perjantai 29. kesäkuuta 2012

Aqui todo es diversion hasta que salga el sol

Ohhoh Italia on finaalissa ! ;o Henkilökohtaisesti olin melko yllättynyt, mutta siis juu-u se käytti ne maalipaikat hyväksi siinä missä Saksa ei. Sunnuntaina onkin luvassa sitten tiukka loppuottelu, whii !

Nukuin tänään (taas) melkein yhteen saakka, kun en yöllä päässyt millään nukkumaan. Etin vain innoissani Youtubesta espanjalaisia biisejä joita voisi vielä noiden jo levyllä olevien lisäksi latailla. Tuollaisia Don Omarin kaltaisia artisteja saisi olla enemmän ! Sillä on hirmu hyviä kipaleita ;) Voisin pistää tuon Viva España -soittolistan tännekin esille sitten vaikka sunnuntaina tai jotain, mikäli jotakuta kiinnostaa tietää meneviä biisejä, joita ei kuitenkaan radioissa niin soiteta... :)

Nuudelin kanssa kävin tänään maastoilemassa ilman satulaa. Sofia oli mukana kuvailemassa ja tässä ihan muutama otos tältä päivältä (videon pätkääkin on, mutta koneella taas ongelmia tuon formaatin muuntajaohjelman kanssa...), kävimme pellolla laukkaamassa parisen suoraa vain :) Oli aika lämmin ja Nuutti hikosi pikkuisen, mutta kyllä se laukata jaksoi vaikka muuten hieman sellainen väsyneen oloinen olikin. Vähänkö siistiä muuten hihii, me olemme varmaan ensi viikolla lähdössä pienellä porukalla uittamaan heppasia ! :) Nuutti menee luultavasti samalla kyydillä erään Shakiraponin kanssa, sillä tallilta olisi aaaaaika pitkä matka sinne rantaan ratsastaa. Ihan super cooool, en pysy nahoissani :) !

Pikku isokorva hukkuu heinikkoon :D

Muutama kommentoi edelliseen postaukseen ettei jaksa lukea niin pitkää tekstiä, joten juu sori yritän hieman rajoittaa :) Välillä sitä tekstiä vain tulee ja sitten kun taas toiset tykkäävät lukea yksityiskohtaisempia selostuksia kuin toiset. Tosiasiahan on se, että kaikkia ei voi miellyttää ja eihän kukaan näitä juttusia lukemaan pakota :) Mutta kiitos kommenteista ja kritiikistä, aina voi yrittää itseään kehittää... ! :)

13 kommenttia:

 1. Millon tänne tulee kesäinen ulkoasu? :) En malta oottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta, kuha saan väsättyy semmosen mikä miellyttää omaa silmää :'----D !

   Poista
 2. Pitkiä tekstejä jaksaa lukea, mutta sitä ei jaksa lukea, kun kirjoitat tekstisi välillä kaaaaaaamean pitkään pötköön. :D Joten, kappalejakoja jos laittaisit selkeämmin ja enemmän, näin teksti on mukavaa ja nopea lukuista, ja silloin ei pitkätkään postaukset haittaa. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia jälleen :) Itse tykkään lukea tekstejäsi vaikka olisvatkin pitkiä ja helppoahan on sitten vähän skippailla jos ei jaksa kaikkea lukea

  VastaaPoista
 4. Haaste! http://ainavoivoittaa.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

  VastaaPoista
 5. täällä ihan mielenkiinnosta odottelen että minkäköhänlaista postausta tulee eilisestä pelistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ny se on täällä ;) Olin nii tööt yöllä etten saanu tehtyy mitää järkevää postausta... :D

   Poista
 6. Ite en kyllä kovinkaa yllättyny ku Italia pääs finaalii :--D Hyvin Italia pelannu, paitsi mitä eilen nyt loppuottelussa, kheheh ;)

  En vieläkää oo innostunu jalkapallon katsomisesta ja seuraamisesta, mutta ku eilen tuli loppuottelu, tietenki piti kattoa se! :D Ja no, kannustin kyllä Espanjaa, ihan siitä syystä että rakastan kyseistä maata, kieltä ja kulttuuria ja kaikkea siihe liittyvää ;) 4-0 voitto oli kyl iha upee, varsinki Torresin maali varmisti voiton ! Se oli nii upea ja italialaiset ei yhtää aavistanu mitää semmosta, khih :DD Ja vielä ku laitettii 4-0 tilanne, ah jea !

  Ja joo, en edelleenkää oo jalkapallofani erityisemmin, vaikka tuollaisen kauhean sepostuksen laitoin :DDD Oon vaa nii ilone ku rakastamani maan joukkue voitti, hih.

  Loppuun vielä lisäisin, että itestä ainakin kiva lukea yksityiskohtasempaa tekstiä, varsinki ku osaat kirjottaa nii että sitä jaksaa lukea, etkä kerro nii tylsästi mitä jotku (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyin ku pidin Saksaa niin kovana, että hirvitti aatella jos ne tulee vastaan finaalissa ! :D Tai siis onhan Saksalla huippu joukkue, mutta niillä vaa ei sujunu sillo Italiaa vastaan yhtään ja sit ku on ollu loukkaantumisii mm. Schweinsteigerillä, joka on aika merkittävä pelaaja ! Mutta siis niin, kokonaisuudessaan hyvä turnaus Italialta :)

   Haha, kannattaa innostuu ;) ! Joo siis mulla sama, että rakastan Espanjaa vaan niin paljo kaikin puolin ja just ku mut on tavallaan pienestä pitäen opetettu rakastaa sitä :D Mustaki oli ihanaa ku Torres teki sen maalinsa !! Se oli niin oikein, hienoo nähä että se on oikeesti palannu tasolleen kaikkien vastoinkäymisten jälkeen :)

   Nyt vaa hankit semmosen kunnon vimman itelles ! Mäkää en ennen ymmärtäny mitää mistää (vaik kannatin Espanjaa toki niinäki aikoina hehe), en seurannu mitää pelei tms. ja sit se vaa iski ! Nyt en tiiä miten elän ku nääki kisat taas ohi :D No, onneks on tosiaa kaikki La Ligat ja sit tulevat MM karsinnat ja ite kisat ni pikku huili vaa välii ;)

   Kiitos, tosi kiva jos tykkäät !! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !