mukaan niihin rataharkkoihin reilun viikon päästä, 20.6. ! Paikkana siis Vihdin Dressage Center ja ratana helppo A tasoinen kenttäkilpailuohjelma n:o 6. Suuuuuuuri kiitos sinne suuntaan, kun ymmärsivät tuon nettiyhteysongelmani ja pääsin mukaan ! :) Soneralla uutisien mukaan ollut eilen laajempaakin ongelmaa verkkonsa kanssa. Juh, eipä tule yllätyksenä............ Mutta pääasia tosiaan, että olemme listoilla ja pääsemme pitkästä aikaa kouluaitojen sisälle muuallakin kuin kotona :) Henkka osallistuu Maukan kanssa myös ja itseasiassa sen ansiosta tämä meidänkin kohdallamme onnistuu ! Hihih, cannot wait :)

4 kommenttia:

 1. Olipas jännä juttu, selailin ihan normaalisti facebookin etusivua ja siihen sattui yhtäkkiä tuo sama kuva :D Meillä näköjään kolme yhteistä kaveriakin, jännä juttu!

  Asiasta kukkaruukkuun, oon pitkään seuraillut tätä blogia satunnaisesti, mutta ryhdyin vihdoin rekisteröityneeksi lukijaksi (:

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ! ♥

  Nuutti on epäilemättä elämäsi hevonen, te sovitte tosillenne hyvin (:

  Tuo kuvakin on aivan ihuna (8

  Onnea teille ! (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos !! :) Niin se on, ja aw ihana kuulla :'----) ♥

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !