sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Tu tienes mi corazon

Moi ! Toivon mukaan kaikilla oli kiva Juhannus, ettekä riehuneet liikaa ! ;) Oma Juhannusilta sujui mukavasti Saksa - Kreikka peliä katsellessa, Saksan puolellahan sitä toki siinä oltiin. On niilläkin aika kova joukkue taas kerran, vaikkakin mokailivat aika ihmeellisesti läpi pelin... ! Hieman sama juttu oli eilen illalla Espanja - Ranska pelissä, erona tosin se, että Espanjan verkkoon ei taaskaan mennyt ainoatakaan palloa (siinä missä Saksa päästi kaksi). Mutta siis ihmeellisiä harhasyöttöjä vastustajille, ja jos Espanja johonkin kompastuu niin omaan näppäryyteensä; asiat voi tehdä helpomminkin. Mutta toisaalta... jos ei tarvitse? Tuo peli riitti Ranskaa vastaan, joka sai aikaiseksi muutaman vaarallisen tilanteen ja siinä kaikki. Kuten kisastudiossakin asiantuntijat sanoivat; olisi kiva nähdä joskus joku joukkue, joka oikeasti pakottaa Espanjan pelaamaan täysillä. Mutta kun ei sellaista joukkuetta yksinkertaisesti ole :D Sanokaa mitä sanotte, mutta siis onhan se maailman parhaan joukkueen viitta yksinomaan Espanjan harteilla (niinhän sanovat myös muut maat). Hyviä joukkueita on toki muitakin, mutta ei yhtä hyviä kokonaisuutenaan.

Eilen Espanjan tehdessä ensimmäisen maalin Ranskaa vastaan (Xabi Alonso ♥) olo oli toki huojentunut, mutta samalla kovin epävarma. Vaikka luotan ja uskon Espanjan joukkueeseen koko sydämelläni, pieni pelko "turhista virheistä" oli aika pitkään matkassa. Toissailtana Ylen asiantuntijoiden pohjustaessa Espanja - Ranska peliä he sanoivat, että Ranska pyrkii pelaamaan kuin Espanja ("muttei onnistu siinä lähellekään yhtä hyvin", haha), eli pitämään palloa ja siinä se huoleni juuri oli ! Mikä olisi parempi puolustus kuin pallon pitäminen? Eihän se vastustaja tee maalia jos sille ei anneta palloa, mutta kun Espanja tuntui välillä tarjoilevan sitä ranskalaisille oikein avokätisesti. Tsiisus ! Olipa turhauttavaa, ja kaiken tuon kukkuraksi Espanjalla ei taaskaan ollut aloituskokoonpanossaan yhtään hyökkääjää ! Fabregas kärjessä... niin paljon kuin hänestä pelaajana pidänkin, niin ei hän mikään kärki ole ! Helpotus oli suuri kun Torres vaihdettiin kentälle, tuli aivan uudenlainen usko koko touhuun. Ja onneksi Ramos puolustaa niin hyvin, viimeiseen saakka ♥ Pelin kruunasi Espanjan saama rangaistuspotku, kun Jordi Albaa (vaihteeksi !) rikottiin. Xabi Alonso rankkaria antamaan ja mikäpä olisi parempi tapa juhlia 100. maaottelua, kuin kaksi maalia? Ainakin tietää kenen paidassa kulkee tulevat päivät ! #14 ♥ ;)

Hihii koittakaa kestää näitä jalkapallovuodatuksia vielä reilu viikko, sitten siltä osin hiljenen taas, kun nämä EM-kisat päättyvät ! YHY niin pian jo... ! :( Sitten vain odottelemaan tulevia MM-kisoja ;) Haha, Suomi raasu kohtaa karsinnoissa yhtenä vastustajanaan juurikin Espanjan................... ja sori isänmaallisuuteni, mutta Espanjan takana sitä seistään oli mikä oli. Se on ollut minulle aina kuin toinen kotimaa ja yksi suurimmista haaveistani on muuttaa sinne. Esteenä olen sitten vain minä itse, joskaan kynnys Espanjaan lähtemiselle ei ole läheskään yhtä suuri kuin jos muuttaisi muualle ulkomaille. En tiedä, se vain tuntuu niin kodilta ja on kuitenkin samalla tavattoman kiehtova maa kaikin puolin.

Team Spain !! ♥ Tässä kuvassa on aika monta tärkeää juttua elämässäni... :) ♥

Nuutti on tosiaan saanut olla laitumella nyt Juhannuksen yli, joskin kävin hakemassa sen eilen yöksi sisälle kun rupesi satamaan eikä mikään kovin lämmin ollut. Tänään se saa taas olla yönkin siellä ja huomenna sitä sitten taas liikuttelemaan varmaankin maastoilun muodossa... :) Lakkasin muuten tänään kynnet hienosti Espanjan väreihin ja löysin kauan kadoksissa olleen toisen Espanjakorvakoruni ! Eli alkaisi aika hyvin olemaan kaikki fanitavara valmiina välieriä varten ! Vielä olisi tarkoituksena käydä shoppailemassa Nuudelille punainen huopa + pintelit, niin sitten on aika täydellistä. Vamos España ! Ja nyt katselemaan Englanti - Italia peliä niin tietää sitten kumman Saksa saa välierissä vastaansa ;) Espanja kohtaa kauniin pojan laumoineen, eliii....... Portugalin. Mielenkiintoinen peli varmasti tulossaaa, saas nähdä ! Ah, rakastan tätä jännitystä ♥

22 kommenttia:

  1. Hhhaha mitä säki jalkapallosta tiiät.. Lol :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Susanna tietää enemmän kuin ylempi Anonyymi. :D Yllätys että tuli muuten Anonyymiltä tuokin kommentti! :O

      Mira

      Poista
    2. Ei voi tietää kun ei avannut kommenttiaan tuon enempää... :D No jooo, mitä muuta voi olettaa? ;)

      Poista
    3. Juuri tuollaisia anonyymikommentteja en ymmärrä. Pakko on päästä sanomaan, mutta mitään perusteluja ei kyllä kuulu. Todella munatonta jos suoraan sanon.

      Susannahan puhuu tässä aikalailla faktaa (toki oma suosikki on aina oma suosikki), mutta lainaa pitkälti myös noita asiantuntijoitakin, kuten huomaa mikäli tekstin lukee normaalisti eikä näe vain tarvetta päästä piikittämään toisen tietotasosta (josta ei luultavasti ole mitään tietoa).

      Oma suosikkini oli Ranska, ja olen sitä mieltä että vaikka kumpikaan joukkue ei eilen pelannut parhaalla osaamisellaan, Espanja oli silti parempi. Ja kyllähän sitä pidetään maailman parhaana joukkueena, ei kai sitä voi oikein kiistää. En ymmärrä oikein tuota "mitä säki jalkapallosta tiiät"? Mitä, pitääkö olla joku maailmanmestari että saa omaan blogiinsa kirjoittaa vai? Omituisia käsityksiä ihmisillä.

      Mutta Susanna onneksi varmasti tiedät itse kantasi ja osasit mielestäni ilmaista asian varsin hyvin, osuvia kommentteja! :) Osaat myös suhtautua kriittisesti oman suosikkisi pelaamiseen, mikä ei kaikilta aina onnistu. Toivottavasti Espanjalla menee pelit hyvin, tykästyin näiden kisojen aikana vähän siihenkin joukkueeseen, vaikka Ranska tulee aina olemaan ykkönen. Harmi että Englantikin äsken putosi :( Mutta aina ei voi voittaa. Jatka ihmeessä näitä jalkapallopostauksia, tosi mielenkiintoisia lukea. Äläkä missään nimessä välitä niistä muiden maiden kannattajista, jotka ovat kaiketi niin huonoja häviämään, etteivät osaa pitää suutaan kiinni. Hyvää kesän jatkoa! Tätä blogia jään ehdottomasti seurailemaan!

      Poista
    4. Kiitos kommentistasi ja oon aika paljon samaa mieltä ! Mulla ei kuitenkaan oo missään vaiheessa ollut tarkoitus muita maita mollata tms. niin en tiedä miksei joku kestä sitä että toinen seisoo suosikkijoukkueensa takana :P Aina ei voi ymmärtää !

      Yep, Ranskan pelistä en nii osaa sanoo ku en oo seurannu :'----D Mutta siis hyviä pelaajia on kyllä niilläki. Niinpä, sitähä ne on sanonu monet asiantuntijat ympäri maata, muiden maiden pelaajat jne. :D Niin ei se ihan vaan mun mielipide oo vaikka samaa mieltä oonki !

      Mäki oisin vähä halunnu et Englanti ois eilen voittanu, mutta Italia vaan oli parempi koko pelin läpi. Olin iha varma että britit veis rankkareissa mutta ei ;o ne on yleensä niin vahvoi siinä, tosin pelaavat vähän riskilläkin ja sit tulee niitä ylärimoi sun muita... Mut ei voi mitää, näin tällä kertaa ! Ja joo toivon mukaa Espanjal menee hyvin nää :) Kannatusta ainaki riittää ! Ja kiva jos tykkäät, kyllä näitä tosiaan tässä nyt tulee haha... :D Kiitos ja samoin, kiva kuulla ! :)

      Poista
  2. Italia vie! Pelottaa kokoajan että ne mokaavat jotenkin, esim kompastuvat omiin egoihinsa (; On kyllä jännää!! Jos sulla on lakattu kynnet Espanjan väreihin, niin mulla on yhdessä Italian lippu ja loput pelipaidan väriset (sininen) ja siinä valkoisella suosikkipelaajien numeroita. Taidan olla vähän liiankin fanaattinen? :D

    Ihana team Spain kuva teillä! Nuutti kannustaa selvästi myös (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä Italia tota pelii pyöritti :D ! Haha mäki mietin noit numeroit mut en osannu valkkaa kymmentä parasta XD Ni saa ny olla tollee iha lipun väreissä ! :) Pitää olla vähä fanaattine ;)

      Haha kiitos ! Juu kannustaa kympillä ;) ... kun on pakko ! Salaa varmaan Saksan puolella kyllä, sakemanni :D

      Poista
  3. ihana postaus, sai mut oikeen hymyilemään (: tällasia lisää!

    VastaaPoista
  4. ihania nää sun futisjutut kun en itse tajua juuri mitään lajista ♥ :D muttamutta ihana kuva myös (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ! :) En mäkää muutamii vuosii sitte kauheesti tajunnu, mut sit rupes kiinnostaa ja iskäl aina kunnon valmennus pääl......... :D

      Poista
  5. Ite en oo koskaan ymmärtänyt jalkapallosta mitään, ei vain se laji kiinnosta, jotenki ei tunnu olevan yhtä paljon katsomisen jännitystä mitä esim. jääkiekossa :D mutta jokainen tykkää eri asioista (:

    Ja hei, voisitko joskus tehdä jonkinlaisen varustepostauksen?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään jääkiekostaki, mutta se on kyllä mulla jääny auttamatta kakkoseks ku jalkapallosta innostuin :D Ja jääkiekkoo en ikin oikee ees kato muual ku paikan pääl D: Mut niin se menee, jokane tykkää mistä tykkää ! :)

      Juu teen ! :)

      Poista
  6. Kiva kyllä lukea näitä sun futisjuttuja! :D Ja ihana toi teijän Team Spain - kuva! (:

    http://riikka-inspiration.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Näitä jalkkisjuttuja on just mukava lukia, iteki katon aina Espanjan pelejä ihan hullun kiilto silmisä :DD toivottavasti ne nyt pärjää, jännnnnää..
    Sulla on tosi kiva blogi, onneksi löysin tänne! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uii hyvä hyvä ! Toivotaan juu tosiaa että pärjäävät ♥ ;)

      Kiitos, kiva jos tykkäät !! :)

      Poista
  8. Ihan mukavia nää futisjututki on silleen, ku ei niit kisoja niin usein oo:D Ite kannustan portugalii (Ronaldo<3 awwww<3<3) ja toisaalta myös Saksaa, must saksal on kans kiva jengi;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpää, joka toinen vuos kuitenki vaa EM tai MM ! :) Haha nonni illalla on sitte tiukka taisto, huii ! :D Jep mäki tykkään et Saksal on hyvä joukkue ja niiden peli on kans tosi taidokasta. Mulla on vahva usko että ne on toinen joukkue finaalissa ! Muttaa... kaikki on toki mahollista enkä uskalla sanoo mitää ku pelkään et sit käy huonosti....... ! :D

      Poista
  9. Anteeksi jos loukkasin sinua tuolla ylempänä olevana kommentilla.. oon tosi pahoillani ja toivottavasti et loukkaantunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millä kommentilla, toi eka vai? En loukkaantunu :) Enhä mä kauheesti tiiäkkää ! Mut koko aika oppii lisää ku kattelee eri maiden pelei ja kuuntelee kaikkii asiantuntijoita :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !