lauantai 7. heinäkuuta 2012

This is how we like to live our life

Ihanaa, en ole enää punainen kuin tuosta rintakehästä ja iho ei ole kovin arka ellen sitten raavi noita kaikkia ötökänpuremia palaneilta alueilta... ! Kädet, jalat, massu ja nassu ovat siis muuttuneet ruskeammiksi kaiken aikaa, hihuu ;) Muutaman päivän kun odottelee niin eiköhän voi taas säiden salliessa painella aurinkoa ottamaan, kunhan muistaa rasvata kunnolla.

Eilen lähdimme siis tosiaan tuttavaperheemme mökille Lohjanjärvelle (saareen) ja palasimmekin jo tänään kotiin. Oli tavalliseen tapaan taas tosi kivaa, tuossa porukassa on aina jotenkin niin helppo olla :) Eilinen kului pääosin syöden (grilliruokaa tottakai, nam oli niin hyvää !) sekä koripalloa pelaillen. Vähänkö olin taitava ja heitin ainakin 100 koria Allun häiriköinnistä huolimatta... ;) Trampallakin ehdimme riehumaan, joten onhan sitä sitten kaiken mässyttelyn vastapainoksi varmaan muutama kalorikin kulutettu ! Uimaan en kuitenkaan päätynyt, vaikka suunnitelmissa oli... sorruin taas siihen, että kastoin laiturilta varpaat veteen ja totesin että hyää, kylmää ! Olisi pitänyt mennä ja hypätä vain............ !

Ah nam tuolla oli aivan mielettömästi metsämansikoita !
Kvaak ! Jokunen vuosi sitten tuolla oli sorsia varmaan sata, ne kiipesivät syliinkin hakemaan pullaa :D Koirien tultua eivät kai uskalla niin sankoin joukoin enää tulla. Muutama rohkea sentään löytyi ;)
Älkää antako kuvan hämätä, Allu näyttää fiksummalta mitä oikeasti on !
Kolmas vauveli ei mahtunut kuvaan :( Vähänkö nuo muuten sukeltavat pitkiä matkoja ;o !
Auringonlasku :)

Illemmalla Auroran ja Jonnan mentyä nukkumaan jäimme muut vielä ulos hillumaan. Allun ja Villen kanssa loikoilimme vain trampalla, juttelimme (lähinnä ihmisistä joiden käytöstä emme vain ymmärrä.........) ja söimme vielä vähän lisää sipsiä. Nam opin tykkäämään juustonaksuista ! Dipin (Ranch) kanssa varsinkin tosi nam. Ja vähänkö on muuten hyvä tuo Olvin uusi Leguanalonkero ! Aika eksoottisen makuinen (appelsiini-guava) mutta ei kuitenkaan omasta mielestäni "liian erikoinen". Nukkumaan valuimme varmaan siinä... kolmen jälkeen? Uni tuli kyllä hyvin kun väsytti niin pirusti... :D

Allun kootut....... :D (Nämä viisi kuvaa tässä © äiti !)
Kiva kun seison taas ihan ihmeellisesti... :D Mutta katsokaa brunaa whoop !
Äidin kuvaustaidot................... eh :D Oli vain pakko laittaa kun Jonna näyttää ihan räsynukelta =)

Tänään heräsin aamulla yhdeksältä !! Ensimmäisten joukossa siis. Aamiaistakin söin varmaan kolme kertaa kun porukka valui kattauksille niin eri aikaan ja minä olin tietenkin mukana jokaisella.............. =) Jotenkin oli kyllä niin ihanaa nauttia teetä siinä järven rannalla, lempeänraikkaassa aamussa kun oli niin levollista ja kaunista... :) Ehdin eilen ja tänään kuvaillemaankin melkoisesti, hehhe, muistikortilla almooost... 2000 kuvaa ! Tuttavaperheen jackrusselit ovat toooodella suloisia ja niistä sai taas hirmu kivoja otoksia. Meillä oli omatkin koirat mukana, mutta ne oleilivat pääasiassa aidatussa tilassa terassin vieressä kun Lilyllä ja Ritulla on juoksut.

Ella odottaa että joku heittää palloa.
Pallo tulossa uuu !
Idakin valmiina lähtemään pallon perään !
Banzaaii !
I'll catch it !
Tytär ja sen äiti :)
Suloinen ! Ella superuimari :)
Elmeri :)
Taiteellista..... :D
Nuorien sorsien lauma, huligaanijengi !

Tänään tulimme kotiin tuossa joskus iltapäivällä. Sääennusteet eivät taas vaihteeksi pitäneet yhtään paikkaansa vaan aamulla rupesi ripsimään ja siitä sade sitten vain yltyi... Tuossa yhdessä vaiheessa ukkostikin melkoisesti. Yritin saada jonkun hakemaan Nuutin laitumelta yöksi sisään, mutta kukaan ei oikein ollut tallilla niin kiiruhdin sinne itse. Poikanen tuli onneksi kiltisti vastaan kun viheltelin pellon reunalla, voi kun ei ollut kameraa mukana, se oli niiiin suloinen ! Ilmeisesti oli kova kiire sisään, kun matkalla heppa vain pomppi vieressäni ihan vieterinä... jalkani olivat IHAN mutaiset, iuh. Tallia ollaan kai juuri pesemässä (ainakin toiselta puolelta?) kun Barbi oli Nuutin karsinassa. Annukka tuli sitten kysymään josko Nuutti voisi mennä uuden tallin alakertaan yhdeksi yöksi, sillä Barbi ei kuulemma pysy niissä karsinoissa (sellaiset avoimet)... :D Juu no eihän siinä mitään, kyllä Nuutti siellä varmaan pysyy ! ... kuitenkin se löydetään aamulla sieltä palloilemasta vapaana...... :D Noei, en usko. Nuutti on kuitenkin aika chilli tyyppi tällaisissa asioissa, varsinkin kun paikalla oli muitakin heppasia. Alkuun se vähän hämmästeli uutta paikkaa ja kaikkia ääniä (kun siellä hieman kaikuu), mutta rauhoittui sitten katselemaan kun hain ruokia. Sinne se jäi ihan tyytyväisenä Veeran karsinaan heinää ja kauroja mussuttamaan... :)

Tallilta lähtiessäni rupesi tietenkin kirkastumaan ! Myräkkä taisi mennä siinä kun Nuutti oli vielä ulkosalla (y) ... Noo, pääsipä nyt ainakin sisälle lepäilemään ja kuivumaan jos vaikka on huomenna ohjelmassa jotain jännää ! Tai siis... normaali liikutus esimerkiksi... :D Saa nährä !

20 kommenttia:

  1. vähä ihania noi koirakuvat!:)

    VastaaPoista
  2. Sun blogia on kyllä tosi kiva lukea ! :) ja olisi kiva jos tekisit joskus erikoispostauksen teidän tallialueesta jos vaan mahdollista :--)

    VastaaPoista
  3. upeita kuvia taas! ja muutenkin kiva postaus :)

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo koirakuvia! Tykkäsin ihan monesta noista! :D

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kuvia, oot hyvä kuvaan! (--: Itellä aina eläimiä kuvatessa oon jotenki tosi hidas ja aina heilahtaa kuvat, ja sitte ku saan hyvät asetukset, nii siin välis ne väsähtänyt tai esim. just joitai sorsia/lintuja kuvaan, nii ehtiny häippästä pois :--D Ois kiva useammin lukea tämmösiä postauksia sulta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin ! :D Joo mullaki oli muutamii tarkennusvammoi varsinki noissa ku toi yks dogi hyppäs vetee ni ei ehtiny tarkentaa iha oikeesee paikkaa :D

      Poista
  6. pakko munki kommentoida että hauvelikuvat sulosii naaawws ! :')) ja niiiih, noi leguanat ovat ihann sairaan hyvii ! maistuu limulle :D ahhah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi nii ne on !! :) Joo nii maistuu nam nam ! ... just sen takii vedin niit iha intona ja sit jossaa vaihees sai vaa juosta vessas koko aika........... :D

      Poista
  7. Miten saat noi hyviä kuvia? Voit tulla kuvaamaan mun koiraa myös :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kamera + putki ;'----D Haha juu toki !! ;)

      Poista
  8. Ihanat noi koirakuvat ! <3 russelit <3 muutenki kivoja kuvia !

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !