lauantai 28. heinäkuuta 2012

And I think to myself, what a wonderful world

Huhhuh miten lämmin ! Tällaisia päiviä saisi Suomen kesä pitää sisällään enemmänkin. Huomiseksi ilmeisesti taas luvattukin sitten sadetta, eipä jotenkin yllätä... Toivon mukaan joku on taas kerran sääennusteiden kanssa väärässä, ja olisikin hyvä sää sillä haluan hypätä kentällä... !

Tänään oli niin läkähdyttävän kuuma, että päätin lähteä Nubasen kanssa rennosti maastoilemaan :) Poikanen oli ihan innoissaan, paineli korvat tötteröllä ja rupesi steppailemaan (että se siitä rennosta...) kun keräsin ohjia käteen laukkoja varten ! Otin pari laukkapätkää siinä metsätiellä ja yhden pellolla, heppa oli niin hiano ! Laukkasi sellaista kunnon pomppulaukkaa ja reagoi pieninpäänkin pohjeapuun todella herkästi. Vaikka intoa riitti, niin Nuutti oli myös todella herkkä edestä. Suussa oli nivelet ja pellollakin antoi hyvin kiinni ihan pikku pidätteellä, ihan huippua. Peltolaukkailun jälkeen kävin vielä ravaamassa metsätien loppupään ylöspäin ja se ravi oli ihan sairaan mageeta ! Nuutti vain puhisi ja mennä paineli sellaista keskiravia, että oksat pois ! Paluumatkan annoin hepan kävellä ihan pitkin ohjin ja vauhtia riitti taas vaikka muille jakaa. Ihme että se oli noin energinen, vaikka oli tosiaankin ihan älyttömän kuuma ja tallissa se vielä ennen ratsasteluita oli ihan nukkuneen rukous...... :D Ehkä oli kivaa päästä taas maastoon baanailemaan, kun ei olla vähään aikaan käyty siellä muuta kuin kävelemässä.

Kuvaajaa ei tänään ollut matkassa, mutta nappasin muutamia otoksia Nuutin korvista ja saatte nyt tyytyä yhteen niistä :D Videotakin kyllä otin, mutta jostain syystä puhelimeni ei halua löytää / lähettää sitä sähköpostiini :( Olen hukannut piuhan ja muistikortti oli edelleen vanhassa kännykässä niin tallentui kaikki matsku vain puhelimen muistiin... Todella laadukas tämäkin kuva kun en tosiaan saanut kuvia koneelle muuten kuin lähettämällä ne kännykällä sähköpostina koneelle, ja nehän sitten tietenkin piti sovittaa uuteen kokoon plöts... ehkä vielä löydän sen johdon jostakin ja saan videotkin koneelle !

Laatu on 10+ ! Mutta söpö jättiläiskorva 

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että tuo uusi banneri on ehkä hienoin jonka olen koskaan nähnyt! Sopii sun blogiin aivan loistavasti, siinä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän :) Tästä tykkään paljon enemmän kuin edellisestä. Voihan sentään, en vain kestä, kun se on niiin täydellinen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kiitos :'----) Mua häiritsee vaan toi leveys ku oon tottunu tekee leveempiä ja nyt loppu ideat kesken ! Mutta kiitos vielä, kiva jos tykkäät :'---D

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !