keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Muchos recuerdos... !

Hola ! Hace dos años que España ganó la Copa del Mundo ! Eli tänään, tasan kaksi vuotta sitten Espanja voitti jalkapallon Maailmanmestaruuden ! :) Voii muistan sen kuin eilisen päivän...

Centra Iniesta para el va ese balon...
que la cae a Cesc Fabregas
Fabregas para Iniesta
Iniesta !
¡ Chuta Iniesta...
¡ GOOOOOOOOOOOOL !
¡ GOOOL !
¡ GOL DE ESPAÑA !
¡ A falta de quatro minutos somos campeones del mundo !


... SUBE LA MANO Y GRITA GOL ! Koukutus.

No hay dos sin tres... ei kahta ilman kolmatta ;) Tämänkin videon olen katsonut varmaan tuhat kertaa, mutta aina se saa aikaan samanlaisen sellaisen jännän olon ! Voi ettää ♥ Seuraavissa MM-kisoissa sitten samaan malliin taas........ ! ;)

Ja tiedättekö mitä? Haluan muuttaa Espanjaan. Tämähän on ollut minulla mielessäni jo siis monta monta vuotta. Oikeastaan jo ihan pienenä sanoin, että juu isona muutan sitten Espanjaan... ;) ! Olen katsellut sieltä työ- ja opiskelupaikkoja, ja jopa puhunut asiasta vanhempieni kanssa. He ovat sitä mieltä, että minun pitäisi opiskella, mutta mikäli löytyy hyvä koulu, niin eivät pidä ajatusta yhtään huonona... Mummikin kärräsi minulle kaiken maailman kielivideot, jotta voisin opiskella espanjaa, se kun on taas vähän jäänyt hups........ mutta kuitenkin luen Espanjalaisia lehtiä yms. koko ajan :) Se on aika hassua miten paljon loppupeleissä ymmärtääkään ! Suuresti pitää kiittää kyllä vanhempiani, jotka kärräsivät minut ranskankieliseen päiväkotiin ja pakottivat minut opiskelemaan kieltä koko peruskouluajan :D Niin paljon kuin sitä silloin vihasinkin, niin nyt huomaa hyödyn tuon espanjan opiskelun kanssa.

Mutta siis... paljon olisi toki mietittävää, mm. mitä teen Nuutille. Se on oikeastaan varmaan ainoa asia, mikä pitää minua täällä Suomessa niin vahvasti. Tiedänhän toki Espanjassakin muutamia talleja kotimme lähellä (muutamia tosi kivojakin siis !), mutta... olisihan siinä aika kova järkkääminen ja kaikki. Wää, kyllä elämä on vaikeaa :( Pitäisi osata tehdä päätöksiä, mutta kun ei vain osaa ! Oprahia lainaten; "you can have it all. Not just all at once."

Ei auta kuin yrittää miettiä, ja punniskella asioita... ! Jöö. Huomenna meidän tosiaan piti lähteä sinne Tallinnaan mutta joku apina meni ja möhli varauksemme kanssa niin menemmekin vasta perjantaina. Eihän se meitä sinällään haittaa ja saadaan vielä jotain korvaustakin hoho ;P saa nähdä mitä sieltä tulee !

11 kommenttia:

 1. Sun blogia on aina niin kiva lukea!:) mitää, onks teillä talo Espanjassa?

  VastaaPoista
 2. Näköjään taas yksi sellainen, jolle jalkapallo ei merkitse yhtään mitään, paitsi kahden vuoden välein kun saa kannattaa Espanjaa sen takia että siellä pelaa "hyvännäkösimmät ja kuumimmat pelaajat". Voi ystävä rakas kasva jo isoksi. Jos luulet olevasi aito fani joka ymmärtää jalkapallosta jotakin niin olet hiukan ja vähän enemmän väärässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikähän on sunki ongelmas ?! :D Haha, jokainen saa varmaan kuule fanittaa mitä vaan ihan haluamallaan tavalla. Ja voi kyllä olen aito fani ja tiedän jalkapallosta jotakin =) !! Voi luoja sentään kuka kusi sun aamupuuroon?? Minkäs sille voi jos Espanjalla on parhaimman näköset pelaajat ;) ;) Ja voi kyllä, seuraan ihan muitakin kuin Espanjan maajoukkuepelejä. Sun kannattaa seuraavaks tulla pätemään sitte ku tiedätkin jotain.

   Poista
  2. Ja piti vielä sanoa, että sähän sen tiedätki miks Espanjaa kannatan. Haha voi lapsi rakas, syy on ihan muu kuin se että ne pelaajat on hyvännäkösiä (vaikka ne sitä onkin). Toi sun viestis oli kyllä jotenki nii säälittävä ettei voi ku nauraa =)

   Poista
  3. Voi että, yritätkö epätoivosesti esittää aikuista? Säälittävää seurata Espanjaa vain hyvännäköisten pelaajien takia. Mutta tapansa kullakin, jotkut ovat gloryhuntereita, toiset taas eivät. Mutta anteeksi nyt kauheasti jos (ja kun) loukkaannuit noin paljon. Mutta en voi kun nauraa sulle. Moro.

   Poista
  4. Hahaha no siinähän naurat, mä sentään uskallan kirjoittaa omalla nimelläni toisin ku sinä säälittävä anonyymi :D ! Ootko vähä vajaa vai mitä et ymmärtänyt kun selvällä Suomen kielellä sanoin että en todellakaan kannata Espanjaa niiden hyvännäköisten pelaajien takia =) Se on mulle ku toinen kotimaa ni kerrotko yhdenki hyvän syyn miksen sais sitä kannattaa ja olla ilonen sen menestyksestä !? :) :) Surullista jos oot noin katkeroitunut kun ei ehkä oma suosikki menesty samalla tavalla =) Voi apua oot naurettava XD

   Poista
  5. saanko kysyy et MITÄ VITTUA ANO XDDDDDD kaiva ne hiekanjyvät pois sieltä ahteristas ja hanki itelles vaikka harrastus jos sulla on noin kovasti ongelmii toisten omien kanssa!!!! :DDDDDD susis ei oo mitää säälittävää tai naurettavaa miks olis??? se kirjottaa omaan blogiinsa ilosena ku kannattamansa joukkue pärjää ja sit tulee joku saatanan nolouden huippu tänne itke TOI ON SÄÄLITTÄVÄÄ et tuut anona puhuu jotai täyttä sontaa ku et parempaakaa tekemist ilmeisesti keksi :DDDDDDDDD ei vittu nauran sulle taidat olla aika pahasti epäonnistunu elämässäs:DDDDDD ET KASVA ITTE VAA ISOKS VITUN NOLIS!!

   susi kiitos ( ja sori sekava teksti oon kännykäl ja tää on ärsyttävä ) päivän nauruist :DDD sun blogi on paras <3 t: elmis

   Poista
  6. :D hyviä ohjeita ! Jollaki on selkeesti suuret ongelmat kyllä........ ihan meinaa sääliks käydä !

   Ja niihä se menee et kateus pitää ansaita mut sääli on ilmasta... ;)

   Poista
 3. Ehei, katkera en oo ollenkaan. Oma suosikkini ei edes pelannu EM-kisoissa mutta voin sanoa että sydäntä lämmitti kun joukkue jota on kannattanut kohta kuusi vuotta voitti olympiakultaa <3 mutta en enää häiritte sua enää enempää joten sanon vielä että muista tämä sanonta: parasta on helppo kannattaa, mutta todellinen fani seisoo joukkueensa takana vastoinkäymisistä huolimatta :) Hyvää syksyn jatkoa ja onnea Nuutin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luuletko ettei mun sydäntä lämmittäny ku Espanja viimeinki mursi "ikuisen alisuoriutujan" maineen vuoden 2008 EM-kisoissa ja on siitä lähtien pelannut yleisesti ottaen tosi hienosti? Meidän perheessä jalkapallo ON aika iso juttu ja Espanjaa kannatan muissakin lajeissa (ok no esim. ratsastus ni suomalaisten ohella jne.). Olympialaisissaki olin niin ilonen ku siinä yhessä purjehduksessa kulta meni Espanjaan ja hopee Suomeen.

   Ja kyllä mä seison Espanjan takana aina, kävi miten hyvänsä. Nyt vaan ku Espanja on pärjänny, ni miksen sais olla ilonen? Olympialaisiin Espanja lähti mun mielestä tosi ylimielisellä asenteella ja takki auki tyylillä, niin turpiinhan sieltä tuli. Ihan oikein sinänsä, ehkä oppivat tästä jotain. Mutta en mä silti oo leiriä vaihtamassa vaikka menikin ihan persiilleen.

   Onneks olkoon, Meksiko pelasikin hienon turnauksen :) MM-kisoissa on Espanjallakin taas sitten vähän kovempi homma, kun on mukana enemmän näitä "jalkapallon suurmaita".

   Kiitos samoin !

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !