tiistai 17. heinäkuuta 2012

Those who don't believe in magic will never find it

Tänään taas tajusin sen ! Siis sen, miksi harrastan ratsastusta ! Kun välillä on niin sellainen "mä vaihdan lajia..." -olo (ihan kuten tänäänkin ensin alkuun), niin onneksi sitä sentään tulee niitäkin hetkiä, jolloin tuntee saavansa palkkion kaikesta siitä onnistumisen eteen tehdystä työstä. Ja se on niin hieno tunne ! Niiden ansiosta sitä jaksaa kummasti eteenpäin aina vain :) Tänään oli tarkoitus pitää Nuutin kanssa sellainen aika kevyt päivä, mutta ohops... heppa olikin vähän hikinen loppuun. No tämä siitä syystä, että meidän piti taas käydä pientä keskustelua erinäisistä asioista...

Alkuverkassa Nuutti oli jopa melko hyvä ! Se tuntui reippaalta ja Sofiakin totesi että "se ravaa aika kivasti", yep ! Olin ihan jee jee jos vaikka kerrankin sujuisi ilman sen kummempia ongelmia. Nuolaisin ennen kuin tipahti... (mitä toi muuten tarkoittaa? Kelatkaa nyt että on jäätelötötterö, mistä valuu sitä jätskiä... niin kai se on hyvä nuolaista ennen kuin tipahtaa? En ihan käsitä tuota sanontaa mutta anyways...) Kaikki levisi taas käsiin, kun pyysin Nuudelia hieman kootumpaan muotoon. Alkoi se sama tappelu, mitä on tässä melko useasti viime aikoina harrastettu.........

Eli Nuutti siis katosi taas kaikilta avuilta, siihen ei vain kerta kaikkiaan saa mitään otetta ! En osaa edes kuvailla miltä se tuntuu. Tai no... epätoivo on aika osuva sana siinä kohtaa. Niin epätoivoinen tunne että. Yritin tehdä muutamia ravipohkeenväistöjä, mutta ne olivat melko epäonnistuneita jokainen... huomaa hyvin kuinka nälkä kasvaa syödessä; ennen tuollaisiin pääseminen oli saavutus, mutta nyt kun ne ovat sujuneet paremmin, haluaa parempaa eikä tyydy enää keskinkertaiseen. Luonnollista. Mutta niin, pohkeenväistöt eivät tänään sujuneet, ja koska Nuutti tuntui menevän kaiken aikaa vain huonommaksi ja tulevan vahvemmaksi edestä, päädyin tekemään pientä kompromissia. Laskin muotoa hieman alemmas ja rauhoitin tilanteen. Ravasin uraa pitkin, tein ympyröitä sekä muita helppoja kuvioita, ja hain vain hevosta tasaiselle tuntumalle.

Pikkuhiljaa Nuutti pehmeni ja rauhoittui. Liike ei enää ollut niin kiireinen ja sain ratsastettua raviin paremman liitovaiheen. Kun heppa tuntui harjoitusravissa hyvältä, otin vielä laukat kumpaankin suuntaan ja Nuutti parani kaiken aikaa. Ja yhtäkkiä kuin taikaiskusta, koko hevonen rupesi toimimaan kuin unelma ! Se ei enää jäkittänyt vastaan ja kyseenalaistanut jokaista apuani, vaan kulki kuuliaisena eteenpäin niin että minä pääsin vain nauttimaan. Annoin Nuutin laukata loppuun ihan pitkin ohjin ja voi että se tuntui niin hienolta ! Laukka rullasi, tahti oli rauhallinen, mutta tunsin silti takapään toimivan ja polkevan hyvin alle. Loppuravi oli rentoa ja tahdikasta. Niin uskomaton fiilis !!


Vaikka kävin muutamaan otteeseen taas aikamoisen turhautumisen partaalla, niin jotenkin kai sitten kuitenkin onnistuin kokoamaan itseäni hieman ja tekemään edes jotakin oikein. Olin niin onnesta soikeana, kun Nuutti antoi periksi ja pääsin lopettamaan hyvillä mielin :) Huippu heppa ! Kyllähän minun on pakko myöntää, että niin vaikea kuin Nuutti välillä osaakin olla, niin kyllä se on minulle hirmuisesti opettanut. Kun minä teen oikein, sekin tekee, ja niin sen kuuluukin mennä !

Sofia oli taas meitä kuvailemassa, ajattelin että tänään voisi ottaa ainoastaan videota, mutta aikaa ei ollut ihan tarpeeksi... Pääsin lähtemään tallille hieman aikomaani myöhemmin ja Sofian piti tehdä iltatalli, niin hän ei ehtinyt kuvailla koko aikaa ja koska meillä ei juuri siinä vaiheessa oikein sujunut niin... Sofia otti muutamia videoklippejä ja muuten pääosin kuvia. Harmi kun ei juuri se loppu ehtinyt kuvattavaksi ! :D Mutta katsotaan joku päivä kun on enemmän aikaa, niin jos saisi sitten kunnon videota ! Mikäli tämän päivän videoissa on jotakin julkaisukelpoista pätkää niin laittelen tänne huomenissa, sillä en jaksa nyt käynnistää konetta uudelleen... tämä ei taas jostain syystä suostu avaamaan tuota video converteria... Mutta juu, kuvia sentään muutama näytillä, kiitos Sofia ! Nyt painelen nukkumaan, että jaksan aamulla herätä töihin, buenas noches !

8 kommenttia:

 1. ompas hienon näköstä menoa!:)

  VastaaPoista
 2. Oletko itse tehny tämän taustan tähän blogiin ? :) jos olet osaatko auttaa tuon taustan koossa ? minkä kokoiseksi se pitäisi tehdä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patternista oon tehny :) Koko riippuu vähän taustan kuviosta kun pitää kattoo että miten menee hyvin eikä niiku "poikki" mistään, mutta yleisimmin taustakuva on mulla kooltaan about 300x300px :)

   Poista
 3. Uutta banneria odotellessa ;)

  VastaaPoista
 4. haha olin leirillä nii näin teijät ! ;) olitte hienoja ! <3

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !