sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Now go, and have some fun !

Aamupäivällä ehdin jo riemuita, että jihuuu viimein se kesä on oikeasti täällä kun auton lämpömittarikin näytti 30 astetta, mutta eiköhän sitten iltapäivällä viilennyt juuri kun tallille pääsimme. Tai no, alkuun oli vain pilvistä vähän väliä, mutta pikkuhiljaa rupesi menemään iho ihan kanannäppylälle. Hepoille tietenkin mukavampi kun ei ole niin painoastava helle, mutta meidän auringonotto meni vähän puihin :P Nuudeli tosiaan pääsi tänään laitumelle ja voi poikaa, se oli niin onnellisen näköinen :) Sinne se paineli mukaan porukkaan korvat töttöröllä oikein iloa puhkuen. Lauma oli entuudestaan tuttu ja suurin osa olleet laitumella ja muutaman viikon, niin mitään ensimmäisen vuoden tapaista riekkumista ei kyllä valitettavasti taaskaan nähty... :P Yritimme Sofian kanssa hieman heppasia innostaa, mutta eivät ne kauheasti jaksaneet välittää. Muutamien spurttien jälkeen jäivät vain laiduntamaan, rapsuttelemaan toisiaan ja nauttimaan olostaan... :)

Niin kyllä se takapää sitten laitumella laukatessa on oikein aktiivisena...........
Tausta :(

Nubasen laitumelle laskettuamme lähdimme käymään kaupassa ostamassa vähän karkkiaa ! Sitten menimme öö... no sanotaan nyt vaikka piknikille, kun ei tuo "ottamaan aurinkoa" -nimike oikein käy... aurinko ei nimittäin tosiaankaan jaksanut kovasti sieltä pilvien takaa pilkistellä. Ihan hauskaa meillä silti oli, muutama totaalinen hajoaminen mitä fiksuimmille jutuille ja tukehtuminen karkkiin oli lähellä... :D "nyt nää on salee kaikki ihan murkutettuja", pikku murkku pääsi änkemään itsensä Sofian karkkipussiin haha. Parisen tuntia taisimme siinä loikoilla, kunnes Sofia päätti reipastua ja hakea Zaphiran sisään. Minä kasasin kamppeet, vein ne talliin ja lähdimme sitten yhdessä hakemaan Puhin sekä Nuudelin kauemmilta laitumilta. Ja sen perään Sofian avuksi iltatallia tekemään ! Hihi oli taas oikein hupaisaa, tuota voisi tehdä useamminkin kun ei ole mikään suurempi homma !

Huomenna Nuutti saa varmaankin vapaapäivän laitumella, sillä maanantaina on sitten koulutunti. Voi olla että käyn kuitenkin tallilla moikkaamassa sitä tai hakemassa illalla sisään, ellen päätä jättää yöksi ulos. Tämän postauksen kaikki kuvaset © minä, myöhemmin saan taas Sofialta hänen ottamansa ;) !

9 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! :)

  Häääh, kui siellä ei paistanu muka aurinko, kun täällä oli eilen niin kuuma et tuntu ettei voi ees hengittää ja aurinko porotti täydeltä taivaalta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Siis kyllä täälläki johonki kolmee saakka porotti, mutta sit tuli noi pilvet ja illal alko jo tää ihana sade mitä onki nyt riittäny............ !

   Poista
 2. ihania kuvia! ♥ oot kyllä taitava kuvaaja :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavan komia hevonen sulla! :)

  VastaaPoista
 4. hih ihania kuvia! (: Ja hei pakko kysyä pari kysymystä sigman 70-200mm objektiivi, ja itse oon hankkimassa uutta teleä kameraan :'D Eli siis onko se ollu hyvä ja mitä ite tykkäät siitä? :) Tarkentaako se nopeasti vaii? Ja paljo se suunnillee maksaa? :''D

  Hyvää kesää sinnepäi! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Joo siis oon ollu tohon tosi tyytyväinen, ei oo mitään valittamista :) Kyllä se ainaki mun mielestä ihan nopeesti tarkentaa, laatuunsa nähden tosi edullinenki ! Ite maksoin reilut 650 euroo :)

   Kiitos ja samoin ! (:

   Poista
 5. Haaste :)
  http://myworldwithhorses.blogspot.fi/2012/06/haaste-3.html

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !