tiistai 26. kesäkuuta 2012

We are here all alone in our own universe

Haudihoi kaikki, olisikohan se kohta taas arvonnan paikka? ;) Jos vaikka 400:n maagisen rajan ylityttyä koittaisi jotain väkertää ! Mitähän se jokin sitten olisi..............? ;o

Pohdin asiaa. Samalla menee tässä muitakin juttusia pähkäillessä... :D Olen kyllä iloinen, kun sunnuntain outfitti on melkein jo mietitty ! Enää pitäisi ostaa punaiset korkokengät jostakin (any ideas?) niin kaikki olisi kai kuosissa. Ohjelmassa on siis serkkujeni rippijuhlat, joissa saan kunnian toimittaa kuvaajan virkaa :) Huippua ! Sinne olen asua tässä miettinyt viimeiset päivät pääni puhki, kunnes äiti viimein löysi tuollaisen kivan punaisen mekkosen omista kätköistään. Taitaa olla joskus Espanjasta ostettu, ja pienen tuunauksen jälkeen siitä tulee varmasti aika jees ! Ainakin se istuu päälle ja on oikean värinen (punainen, värini tulevat olemaan punainen sekä keltainen hihi). Kuvaa voin laittaa kunhan mekkonen on valmis tai sitten pyydän vaikka siskoa nappaamaan pari otosta juhlapäivänä :)

España !

Siinä missä toinen urakka onnistuu niin toinen taas ei ! Olen yrittänyt selailla nettikaupoista Nuudelille punaista huopaa kultaisilla / keltaisilla reunoilla (+ pintelit), mutta ei vain löydy... :( Kävimme tänään Sofian kanssa Hevosmeressä ja Hipposportissakin katselemassa, mutta ei ollut kuin punaisia valkoisilla / punavalkoisilla / mustilla / sinisillä reunuksilla... tosin tuo sininenkin paremman puutteessa kävisi, sillä se on yksi väri Espanjan pelipaidoissa. Mutta kultainen / keltainen olisi paras ! Ja siis kun sen punaisenkin olisi oltava oikeaa sävyä, sellainen kirkas, iloinen punainen, ei viininpunanen tai jotain sinne suuntaan. Vaativaa... ! Ehkä sellainen vielä jostain löytyy. Sitten olisi tarkoitus ommella siihen Espanjanlippu tai joku vaakunasysteemi taaaai hankkia joku hieno brodeeraus ;) Spain in my ♥ !

Hipposportissa oli kyllä muita aivan ihania huopia ! Ehkä käyn sieltä jonkun ostelemassa ;) ... kun pitää ainakin leseitä hommata, en toki unohtanut tänään......... ihme etten ole vielä unohtanut päätäni jonnekin. No kuitenkin, heppakauppakierroksen jälkeen suunnattiin Sofian kanssa kaupan kautta tallille. Ennen Nupsan hoitamista istahdettiin maneesin viereen piknikille ja possuttelimme taas ihan kiitettävästi kaikella mahdollisella. Ruoka on hyvää ♥ Loikoiltiin siinä kaikessa rauhassa ja nautittiin olostamme, kunnes joku iloinen lintu päätti paskoa Sofian päälle !


Tuli hieman huoli karkeista kun ei huvittanut saada niihin mitään linnunsontaa ! Aika pian päätimmekin sitten laittaa kamat kasaan ja suunnata Nuudelin luo :) Heppa antoi kiltisti kiinni ja yritimme alkuun saada kuvasia siinä laitumella, mutta eihän poseeraus näyttänyt kiinnostavan yhtään.............. pellolle siis ! Siellä Nuutti olikin suhteellisen pirtsakkana, harmi vain kun noita ötököitä oli ihan julmetusti ;s Raasua kävi vähän häiritsemään ne. Ravasin ja laukkasin muutaman pikku pätkän ja muuten Sofia vain kuvaili meitä siellä heinikossa :) Lopuksi vielä pikku hetki juoksutusta liinassa, siinä vaiheessa minä hyppäsin kameran taakse ja Sofia roikkui (noeii, ihan hallinnassa oli !) liinan päässä ;) Tänään meillä oli ensimmäistä kertaa pellolla suussa (ratsastettaessa) nivelet ja kaikki meni hyvin ! ... mutta kyllä ne kumipelhamit ovat helpommat. Vaikka ei Nuutti nivelilläkään paha ollut, niin... no, aika vahva ajoittain, enkä saanut niillä siihen otetta aivan yhtä hyvin. Mutta hengissä selvittiin !!

Äiti kyllä luuli että olin tippunut, kun pääsin kotiin ja näytin hänelle käsivarttani... :D Joku ötökkä siihen puri ja se on aivan turvonnut sekä kosketusarka tuosta yhdestä kohtaa (+ kutisee hirmuisesti, muttei pysty raapimaan !)... Iskä antoi onneksi jotain lääkettä, millä turvotus on nyt laskenut hieman ja ah pystyn taas elämään. Ja heii huomenna sitä sitten vasta eletäänkin !!!! Ensimmäinen välieräottelu, Portugali - Espanja ! APUA ! Alkoi jo masussa myllertämään... huhhuh, huominen menee varmaan kokonaan iltaa odotellessa ! Sofian ja Jessican kanssa varmaankin taas kokoonnutaan jonnekin katsomaan peli yhdessä tuumin? ;) Ja kävi miten kävi, Espanja on aaaaaina se ykkönen ♥

Tässä muutama tämän päivän otoksista, kiitokset jälleen superkuvaaja Sofialle ! ... ja ihanalle, valokuvaukselliselle hepalle jonka kuvat minä ihan pilasin kun olin milloin mitenkin ruttunaamasti siellä selässää... ! Mutta onneksi oli paljon kuvia mistä valita ja uusitaan kuvaukset varmaankin vielä joku päivä ensi viikolla, jos vaikka sitten saataisiin mukaan sellainen kunnon auringonlasku ! :)

Nuutti kuuli pusikossa pienten vihreiden miesten kuiskuttelua.

P.S. Tietääkö kukaan mitään hyviä romanttisia draamaelokuvia? Nyt iski sellainen vimma... :D Eilen katsoin Pride & Prejudice (ah ihana Matthew Macfadyen ♥), jonka olen jo monta kertaa nähnyt mutta aina se vain on yhtä hyvä ! Jotain vähän samantyylistä? Sense & Sensibility olisi ainakin tarkoitus katsoa kunhan saan sen jostain käsiini. Ja hei mikäli tällaisista elokuvista pitää, niin Päämääränä Cold Mountain ♥ aiivan ihana ! Mutta juuuu niin, sanokaa mikäli teillä on joku mielessänne ! :)

16 kommenttia:

  1. Equilineltähän saa huopiin valita kanttinauhanvärin, että niitä vaan tilaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh nonii pitääki sit tilailla ! Mietinki et sillee varmaa löytyis, mutta ei ehi ennen näiden EM kisojen loppumista yhy ! Oon aina ajoissa liikenteessä...... mut ei se mitää, kyllähä sitä voi pitää sit tietty muutenki ;)

      Poista
  2. Se Pride & Prejudice on ihana ♥ ja ootte te niin sulosia Nuutin kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on !! Rakastan just tommosii leffoi mitkä sijottuu jonnekki 1800 luvulle - 1900 luvun alkuu ! Ah, oisin itekki halunnu elää tollon ;o :D

      Hih kiitos ! :)

      Poista
  3. älyttömän mageit kuvii susis! oih ♥

    VastaaPoista
  4. Emma, Mansfield Park, Northanger Abbey, David Copperfield... Kaikki filmatisoinnit Austenin kirjoitusten pohjalta :D

    Kyllä, Matthew on aivan ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti !! Pitää rupee ettii noit :) !

      JEP ! Voisin kattoo tota Pride & Prejudicee vaik 10000 kertaa putkee vaa sen takii ku se on niiiiin tommone aw ! ♥ :D

      Poista
    2. + myös esimerkiksi Humiseva Harju ja Kotiopettajattaren romaani (Brontë) :)

      Poista
    3. Kiitos, pistän noiki ylös ! ;)

      Poista
  5. Vettä elefanteille aivan ihana elokuva! (---: Ja voi että nuo kuvat susta ja Nuutista, varsinkin tuo ylempi ;--)

    VastaaPoista
  6. Oi vitsit kuinka upeita kuvia!!!!! :)

    VastaaPoista
  7. Oi ihan super ihania nää kuvat ja varsinkin toi viimenen kuva! <3 (:

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !