tiistai 5. kesäkuuta 2012

The sun goes down, the stars come out, and all that counts is here and now...

Hihii olipa huippu maastoreissu ! Eilisen tunnin takia päätin tänään siis pitää rennon maastoilupäivän ja tarkoituksena oli oikeastaan mennä vain metsässä, ravata + laukata siinä tiellä, mutta päätimme sitten olla hurjia ja käydä pellollakin !

Alkuun ravasin yhtä metsätien pätkää edestakaisin ja otin muutamat laukat. Ylitimme siinä pari kertaa erittäin huiman pikkutukin, joka lojui valmiiksi tienreunassa. Nuudelilla oli tänään suussaan pelhamit, laitoin ne varmuuden vuoksi jos sinne pellolle tosiaan päätyisimme... Heppanen tuntui metsässä todella kuuliaiselta ja se antoi hienosti kiinni myös tallille päin laukatessamme :) Alkulämmittelyiden jälkeen kävelimme metsätien pellolle ja pyörin siinä aluksi käynnissä hetken aikaa Nuutin vireystilaa tunnustellen. Metsässä se on aina suhteellisen hyvin kuulolla myös nivelillä, mutta pellolla tuppaa hieman iskemään kipinää. Eivätkä sen pukit sun muut loikat todellakaan ole mitään pieniä siinä vaiheessa......... :D Mutta kun Nuutti oli käynnissä sekä ravissa ihan kiltisti, päätin jatkaa laukassa. Nostossa se tuntui vähän siltä, että kohta saattaa tulla pukki, mutta sen jälkeen se laukkaili todella nätisti ilman mitään ryntäämisaikeita ! Pari kertaa yritti alkuun olla vähän vahva, mutta sain heppasen pelhameiden avulla heti takaisin kuulolle. Edes toinen hevonen (joka tuli metsätieltä pellolle ja kiersi ohitsemme sen reunaa) ei juurikaan vaikuttanut Nuuttiin. Kyllä se hetken aikaa vähän katseli, mutta oli taas seuraavassa laukkapätkässä ihan kuulolla. Vähänkö oli oikeasti huippua ! Olin niin varautunut siihen, että Nuutti rupeaa temppuilemaan (kuten se ennen on herkästi tehnyt) mutta se olikin niin hieno poika ! :) En minä sitä vielä uskaltanut kovin suureen laukkaan päästää, mutta pystyin kuitenkin antamaan sille vapauden liikkua ja koko ajan selvisin aika pienillä pidätteillä. Nythän me ruvetaan peltoilemaan enemmänkin ja kohta me sitten tykitellään pitkin maailmaa brummm ! ;)

Tuli niin kesäfiilis maastoreissun päätteeksi :) Minulla oli hauskaa ja uskoakseni myös hevosella ! Jos huomenna on yhtä hyvä sää, niin varmaan menemme taas pellolle. Sofia oli taas mukanamme kuvailemassa, joten pitemmittä puheitta päästänkin teidät katselemaan näitä tämän päivän loisto-otoksia :) Kiitos tuhannesti ♥


Parhain söpöliini ♥ Ja tähän loppuun vielä biisi, mitä täällä tällä hetkellä fiilistelen... ;) ihanaihana.....

The Wanted - Glad You Came

P.S. Snif it's over, Täydelliset Naiset loppuivat :( Tulipa surku fiilis. Päätösjakso oli jotenkin vähän hmmm tyhmä. Tai siis... kaikki vain häipyivät Wisteria Lanelta ja pläh. Sitten se mikälie uusi nainen? MITÄ SIELLÄ LAATIKOSSA OLI LET ME SEE ?! Jäi vaivaamaan :D Mutta juu, pitänee alkaa katselemaan tuottareita alusta sitten. Miksi hyvät sarjat päättyvät... :(

16 kommenttia:

  1. ooi Nuuttinen on niin ihana noissa kuvissa, ja toi tunnelmakin oli niin kesäinen että itekkin tekisi mieli nyt heti lähteä maaston heppasen kanssa ! (: Meillä vaan on satanut neljä päivää taukoamatta täällä, niin ei vielä päästä kesästä nauttimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi se oli kyllä niin söpönä ! :) Voooih, täälläki oli viikonloppuna aika kehno keli mutta onneks eilen oli parempi sää. Sais kyllä tulla lämpimämpi !

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, jotenkin nuo voikukan helikopteripallerot näyttää niin kivoilta teidän kanssanne :DD Ja Nuutti on komea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mustaki ne on hauskoi nois kuvis ! :D Haha, niin se on ♥

      Poista
  3. http://www.liveatfull.blogspot.fi/2012/06/haaste-sain-haasteen-emmi-lta-jokaisen.html täällä olis haastetta tänne päin

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia noi kuvat! Oispa mullaki aina joku huippukuvaaja matkassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Voihh nii, mä oon onnekas ku on paljo valokuvausta harrastavii kamuleita :'-----D !

      Poista
  5. ai että on ihania kuvia! ihan kateeksi käy :''D ootte niiin hieno pari <3

    VastaaPoista
  6. Ootte ihania Nuutin kanssa! :)

    VastaaPoista
  7. Oi, aivan mahtavia kuvia ja ihana laatu! :) PS. saitko miun sähköpostin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) En ollu huomannu tätä kommaa sori, mut siis joo sain ja vastasin !

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !