keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

I'm just happy to dance with you

Hihuuh kotiin juuri saavuttu, eikä kellokaan ole kuin ööm... no, puoleen yöhön on vielä matkaa puolisen tuntia että eihän tässä mitään :) Pää on kyllä vähän kipeä pitkän päivän jäljiltä, mutta muuten on aika hyvä fiilis ! Päästiin kuin päästiinkin siis tänään sinne rataharkkoihin, JEE ! Verkkaryhmämme starttasi klo 19.25 niin... hieman meni myöhäiseksi... mutta ihan hauskaa ;)

Eilen puunasimme Sofian kanssa Nuudeliduudelin kamat ja söimme karkkia satulahuoneessa omnomnom. Hepan suitsista tuli niin hianot, ihan uuden näköiset ja timanttiotsapantakin kiilteli upeasti hihi ;) Sofia tuli sitten tallilta meille yöksi ja katsoimme ensimmäisen puoliajan Ukraina - Englanti pelistä, mutta koska meitä ei oikein kumpaakaan kiinnostanut niin päätimme katsoa tuon Atonement -leffan. Olen kuullut siitä hirmuisesti kehuja ja nähnyt kriitikoiden antamia huippupisteitä, mutta pakko sanoa, että petyin hitusen :( Kokonaisuus oli jotenkin sekava ja jätti vähän kylmäksi, vaikka tarinan ideasta pidinkin ! Veikkaan, että kirjana tuo voisi olla aika hyvä... pitänee lukea :P Mutta ah onneksi leffaa hieman piristi ihana James McAvoy... ♥ Nukkumaan päädyimme joskus yhden jälkeen, enkä saanut kunnolla unta koko yönä ! Pyörin vain pitkin poikin ja panikoin... hmh. Aamu alkoi siis melko koomaisesti, onneksi olin laskenut reilusti aikaa kaikkeen säätämiseen !

Tallille lähdimme joskus ennen yhtä, tosin kävimme kaupan kautta ostamassa mukaan hirmuiset eväät niin että tallilla olimme varmaan joskus... puoli kahden maissa? Oli niin kivaa, kun ei ollut mikään kiire ja ehti vain hillumaan :) Pesimme Nuutin sukkaset ja puunasimme sen niin kiiltäväksi kuin mahdollista. Sitten vain söimme ja oleilimme siinä heppasta syöttelemässä ja elämä on ihanaa... ♥ Ja hei voooi tui, vähänkö tallilla on suloisia kissanpentuja ! Kävimme Sofian kanssa täyttämässä heinäverkon vintillä ja siellä niitä juoksenteli ! Yksi oli ihan super super nätti, siitä saimme napsittua kivoja kuvasiakin :) ... joskin säädöt olivat ihan pielessä kun välillä se kökötti sellaisessa aurinkoisessa paikassa ja välillä taas ihan pimeässä. Mutta ihana pikku kisulii, tässä pari kuvaa siitä (© minä) !


Kun pääsimme kissoja ihmettelemästä takaisin alatalliin, rupesimme laittelemaan kamoja autoon. Unohdin tehdä sen perkuleen listan mihin piti laittaa kaikki tarpeellinen ja enköhän sitten jättänyt kuljetussuojat kotiin ! No, pintelit + buutsit (kiitos lainasta Ella !) jalkaan sitten... tuli vain enempi säätöä kun kuljetussuojat olisivat olleet niin helpot mutta no can do, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. No joo, muut kamat kuitenkin olivat mukana ja kaikki hyvin... ! Päätin vielä viime hetkillä vaihtaa valkoiset housut jalkaan tummansinisten sijaan, mutta Nuuttinen oli ihan arkisena; turkoosissa huovassaan ja ilman lettejä. Neljän maissa aloimme lastaamaan heppasia, varattiin vähän aikaa siltä varalta, että Maukka ei mene heti koppiin, mutta se käveli nätisti suoraan sisään :) Sitten Nuutti mukaan, se oli ihan intona kun näki että hii traikkuun ollaan menossa ! Se on niin mutkaton veikko ja tykkää matkustamisesta :) Aina kun tallin pihallakin on joku traikku tyhjillään, lastaussilta alhaalla niin Nuutti on tunkemassa sinne... :D Saksassahan on tapana viedä varsalaitumille trailerit, joissa heppaset sitten saavat syödä, niin siitä tehdään niille kiva juttu. Varmaan Nuutti ahneena lapsena siellä lillunut kopissa päivät pitkät ja syönyt kaikkien ruuat................. ;) Mutta onhan se kiva että heppa lastaa itsensä vaikka naru kaulalla !

Matkaan päästiin tosiaan hyvissä ajoin, kaikki sujui todella mutkatta ja perillä oli sitten kivasti aikaa hoitaa kaikki lähtömaksut, hevosten juottamiset sun muut, ja ihan vain hengailla :) Saimme kopille täydellisen paikan hieman syrjemmästä, varjoisasta ja rauhallisesta paikasta. Kuuden maissa otimme ponit ulos ja laittelimme ne siinä rauhassa kuntoon. Voi kun Nuutti ja Maukkis ovat niin hyviä kamuleita ! Aina samoilla tunneilla ja laitumella niin tuntevat toisensa entuudestaan, ja tulevat toimeen tooosi hyvin :) Sofia sai pitää kumpaakin heppasta kiinni kun me Henkan kanssa häärimme siellä edestakaisin. Varasimme aika hyvin aikaa siihen verryttelyynkin niin olin taas vähän kujalla suurimman osan aikaa hehe... sanoin Sofialle, että sanot sitten jos meinaan vain seilailla siellä päämäärättömästi ja hän sitten kommentoi kentän laidalta että "lisää energiaa !" ja "nyt niitä väistöjä !" :D Kiitos näistä !

Verkassa (ulkokenttä) olimme tosiaan öööm joskus puoli seitsemän jälkeen? Ehti ainakin kävellä hyvät alkukäynnit ja tutustuttaa heppaa paikan meininkiin. Vähän tasan jälkeen pääsime hetkeksi maneesiin (missä rata oli) pyörimään ja olipa tosi hauska katsoa kun siellä jotkut vetelevät laukkapiruetteja sun muita.......... :D Tuli vähän sukka olo, niisk... ! Mutta Nuutti tuntui ihan ok, vähän jännittynyt siellä sisällä, mutta ei mitään ihmeellistä. Ryhmän alettua jatkoimme vielä hetken aikaa verkkaa ulkona. Otin ensin vähän laukka-käynti-laukka siirtymisiä ja sen jälkeen noita pohkeenväistöjä mahdollisimman suoralla hevosella. Alkuun Nuutti yritti pistää vastaan, mutta pidin vain asetuksen menosuuntaan ja vaadin takajalkoja alle niin se antoi periksi ja tuli muutama ihan super väistö ! Varmaan ihan parhaita meidän tekemiämme koskaan, jopa siihen huonompaan suuntaan ;o Se siis ihan oikeasti väisti = liikkui tasaisena eteen sekä sivulle, tahdikkaasti ja isosti ! Olin ihan intona. Keskiraveja otin myös muutaman pienen pätkän, jotta vältyttäisiin sitten rikkeeltä radalla...


Siirryimme Henkan & Maukan kanssa maneesiin siinä vaiheessa kun samalta tallilta tullut Indiana -heppa meni radalle. Siellä sai olla siis turvana heppa radalla ja siinä ovensuussa seisoskelemassa. Maukka jäi siihen seisomaan ja me pyörimme Nuutin kanssa aitojen sisäpuolella. Poikasta hieman jänskätti maneesin toinen pääty, kun siellä kuului se aikamoinen tuuli mikä ulkona kävi. Ihan kiltisti se kuitenkin oli emmekä häirinneet toisten rataa, huh ! Indianan jälkeen vuorossa olivat Henkka & Maukka, ja heidänkin suorituksen me pallosimme radalla. Yritin vähän herätellä Nuuttia siinä käynnissä, mutta se oli hieman vaikeaa kun piti keskittyä väistelemään pois tehtävien tieltä. Nuutti kuitenkin tuntui yllättävän hyvältä siinä vaiheessa kun pääsin omaan suoritukseemme lähtemään.

Pituushalkaisija sisään radalle sujui... hmmm, epätasaisesti? Siinä Nuutti oli jotenkin todella heiluvainen ja pysähdys tuli taas etuosa vinoon ! Ää, mitä tein väärin....... ?! Liikkeellelähtö oli vähän liian tahmea, mutta tuosta tuli kuitenkin 6. Ensimmäinen keskiravi oli omalta osaltani hieman vaisukin, sillä pelkäsin sitä ainaista rikettä, mutta ooh ! Sitä ei tullut ! ... mutta kyllähän minä osaan sössiä vaikka kuinka ja hyvän keskiravin... en ratsastanut loppuun saakka ! Tai siis, yritin kyllä, mutta se ei riittänyt. Paperissa lukee "lähtee hyvin, selvemmin loppuun asti" ja numero heti 5,5 :( me don't like. No apua, sitten väistöt... verkan muutamat loistoväistöt eivät valitettavasti tulleet mukaan tuonne radalle :D Oivoi, ne olivat vähän köpöt ja ristiaskelet jäivät pieniksi...... numerot 5 oikeaan ja 5,5 vasempaan. Volteista tuli 6 ja toisessa keskiravissa sama juttu kuin ensimmäisessä. Nuo pitkät lävistäjät ovat oikeasti aika rankkoja... !

Raviohjelma päättyi radassa pysähdykseen tuomarin edessä (ah tasajaloin tottakai) ja siitä peruutus kuusi askelta. Numero tuosta 6, olisi voinut olla parempikin, mutta Nuutin muoto painui peruutuksessa tooodella alas... pitää treenata tuota :P Keskikäynti oli taas mitä oli. Piti varoa passia, minkä takia en voinut ratsastaa tarpeeksi eteen ja siitä 4 :( Laukkaohjelma oli pääosin vähän pohkeen takana, mikä näkyi sitten rikkona raville toisessa kolmikaarisessa, vastalaukkakaaren lopussa. Muuten laukkaohjelmasta tuli numeroa 6, mutta tuon rikkeen takia toinen kolmikaarinen oli 4. Keskilaukat kumpainenkin 5,5 samasta syystä kuin keskiravit....... loppuun saakka. ÄÄÄ harmittaa, kun Nuutti tänään lähti niihin kaikkiin niin hienosti ! Loppupituushalkaisija (siinä vasemman laukannosto ja pysähdys tuomarin eteen) oli 7, whooooop ! :)

Jäätävä istunta..........

Tuomarin loppukommentti: "Tasaista työskentelyä, väsyy hieman laukassa, lisää aktiivisuutta ja pyöreyttä". Juuuuuu, näin. Nuutti oli maneesissa jännittyneempi kuin ulkona, jossa moni asia sujui pikkuisen paremmin. Tietenkin tämä johtuu varmaan myös ihan siitä omasta jännittämisestäni................. Mutta siis kokonaisuutena olen ihan ok tyytyväinen, nämä olivat kuitenkin ensimmäiset ulkopuoliset "kisat" pitkään aikaan ! Lopputulos oli vain 56,5% muttaa... kyllä me vielä joskus päästään sinne yli 60% näissä helppo A radoissakin ! Tänään tuolla oli kyllä aika kova tasokin, että... mitäpä me kamelit siellä joukossa :) heh. Mutta kivointa oli se, että Nuudeli oli kiltti poika ja etenkin verkassa (missä se yleensä on suhteellisen haastava saada kuulolle) tuli monia onnistumisia ! Pätkiä meni niiiiiin kivasti, etenkin nuo muutamat onnistuneet väistöt olivat ihan huippu juttu. Ja oli kivaa ! :) Kaikki sujui todella hienosti ja tiedättekö mitä ! Tällaisia reissuja samalla kokoonpanolla on toivon mukaan tulossa jatkossa lisääkin, whiih !

Happy team ! ... Nuutti näyttää vähän retardilta ♥ ... ja sori Sofia pöllin kuvan sun blogista hihihi ! © minä ;o

Olimme tosiaan päivän viimeisessä verkkaryhmässä, minkä ansiosta paikalla oli sitten lopuksi todella rauhallista :) Ihana auringonlasku ja rento meininki, me like ! Käveltiin pitkät loppukäynnit ja laitettiin hepat traikkukuntoon. Maukka meinasi ensin että ehei, en mene koppiin, mutta hetken siinä seisoskeltuaan käveli kiltisti sisään. Kotimatkan vain mässäilimme, tai siis minä taisin mässäillä Sofian ja Henkankin edestä oho - kunnon eväät on kaiken A ja O (Chilli nuts ♥) - ja tallilla olimme ties milloin, joskus kymmenen jälkeen? Sitten hepat ulos ja talliin, traikun siivous, kamat paikoilleen ja... äkkiähän siinä tunti hurahtaa ! Oli kyllä tosi hyvä reissu ja vaikka prosentit eivät nyt ihan (edelleenkään) sinne "tyytyväisyysalueelleni" sijoitukaan, niin kaikki tuo on lisää kokemusta tulevia kisoja ajatellen ! Tuhannet kiitokset siis Henkalle, jonka ansiosta tuonne Vihtiin pääsimme ja Sofialle, joka oli mukana auttelemassa ja kuvailemassa ! Hihi, huippua :) Tässä postauksessa Sofian nappaamia kuvasia tältä päivältä, thanksit näistäkin, ihan supereita ! ♥

6 kommenttia:

 1. Nuudelia väsyttää piiitkän päivän jälkeen<3 haha, kiva muute, katoin että mitä ihmettä sen päähän toho korvien välii on kiinnitetty, mut sit ku tarkastelin muista kuvista niin katulamppuhan se siinä taustalla :D höhö joo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ♥ se näyttää iha pikkuselta ! Joo mäki ihmettelin eka, haha !

   Poista
 2. Noniin lisää rutiinia vaan ja treeniä niin hyvä tuleee (: Oootte niin hienoja♥

  VastaaPoista
 3. ethän pahoita tästä mieltäsi, ethän?
  En kertakaikkiaan jaksa enää lukea näin pitkiä postauksia, missä tekstiä on, mutta kuvia ei ole niin paljon. Tekstiä nimittäin joka postauksesta löytyy mutta kivaa vaihtelua olisi, jos tulis välillä vähemmän tekstiä/enemmän kuvia. jotkuthan voivat olla eri mieltä, mutta MINÄ en jaksa valitettavastikkaan NäIn pitkiä postauksia lukea. :(

  Tsemppiä kumminkin, ja ulkoasun vaihtoa odotellaan.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tykkää, jotkut ei (: Välillä on vähempi tekstiä ja enemmän kuvia, välillä toisinpäin. Kaikkia ei valitettavasti voi miellyttää...

   Kiitos !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !