perjantai 8. kesäkuuta 2012

What doesn't kill you makes you stronger every time

Hahah olen jokseenkin hmm... melko huvittunut tällä hetkellä? :D Juu, huvittunut, se on hyvä sana. Hassua, kuinka paljon asiani voivat jonkun persettä kaivella, mahtaa olla tylsä elämä ! Pakko taas kerran todeta, että kyllä sen kateuden sitten täytyy olla raskas taakka - mutta omapa on ongelmansa, jos haluaa sitä taakkaa kantaa. Sen vain sanon, että kuka tahansa voi ajatella mitä tahansa, mutta harva oikeastaan tietää yhtään mitään ;) Minulle on suoraansanottuna yksi paskan hailee, mitä minusta jauhetaan... todistaapa taas vain sitä että joillakin ihmisillä on ilmeisen pakottava tarve päästä keinolla tai toisella polkemaan toista maahan. Onnea vain elämään !

Voin vakuuttaa, että minulla on juuri tällä hetkellä elämässäni asioita, jotka ovat paljon raskaampia ja vaativat miettimistä rutkasti enemmän kuin muutaman ihmisen mielipide... joten ei tarvitse miettiä pääsenkö liian helpolla ! Muttaa... koska en halua antaa näille juttusille sen enempää painoarvoa, kommentoin asioita ihan näin yleisellä tasolla. Juuri eilen lueskelin Kaktun blogista postausta samasta aiheesta ja tunsin niin samaistuvani siihen tekstiin... opettelisitte oikeasti kaikki ihmiset joskus iloitsemaan muiden puolesta ! Antakaa ihmisten olla ja elää omaa elämäänsä. Ihmettelen todella miten joillakin on sydäntä olla toiselle (usein täysin tuntemattomalle ihmiselle, ilman mitään perustetta?) niin tavattoman ilkeä. Miten joku on valmis ottamaan omalletunnolleen toiselle tahallisesti aiheutetun pahan mielen? Mikä ihme ihmisiä oikein riivaa ?!

Minä en netissä pahoita mieltäni kovinkaan helposti, sillä olen oppinut päästämään hölinät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tämä pätee erityisesti ihanaan, rakkaaseen ht.nettiin sekä blogiini tupsahteleviin anonyymikommentteihin kun kuka tahansa voi nimettömänä sanoa mitä tahansa typerää. Ja kun joku vihjasi eräässä kommentissa etten osaa ottaa vastaan kritiikkiä (kritiikki ja perätön haukkuminen yms. ovat kaksi täysin eri asiaa !), niin voii kyllä minä osaan ja otan sitä vastaan jatkuvasti ! Mutta kaikkea ei mielestäni tarvitse minunkaan sietää, ei, vaikka miten julkisesti blogiani pitäisin. Joku toisen kunnioitus sentään, kirjoittelee sitten nimellään tai ilman - kuuluu ihan perus käytöstapoihin.

Pakko vielä kuitenkin antaa iso KIITOS kaikille ihanille lukijoilleni, jotka jaksavat aina piristää päivääni kivoilla kommenteilla ♥ Olette huippuja ! Jos jonkun tavoitteena on minua lyttäämällä saada loppu bloggaamiselleni, niin... turha toivo ! En aio luopua asioista, joista pidän vain koska jollakulla on ilmiselvästi jotakin minua vastaan ;) hihi. Kaikki voisivat opetella muistamaan tämän kultaisen säännön: tee muille kuten haluaisit itsellesi tehtävän, niin kaikilla olisi kivempaa :) aamen !

... huhhuh, avautuminen. Minun on ennenkin pitänyt kirjoittaa tällainen teksti, mutta se on sitten joka kerta jäänyt ja nyt sain erinäisten asioiden summana hirveän vimman viimein avata suuni ! Enkä tuossa ylläolevassa tekstissä tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi olla parhaita kavereita liibalaaba, mutta jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, voi yksinkertaisesti pitää suunsa kiinni :) Ja ihmisten kannattaa juurikin kasvattaa itselleen vähän nahkaa täällä netissä, eikä ottaa asioita liian henkilökohtaisesti. Näillä (osittain valitettavasti) mennään !

Juuh, kohta minun pitää lähteä hakemaan äiti ja Piia Vihdistä. Heitin heidät sinne tuossa jokunen tunti sitten ja nyt olen vain nököttänyt kotona; lukenut Harry Potteria ja syönyt mansikoita + vaniljarahkaa ! Nam, herkkua ♥ Sain juuri suostuteltua siskoni viimein askartelemaan itselleen uutta keppihevosta, sitä ennen hän vähän väliä kävi vinkumassa ettei ole mitään tekemistä.............. konekielto nimittäin. Siskolle vain ei tahdo mennä kaaliin, että sinne koneelle ei ladata mitään krääsää... koko laitos taas ihan sekaisin. Nuutilla oli tänään vapari ja viikonlopun ohjelma ei ole vielä ihan tiedossa ;P selkenee varmaan huomenna aamulla. Mutta juuuuh, tähän loppuun vielä tällainen webbikuva vuodelta potato kun en kuvitukseksi muutakaan keksinyt...


P.S. Tajusin myös tänään sellaisen jutun, että en enää jaksa kuluttaa voimiani ihmisiin, jotka kerta toisensa jälkeen saavat minut ainoastaan pettymään ! Annan anteeksi paljon, mutten todellakaan loputtomasti. Onneksi ympärilläni on kuitenkin edelleen monia mitä ihanimpia henkilöitä, oikeita ystäviä ♥ Uudet tuttavuudet ovat tietenkin aina tervetulleita, mutta mennyttä en jaksa enää vatvoa. Uskon kohtaloon ja siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Eikö se tunnukin vähän lohdulliselta ajatukselta? :) Vaikka tämä päivä kokonaisuutena olikin aikamoista tunteiden vuoristorataa, niin näin loppuviimein oloni on... suhteellisen jees, hehah ;) Se mikä ei tapa, se vahvistaa, eikö !

Dappy ft. Brian May - Rockstar

10 kommenttia:

  1. voimia sulle oikein paljon susanna <3 Netissää ja tenekin hötönetissä tosiaan kohtaa paljon näitä paskanjauhajia joilla ei tunnu olevan muuta tavoitteita kuin toisen lannistaminen. Stay strong! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ♥ Joo no näin näkyy olevan, kaikesta mahollisesta pyritään saamaan aikaseks hirveen isoa juttua hohhoi :D Yritetään, kiitti viel ! :)

      Poista
  2. Hauskaa toisaalta, että jollain on samalla hetkellä samoja fiiliksiä :D Mutta ikävää on tuo, että ihmiset eivät osaa kunnioittaa toisia ja pyrkivät niin määrätietoisesti aiheuttamaan muille pahaa mieltä. Ei vaan voi ymmärtää! Mutta jokseenkin helpottavaa, että samanlaista idiotismia esiintyy jokaisessa suositussa blogissa, etenkin jos bloggaajassa on yksikään kadehdittava piirre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mä kans aattelin tätä postausta kirjotellessani et ei hitto just luin sun blogista ni eiköhä ala lappaa paskaa niskaan ja oli pakko täälläki avautuu samoista jutuista ku tuntu et muuten räjähtää pää ! :D Niimpä, se on ihan käsittämätöntä !? Mutta joo lohduttavaa sinänsä, ainaki tosiaan on ehkä helpompi olla välinpitämätön ja aatella että no tämmöstä tää on... :D Onneks kuitenki pääosin kommentti on asiallista ja positiivista, eikä tää oo varmastikaan mitään siihen verrattuna mitä säki oot saanu ihan syyttä suotta kestää ! Mahtaa tuntuu jostakii kamalalta kun toisella menee hyvin :o

      Poista
  3. Niin monella on toi sama fiilis... mullaki on tullu, varsinki se on musta niin raukkamaista tulla anonyyminä haukkumaan vaikkei itse varmaan ole sen parempi? Miksi kateuden pitää aiheuttaa tällästä! Olisi paljon kivempi et ihmiset kehuis toisiaan ja yrittäis ilahduttaa toisia, eikä yrittää vajottaa toista maanpohjaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tosi surullista ;s Niin on ! Se on ku ei oo pokkaa omalla nimellään kirjotella... siinä vaiheessa kannattais ehkä vähän miettii että tartteeko sitte kirjottaa ollenkaa ;o Juu no älä vaan, luulis että siitä sais kaikki paljon paremman mielen !

      Poista
  4. Allekirjoitan joka sanan mitä kirjoitit... Käsittämätöntä, miten sisällötöntä joidenkin elämä on kun täytyy anonyyminä haukkua muita. Olen itsekin saanut osakseni muutaman paskaryöpyn ht.netissä mutta en oikein jaksa välittää. Keep talking, you're making me famous - vai miten se meni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tosi ihmeellistä kyllä... Hahah no näinpä ;)

      Poista
  5. Vitja, kirjotin aamulla pitkän tekstin puhelimella mutta se ei vissiin lähettänyt sitä tai et sitten julkassut ? :D

    Mutta tajuan pointtis oikein hyvin, myös minun asioitani vatvottiin eilen ht.netissä, ilmeisesti samassa topassa? Minkä ihmeen takia jollekkin _randomille_ pitäisi kuulua millä sivuilla joku bloggaaja käy. Luin myöskin Kaktun tekstin ja raaahhh miks ihmiset ei vaan voi olla iloisia toisista?! hevostalli.netissäkin jatkuvasti pyörii haukkumistopiceja: "kattokaa miten paska ratsastaja!" jne.

    Kritiikki on sallittua mutta, ei, ei tartte haukkua ympäri nettiä. Mulle on yks ja sama mitä ihmiset musta ajattelee, mutta sitä ei tarvitse ilkeästi sanoa tai kirjoittaa johonkin ht.nettiin. Sanoo päin naamaa asiansa tai ei sano mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollu tolla ainakaan hyväksyttävänä mitään muuta ku tää ;o

      Just, kiva... ;s Joo siel oli vissiin useempiki topa, en ees halunnu käydä lukee niit sit enää... No joo ei luulis, mutta pakko se on aina ilmeisesti yrittää jotenki toista latistaa.....

      Näinpä ! Musta se on niin maailman säälittävintä mennä ht.nettiin nimimerkin takaa huutelemaan ku ei oo pokkaa omalla nimellään suoraan asianomaiselle kommentoida :) Ihme porukkaa.

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !