tiistai 5. kesäkuuta 2012

Let's just stay like this forever

Öh, syön juuri aika mielenkiintoisen makuista "kakkua"? Ja okei, makuakin enemmän minua hieman hämmästyttää tämä koostumus. Sisko siis leipoi jonkun ihme suklaakakun ja no tämä ei maistu oikein millekään? Ehkä hienoinen kaakaon maku, mutta siitäkin vievät huomion enimmäkseen nuo päälle heitellyt strösselit... ja tosiaan kakun koostumus: kuminen :D Kun kakkupalaa heiluttelee kädessä, se on aivan kuin joku vähän veltto... öö, pyyhekumi........... ? :D Yritys hyvä kymmenen mutta tämä on kyllä lähempänä kengän pohjaa kuin kakkua.

Okei mutta kakusta asiaan. Eilisen innostamana päätin tänäänkin pitää maastopäivän ja samaan tapaan lämmittelin hieman ravissa ja laukassa metsätiellä ennen pellolle menoa. Hirmuinen trafiikki siellä oli ! Ensin yksi poni meni meistä ohitse, minkä jälkeen Nuutti ei meinannut tulla yhtään kuulolle ja pellolle mentäessä vastaan tuli eräs hevonen joka oli lähtenyt maastoon ennen meitä. Ja se samainen, meistä aiemmin ohi mennyt poni meni siellä pellonreunassa... yritin kiinnittää Nubasen huomion muualle ettei sillä rupeaisi keittämään. Ihan hyvin sujui kaikista "häiriötekijöistä" huolimatta, mitä Nuutti nyt vähän jännittyi siinä vaiheessa kun vastaan tullut heppa katosi näkyvistä ja se joutui jäämään pellolle. Hetken hain sitä käynnissä kuulolle ja siirryin sitten ravailemaan. Nuudeli tuntui melkeimpä laiskalta, mutta laukoissa se sitten pikkuhiljaa heräili. Heppanen oli taas todella nätisti, vasemman laukan nostoissa se ajoittain tuntui vähän vahvalta, mutta itse laukkapätkä oli todella kiva joka kerta :) Loppuun päätin vielä ottaa yhden laukkapätkän oikeaan, "kun se on helpompi suunta hallita" mutta kuinkas ollakkaan haha.......... nostossa Nuutti yritti lähteä pukittelemaan ja riepottelemaan minua ihan vikasuuntaan. Sain sen kuitenkin aika nopeasti avuille ja sen jälkeinen laukka tuntui todella mahtavalta, miksei tuollaista voimaa voisi saada ihan sinne kentällekin ?! :D

Tänään oli kyllä aivan täydellinen auringonlasku ! Koko muun päivän oli ihan pilvistä, mutta ah juuri siinä seitsämän jälkeen paistoi niin että näihin kuviin tuli ihana tunnelma :) Kiitos JÄLLEEN Sofialle, joka ilmoittautui halukkaaksi lähtemään mukaan kameran kanssa ♥

Nuban hengitys !
Viimeinen laukannosto, hoho pikkupukki tuli ennen tuota :P

Kotimatkalla ajoimme Essin kautta hakemaan minulle tuon Harry Potter & Liekehtivä Pikari -kirjan, jonka hän unohti silloin perjantaina kun muut kirjaset lainaan antoi ! :D Luin Azkabanin Vangin parissa päivässä ja oli ihan pakko pakko päästä jatkamaan, kuolen varmaan sitten kun olen lukenut viimeisen :( No mutta juu. Löpisimme siinä (viimein perille löydettyämme...............) Essipessin kanssa hetken aikaa ja kuvailimme Unnahauvelia, voi kun se oli lutu ♥ Ja juuuu tuli siinä puheeksi että pitäisi taas kysellä estetuntia taas joku päivä... :) Hehe. Kello oli melkein kymmenen kun pääsin kotiin ! Ohho. Jotenkin vain tykkään kesäisin käydä tallilla illemmalla. On niin ihanan rauhallista ja ah :) Ihan huippu päivä kyllä taas, Nuutti on niin söpöö ♥ Huomenna meillä on Eevan koulutunti ja torstaina voisi taas maastoilla, mikäli sää sallii. Yritetään vaikka etsiä vähän erilaisia kuvauspaikkoja... ;)

16 kommenttia:

  1. susis millo pääsen kuvaamaa! nyt ilmota päiviä ku sulle sopii, haluun kuvailee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MILLO VAA ! Haha okei jutskaan Lauran kaa jos haluut tulla sen kaa sama päivä? (;

      Poista
  2. Hirmuisen hienoja kuvia jälleen ja te taas söpistelette siellä. <3 (; Hieno pari!

    VastaaPoista
  3. miten voi saadan noin ihmeellisen ihania kuvia!? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, Sofia on taitava ! :'----) Kiitos !

      Poista
  4. ihania kuvia! <3

    ps. Onko sulla muuten jo tilaa koneella, et pystyisitkös tekee mulle banneria? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      On tilaa nyt juu, mutta edelleen sen verran hommia rästissä että aika ei tällä hetkellä riitä.

      Poista
  5. voi jestas nää kuvat on upeita!

    VastaaPoista
  6. ei oo totta, ihana nimi, ihana blogi, ihania kuvia, ihanaa tekstiä, onko tää enää mahollista?? =)
    taijan jäähä lukijaks...;)


    --->sight-from-saddle.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Blogiasi selatessa totesin että, sinulla on ihana blogi, loistavia kuvia, selkeä ulkoasu sekä hyvin selkeät tekstit mitä on ilo lukea :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !