torstai 28. kesäkuuta 2012

Todos las manos arriba !

Hehhe, katselin juuri tuota yöllä kirjoittamaani postausta ja olen ihan tyytyväinen etten sitä julkaissut... :D Oli melkoisen sekavaa tekstiä. Olin vain niin sekaisin, enkä osannut oikein pukea fiiliksiä sanoiksi ! Ehkä se nyt onnistuu hieman paremmin, vaikkakin edelleen on vähän sellainen hassu, epärealistinen olo ! Eli siis, kaikki hössötys liittyy taas vaihteeksi jalkapalloon, ja tällä kertaa eiliseen Portugali - Espanja peliin ! Voi apua, sehän ratkesi vasta rankkareilla, ja arvatkaa kaksi kertaa oltiinko me ihan itku kurkussa Jessican ja Sofian kanssa ! Vaikka Casillas on ehdottomasti yksi maailman parhaista maalivahdeista, niin onhan se vähän tuuripeliäkin. Ja tällä kertaa onni oli puolella; rankkarit 4-2 Espanjalle ! Estamos en la final !! Eli finaalissa ollaan ! Ramosin chippi oli kyllä niin nätti, niin nätti... ;) Ihana Ramos ♥

Mutta siis oli todella tiukka matsi. Ensimmäisellä puoliajalla Portugali oli aika aktiivisena kimpussa, eikä Espanjan syöttömylly päässyt jauhamaan ihan totuttuun malliin, "nyt pois se pallo niiltä !" Maalipaikkoja oli kuitenkin kummallakin joukkueella. Espanja teki muutaman niin hienon nousun ja työn sinne maalille, mutta sitten kukaan ei ollut laittamassa palloa pussiin !? Arh, niin lähellä mutta niin kaukana. Portugalikin sai aikaan muutaman nousun ja vaparin, onneksi niistä ei loppuviimein mitään tullut. Casillaskin oli ihan chillisti maalillaan :) Toisella puoliajalla alkoi ilmeisesti Portugalin pojilla jaloissa painaa, kun eivät enää prässänneet niin vahvasti. Tuonhan Espanja osaa, toisten juoksuttamisen ja väsyttämisen siis. Espanja siis pääsi parantamaan koko aika loppua kohden ja alkoi näkymään sitä peliä, mihin on sen kohdalla tottunut. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän pelin ja tuskin voi kukaan sanoa, etteikö Espanja olisi ansainnut voittaa? Ei olisi voinut sanoa niin myöskään mikäli Portugali olisi voittanut (vaikkakin oi Ronaldo niin hyvä pelaaja kuin onkin niin lopettaisi sen näyttelemisen), sillä siinä itse pelissä olisi ihan kumpi vain voinut ratkaisevan maalin tehdä. Mutta näin tällä kertaa. Espanja siis etenee sunnuntaina pelattavaan finaaliin ja pääsee puolustamaan mestaruuttaan ! Tämän illan pelin jälkeen (Saksa - Italia) tiedetään sitten kenet se saa vastaansa. Tiukka peli tulossa varmasti tänäänkin, mutta... taidan hieman kallistua epäilemään Saksan voittoa, niillä vain on niin kova joukkue ja kaikki siirrot ovat osoittautuneet melko onnistuneiksi... Mutta mutta, mitä vain voi tapahtua. Pääasia että Espanja on finaalissa ja pääsee taas jännittämään huuu !

Wiuu. Mutta niin, eilinen ilta oli siis niin jännä ettei mitään rajaa ! Oli ihan sellainen kuumehoureinen olo sen pelin jälkeen? :D Pää oli tajuttoman kipeä vielä aamullakin. Mutta se ei onnistu missään nimessä laannuttamaan tätä onnen tunnetta :) hihi. Ja hei oikeasti, tiedättekö mistä tulee niin tosi kiva mieli? No kun ajelimme tosiaan eilen ja tänään tuolla Espanjanliput autoon viritettyinä, kunnon popitus päällä whoop whoop niin niin... se on ihanaa kun jotkut ihmiset ovat ihan mukana ! Siitä tulee niin hyvä fiilis, kun joku näyttää peukkua tai on ihan JEE ! Paras oli kyllä kun eilen meidän vierellemme ajoi valoissa yksi auto, josta laskettiin ikkunat ja siellä oli pari mummoa jotka näyttivät peukkua ja jammasivat meidän musiikin tahdissa ! Niin hauskaa :) Ja ihana oli myös eräs bussikuski, joka hymyili ja vilkutteli kun ajelimme jonkin matkaa vierekkäin. Niin että ihmiset; SAA HYMYILLÄ ihan totta ! :) Sunnuntaina lähdemme sitten uudelle kierrokselle hohoooo.

Nuuperolla on ollut tässä nyt hieman minilomaa kun on ollut kaikkea mahdollista hässäkkää. Ihan kiva kun se saa olla kamujen kanssa laitsalla :) Se oli siellä nyt muutaman yönkin, mutta tuskin pidän sitä jatkossa sillä kyllä poikanen oli tänään aika väsy. Sen on ihan hyvä päästä yöksi sisään lepäämään ja saamaan tallissa aamu- ja iltaruoka. Eri asia sitten jos hevonen on lomalla, mutta siis jos meillä on tässä tarkoitus valmentautua ja mahdollisesti kisata, niin on se aika rankkaa jos hilluu ulkona yötä päivää. Huomasi selkeästi tänään tunnillakin, että Nuutti tahtoi maata kädellä ja laittaa kieltä ulos, mitä se ei oikeastaan koskaan nivelillä tee. Mutta onneksi meitä oli tänään tunnilla kolme niin pääsi pitämään vähän enemmän taukoja aina tarvittaessa. Kaiken lisäksi Nuutti suoritti tehtävät hirmu kiltisti ! Aloitimme pohkeenväistöillä, jotka ovat nyt parantuneet aivan kuin taikaiskusta; kyllä se kova treeni tuottaa tulosta ! Tasan yhdessä väistössä Nuutti yritti pistää hanttiin ja muuten se meni tosi mukavasti (nivelillä vieläpä !). Hiano poika :) Vielä pitää toki saada enemmän takajalkaa mahan alle, mutta nyt meillä sentään on liike eteen ja sivulle, sekä tasainen muoto ja suora hevonen. Ihan huippua kun joku (henkilökohtaisesti vaikea) asia loksahtaa :)


Aloitimme tunnin kentällä, mutta sitten rupesi satamaan pläh :( Eli siirryimme maneesiin. Sen pohja oli kuitenkin ihan ok ja Nuutti tuntui hyvältä. Laukassa teimme ensin siirtymisiä, eli laukkaa eteen ja sitten takaisin. Oikea laukka toimi paljon paremmin, mutta vasemmassakin tuli ihan ok pätkää pienen työstämisen jälkeen. Sitten menimme vielä muutamia täyskaartoja niin, että siinä on pätkä vastalaukkaa kun palataan uralle. Nuutti pönttöpää rupesi kyttäämään maneesin takanurkkaa ja oikea laukka meinasi mennä ihan plörinäksi kun heppa oli karkaamassa milloin mihinkin suuntaan. Sitten se vasemmassa rupesi pelleilemään tuon kielen kanssa, kun ei olisi halunnut millään kantaa itseään. Eeva nosti turpahihnaa hieman ja heppa suostui sitten lopettamaan vänkyröinnin. Loppu harjoitusravi olikin todella hyvän tuntuista ja Nuutti oli ihan huippu siinä :) ! Kaiken kaikkiaan jäi tunnista tosi hyvä mieli, niin paljon on taas menty eteenpäin kaikkien pienten oivallusten ansioista.

Tämän päivän kuvista jälleen suuri kiitos Sofialle ! :) Illan peliin aikaa puoli tuntia, eli menen tuonne riehumaan ja odottelemaan tilaamiamme pitsoja, TSAU !

7 kommenttia:

  1. Mikäs on Nuutin säkäkorkeus? :)

    VastaaPoista
  2. Näitä sun postauksias on vähän tylsä lukee kun ne on näin KAMALAN pitkiä ja kuvatkin aina yhessä kasassa...

    Voisitko koittaa kirjottaa vähän lyhyemmin, eikä noin pötköön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotan sen verran ku kirjotettavaa on, ei tarvii lukee jos ei jaksa :) Kuvat laitan sen tekstipätkän yhteyteen mihin ne liittyy.

      Poista
    2. Mullakin rupenu menemään siihen että katon vaan kuvat, teksti on aika tylsää ja ihan liian pitkää, vähän poimin sieltä täältä juttuja mutta suurimman osan skippaan yli. Harmi :(

      Poista
  3. hihi nää sun sepustukset on ihania ♥ :D kirjotat tosi eläväisesti ja sillee hmm.... ymmärrettävästi? siksi päädyinkin tätä blogia alunperin lukemaan :D

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !