lauantai 14. heinäkuuta 2012

Waiting for tomorrow... ! :)

Hellou ! Arvatkaas mitä meillä on huomenna ohjelmassa? ;) No estekisat ! Olen niin innoissani, pitkästä pitkästä aikaa ulkopuolisiin hyppelemään WOOH ! Kilpailut ovat ihan tuossa yhdellä lähitallilla (TB-stables), ja luokkana 80cm, katsotaan miten sujuu :) Ajattelin pistää Nuutille suuhun ihan nivelet, sillä minusta olisi ihanaa oikeasti pystyä ratsastamaan niillä myös estekisoissa. Ennen meillä on ollut käytössä kumipelhamit tai olympiat, joten saa nähdä mitä luokkaa hallittavuus huomenna on. Toivon ja oikeastaan uskon, että radalla ei suurempaa ongelmaa ole, mutta verkka... Se toimii suurempana huolenaiheenani, siellä Nuutti ei aina ihan niin simppeli ole... mutta turha sitä etukäteen on murehtia (: Voi kumpa sattuisi huomiselle hyvä sää !

Tänään ainakin oli mukava ilma :) Ei nyt mitenkään kovin lämmin, mutta aurinko sentään paistoi aikalailla kaiken aikaa. Päivällä minulla oli ihan hitonmoinen päänsärky, arh ! En taas saanut viimeyönä unta juuri lainkaan... Illalla lähdin buranan voimalla tallille ja sinne päästyäni oloni paranikin huomattavasti. Sofia ja Maria olivat tulleet juuri ennen minua, joten ajoitus oli täydellinen ;) Ensimmäiseksi lähdimme Sofian kanssa Marian mukaan hakemaan Viivua laitumelta = kuvaamaan poneja... :D Yritimme taas innostaa niitä poseeraamaan, mutta ainoastaan Lordi oli hitusen kiinnostunut :D Heppalaitumilta parhaita innostujia ovat varmaankin Zaphira ja Rella ! Ne olivat tänäänkin ihan innokkaina.

Suloinen poni !
... ja toinen !
Tytöllä oli omaakivaa :D

Nuutin laitumella riekkui sitten Maukka. Siitä en kyllä saanut kuvia kun stoppasi / meni jonkun taakse heti kun sain kameran naamalle :( Nuutti ei laitsalla vaikuttanut yhtään virittyneeltä (alahuulikin roikkui varmaan 10cm), mutta matkalla talliin se taas säpsyili kaiken aikaa. Onhan se maneesin vierusta toki melkoinen kammokuja; toisella puolella pari tyhjää tarhaa ja toisella maneesi ! Huhuu Nuutti, onko ketään kotona? =)

Ratsastaessa Nuubeli oli kiva ! Hieman hidas kyllä alkuun, mutta sitten vain hilluin iloisesti laukkaa kevyessä istunnassa ympäri kenttää niin kyllähän siinä moottori käynnistyy. Tarkistin, että heppa lähtee pohkeesta eteen ja tulee pidätteestä takaisin. Kotikenttä tietenkin on aikalailla eri juttu kuin kisatilanne, mutta hyvin toimi. Sofia pystytti meille yhden kavaletin, jonka sitten tulin pari kertaa kummastakin suunnasta. Nuutti oli ihan että hei c'moon mä haluun esteitä eikä mitää tämmösiiii ! ... no kuule huomenna saat esteitä ! Tai no joo, eiväthän ne kasikymppisetkään mitään hirmu suuria ole... mutta saavat nyt herralle kelvata :D hehe. Nuutti oli kuitenkin tänään hauska ja tuntui hyvältä jokaisessa lähestymisessä, "hypyssä" ja takaisin tulossa.

Apua mikä tankkeri siitä on tuolla laitsalla tullut ! Pikkuruinen kesämasu juu.
Tuii ! :)
Voi elämä kun ollaan taas freessinä siellä selässä !

Ratsastin todella lyhyesti ravit, laukat ja kavaletit, varmaan 15min niin kävelin jo loppukäyntejä :D Mutta se oli mielestäni ihan hyvä, tsekkasin vain että kaikki on kunnossa ja kun heppa tuntui hyvältä niin ei mielestäni tarvitse enempää hinkata. Toivon mukaan se on huomennakin yhtä kuuliaisena (ehhe, toivossa on hyvä elää) ja innokkaana. Kisat ovat aika pienet (mikä antaa itselleni hieman mielenrauhaa :D) ja ne alkavat klo 12, niin ei ole mitään kovin kamalaa aamuherätystäkään... so everything's pretty fine ! 80cm alkaa klo 13 joten tallilta lähtö on siinä 11.30 aikoihin. Juuuuu ! Sofia on taas tulossa mukaan auttelemaan + kuvaamaan, whii super :)

Omien ratsasteluideni jälkeen otin vielä kameran kätösiin ja fotailin Nuutin selästä kun Maria pomppi muutaman kerran tuota kavalettia Viivun kanssa ! Se oli aika hupaisaa, "apua apua" kuului vain kun lähestyivät ristikkoa / mitä tuo nyt on korkea pystynä... haha :D Neuvoni olivat kyllä parhaat: "nyt vaan kunnon laukkaa ja sit silmät kii !" ... no niillä ohjeilla tuli ihan paras hyppy ! ;)

Boing ! Haha ja Marialla silmät visusti kiinni ! :D

Tämän päivän ratsastelukuvaset (minä & Nuutti) jälleen ylläripylläri © Sofia, muut © minäitse :) Nyt painelen tuonne olohuoneen puolelle katselemaan TV5:n leffaa Once Upon A Time In Mexico, hii se on niin hyvä ! Siinä näyttelee Enrique Iglesiaskin tuii ♥ ♥ + muutenkin ihan huippuluokan näyttelijöitä täynnä; Antonio Banderas, Johnny Depp, Salma Hayek, Eva Mendes, Mickey Rourke... ! Eli jooo tykkään ! Moro siis, ja pitäkäähän hei peukkuja huomiselle ! :)

4 kommenttia:

  1. whii,me! (hieno wowtzi) sähä voisit melkee ruveta meijä valmentajaks noil neuvoil ;>!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöt ! Haha no niimpää, oon iha paras ;)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !