perjantai 27. heinäkuuta 2012

Terror lurks where you least expect it...

Juu-u, olipas suhteellisen öm mielenkiintoinen leffa ! Kävimme äsken Sofian kanssa Sellossa katsomassa tuon Piranha 3DD ja tuota... no, mitähän siitä nyt sitten sanoisi :D Sofian ensimmäinen kommentti elokuvan alettua: "mitä me oikee tultii kattoo?" ... hyvä kysymys ! Öh, jooo... tuohan oli siis jatko-osa sille 2010 ilmestyneelle Piranha -leffalle ja tässä nyt ei ollut sitäkään vähää järkeä mitä siinä edellisessä... :D Olihan tuossa toki muutama ihan hauska kohtaus, ja muutenkin sai kyllä nauraa koko komeuden avuttomuudelle, ja ihmisille jotka suorastaan tarjoilivat itsensä niille fisuille. Paitsi aaw yksi jätkä oli kyllä super suloinen, se ei raasu osannut uida... ♥ Ja onneksi leffassa oli myös David Hasselhoff ja hänen ihana slow motion Baywatch juoksunsa ("oh I'm getting old."), päivä pelastettu ♥

Ihan hauska leffa katsoa aivot narikassa, vaikka siis surkeahan tuo oli, ei siitä nyt pääse oikein yli eikä ympäri... :D Hehe. Ai niin ja hei !! Eka kerta ikinä kun multa kysytään papereita missään ?! Wou, oltiin kai niin kaalimaan kakaroita Sofian kanssa..... ;) Hauskaa oli vielä se, että se leffatyyppi ei kysynyt näyttämään henkkareita siinä ovella, vaan tuli hetkeä myöhemmin sinne saliin kysymään? Hmm, pitkät piuhat tai jotain....... ? :D

Leffan jälkeen suoritimme onnistuneesti mission löydä-auto-liian-suuresta-parkkihallista (jossa btw kaikui pelottavasti ! Hrr...) ja heitin Sofian kotiin. Pikku kaarani piti jotakin outoa ääntä, jota en onnistunut paikannollistamaan (sanotaanko se noin?) apua... :( Vaikka olen niin sitä hyvin kohdellut, sad. Joooo mutta nyt kuitenkin menen nukkumaan, että jaksan huomenna tarpeen vaatiessa herätä joskus ihmisten aikoihin, kauniita unia !

10 kommenttia:

 1. xD mun mielenkiinto heräs, halun nähä tän! tarpeeksi oudon olonen :--D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tää uus ulkoasu! (--: Tuo banneri kans aiva ihana! Mitä mittoja käytät tossa bannerissa? Ku ite ku teen photoshopilla, nii en koskaa saa oikean kokoseksi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Vaihtelee aika paljon, mutta yleensä korkeutena about 300px ja leveys jotain 800px, tää nykynen tosin on vaan muistaakseni 730px levee :)

   Poista
 3. Hei! Teetkö bannereita tilauksesta? :-) Minulla olisi kipeästi tarvetta yhdelle ja lähetin jo sinulle s.postia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn tsekkaamassa sähköpostin ja vastaan sulle sieltä :)

   Poista
 4. Aktiivinen blogisi nimetön lukija heittää nyt pienen haasteen ;) Eli: Luettele kaikki blogit (linkkeineen) joihin olet rekisteröitynyt. Ja jos vielä haastavamman tästä haluat, kerro myös miksi luet ko. blogia.
  Siinä sulle tekemistä monelle päivälle, jos tulee tylsää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho tossapa oiski hommaa, sillä oon rekisteröityny toooooooosi moniin blogeihin (en tiiä näkyykö ne jos klikkaa mun profiiliin?) :D Mutta kiitos ideasta, kattoo jos tommosen sais aikaseks johonki välii ;) !

   Poista
 5. Siis mitä ihmettä, toi traileri?? :D Ei oo todellista! :D Mulla ei kestäis pokka kattoa koko leffaa... Mitä hemmettiä. Nyt hävisi mun usko ihmiskuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo no se leffa oli viel ihmeellisempi !! :D:D Joo meki vaa hajoiltii ku toi oli nii tyhmä !! Oikee järjen riemuvoitto leffa taas kyllä...... =)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !