torstai 21. kesäkuuta 2012

Laugh as much as you breathe, love as long as you live

Nuuttituutti sai tänään lillua koko päivän laitumella, kun sääkin oli niin vallan mainio ! Vaikka aurinko paistoi ja lämpömittarikin pyöri reilusti 20 asteen paremmalla puolella, niin liian kuuma ei kuitenkaan ollut. Tuulikin varmasti piti hieman ötököitä pois ja teki heppasten olosta miellyttävämpää :) Meinasin pitää tämän päivän Nuutilla ihan vapaana ja jättää sen jo nyt yöksi laitumelle, mutta en pystynyt pitämään itseäni poissa tallilta kun tajusin etten näe heppasta huomenna enkä lauantaina kun olemme mökillä viettämässä Juhannusta ! Illalla puoli seiskan aikoihin laitoin sitten Sofialle viestiä, josko kiinnostaisi lähteä mukaan tallille niin saisi Nuutista kuvia pellolla ja onnistuihan se ! :)

Tallilla olimme joskus ennen puoli kahdeksaa ja kävimme hakemassa Nuutin laitumelta. Kuvailimme siinä kyllä ensin muitakin heppasia vähän aikaa, etenkin kuvauksellinen eestinheppa Rolex söpösteli kameralle oikein mielellään :) Ja sitten Nuudeli kiinni ! ... or not. Ensi yrityksellä Nuudeli lähti vain pinkomaan karkuun ja pysähtyi sitten laitumen toiseen päähän ilkikurinen ilme naamallaan... =) Onneksi antoi sieltä sitten kiinni ihan kiltisti ja pääsimme suuntaamaan kulkumme pellolle !

Tosi hauskaa Nuutti.
"Ähähähäh, etpäs saanukkaa kiinni !!!!!!!"

Sofia hillui Nuutin kanssa ja minä loikin ympäriinsä etsimässä parhaita kuvakulmia. Rukoilin vain etten ole  täynnä punkkeja kun sieltä heinikosta pääsen............ iu. Heppa ei ollut ihan parhaimmalla poseeraustuulella, mutta ihan kivoja otoksia tuli silti monia :) Suunnittelimme jo ensi viikonkin ohjelmaa ihan intona ja luvassa onkin kaikkea kivaa hihi... ;) Niistä enemmän sitten. Nuutti saa nyt vapaata Juhannuksen yli ja se on poikkeuksellisesti yötkin laitumella. Toivon mukaan on kivat ilmat !

Tämän päivän otoksista joitakin tulen käyttämään tulevassa bannerissa, eli useimpia vaihtoehtoja en pistä näytille vielä ollenkaan... :) Sen takia tässä nyt ihan vain pari otosta metiköstä, joista toista muokkailin vähän erilaisemmin - kaikki postaukset kuvaset siis © minä. Suuret kiitokset taas Sofialle avusta !! ♥ Nyt kipitän katsomaan Tshekki - Portugali pelin toista puoliaikaa ja katsomaan kumpi raivaa tiensä välieriin ! Veikkaisin, että Portugal mutta katsoo nyt saako tuo kiiltokuvapoika sitä palloa maaliin....... eli juu moro !

Hearing the silence !

10 kommenttia:

 1. upeita kuvia! :o

  VastaaPoista
 2. Oiiieiii ihania kuvia :o !

  VastaaPoista
 3. Tuo Nuutti on niin komea heou 8> Hyppäätkö sinä muute esteitä? :)

  VastaaPoista
 4. wau :o millä ohjelmalla muokkaat :)? ja mikä kamera sulla on ja myydäänkö enään ja paljonko makso ent putki :) ? ja super hieno blogi sul :) !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoshop CS5 :) Runkona on Canon EOS 60D, myydään edelleen. Pelkän rungon hintaa en tiedä, kahden putken (semmosen perus lelun) kanssa makso reilu 1500€ ja toi uus putki on nyt vähä laadukkaampi, makso jotai reilu 650€. Kiitos ! :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !