keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Vamos a la playa !

Super päivä ! Olimme tänään tosiaan uittamassa heppasia tuossa... mikä tuo nyt on sitten nimeltään? No Sarfvik Golfin siinä tuntumassa jossakin, Kivenlahti on siinä vastarannalla ja niin ! Sinne pääsee kai talliltamme ratsastaenkin, mutta matka on aika pitkä varsinkin kun on mukana ihmisiä ilman hevosia. Eli siis hepat kuljetettiin siihen eräälle lähitallille, josta ratsastettiin rantaan. Sofian kanssa olimme tallilla reippaina jo puoli kymmenen aikoihin ja sain viimein kirjoitettua ilmoitustaululle tuon KADONNUT -lappusen. Tällä kertaa on meidän enkkuvilttimme lähtenyt satulahuoneesta kävelemään. On se kumma kun tavaraa katoilee... ! Mutta ehkä se vielä tulee vastaan.

Matkaan pääsimme varmaan ööm joskus puoli yhdentoista aikoihin, alkuun meillä oli pienoisia ongelmia traikun kanssa kun emme oikein osanneet sitä kiinnitystä........ :D Porukalla siellä pällisteltiin ja ihmeteltiin, kunnes sitten kerran nykäisin traikkua eteen ja klank, se kolahtikin paikoilleen ! My magic touch ;) Sitten vain hepat kyytiin ja matkaan ! Ihanaa kun oli niin hieno ilma, lämpöasteita 20 jo aamulla kotoota lähtiessäni ! Ajomatka kesti ehkä 20min ja voi että se paikka minne tulimme oli niin ihana ! Sellainen kesäinen, rauhallinen pikkutalli :) Ihan unelmapaikka harrasteluun ja maastoiluriehumiseen. Lotta ajoi traikun kentälle, jossa lastattiin hepat ulos ja laitettiin ne kuntoon. Meitä olikin reissussa ainoastaan neljä henkilöä (Lotta, Matilda, Sofia ja minä), sekä kaksi heppasta (Shakira ja Nuutti). Nuutti meni kopista päästyään ensitöikseen piehtaroimaan, matkalla oli tullut vähän hiki ! En jaksanut raahata satulaa mukaan niin viritimme loimivyön avulla Nuudelin selkään satulahuovan sekä geelin, jotka loppupeleissä pysyivät kuin pysyivätkin aika hyvin sijoillaan ! Hepan selkä on niin kamala istua, että olisi voinut olla hieman vähemmä miellyttävä reissu ilman mitään pehmusteita.......... :D

Nuutti ihmettelee mihin oikein on tullut !

Matkaa traikulta rantaan oli varmaan parisen kilometriä? Olen hirmu huono arvioimaan, mutta kai tuo aika lähelle osuu. Alun kovemman hiekkatien jälkeen pääsimme "hiittikselle"; semmoinen superhyväpohjainen tie, missä sai varautua kohtaamaan ravureita. Onneksi emme törmänneet yhteenkään, Nuutti oli ihan tarpeeksi täpinöissään jo muutenkin ! :D Siinä tiellä pääsimme laukkaamaan, Nuutti tosin ensin lähti vain viipottamaan sellaista mukavaa jättiravia eikä olisi halunnut nostaa laukkaa lainkaan, mutta onnistuihan sekin viimein ! Ja se oli niiiiiiin siistiä !! Onneksi Matildalle sopi, että menemme Nuutin kanssa ensimmäisinä niin heppa pysyi lapasessa ja laukkasi sellaista ihanaa, terävää laukkaa ;) Niin huippua ! Loppumatka olikin sitten sellaista ihan pientä polkua, jossa sai välillä vähän väistellä puita ja katsoa tarkemmin mitä kautta kulkee. Hyvin kuitenkin onnistui ja pääsimme kunnialla rantaan !

Matilda & Shakira + minä & Nuutti :)

Se hiekkaranta itsessään oli aika pieni, eli suuremmalla porukalla ei kyllä kannata lähteä tai voi tulla aika ahdasta. Mutta siis se alue siinä vedessä oli ihan super ! Siinä oli sellainen mukavan iso tila matalaa, jossa pystyi palloilemaan ennen kuin lähti syvemmälle uiskentelemaan. Ja se pohja oli todella hyvä, napakka hiekkapohja. Olin niin innoissani kun pääsimme veteen ! Ensin Nuutti vähän ihmetteli ja rupesi sitten polskimaan vettä etusillaan. Kahlaaminen onnistui hienosti, mutta syvemmälle meneminen oli välillä vähän jännää kun vesikasvitkin lilluivat siellä pelottelemassa ! Shakiraponin perässä pääsimme kuitenkin uimaan, ja siis se oli niin maailman hauskinta ! Se on ihan hassu tunne kun heppa lähtee kauhomaan, meinasin välillä liukua pois sieltä selästä kun Nuutti ponnisti vauhtia takajaloillaan :D Hiano poika ! Veneitä se hieman kummasteli, mutta niistäkin tuli jo ihan "normijuttu" kun oli pari ajellut ohitse :) Niin fiksu ja rohkea pikku heppa.

Hiano heppa ! Ratsastajalla ongelmia...

Viihdyimme rannassa suhteellisen kauan, vaihdoimme välillä ratsastajia, ja Matilda ja minä lähdimme uimaan ominemme :) Vesi oli todella lämmintä ! Heitin viimeinkin pois sen talviturkin. Enkä ainoastaan tältä vuodelta, vaan edelliseltäkin ! Haha I'm so proud of myself. Okei ehkä se meni helpommin hepan kanssa mutta kuitenkin ! Tarpeeksi polskuteltuamme valmistelimme heppaset paluumatkalle ja sama reitti takaisin. Poikkesimme Matildan kanssa kyllä vielä laukkailemaan eräälle toisellekin raviradalle, jossa Nubanen päätti hienosti tehdä laukasta täyden stopin erään kiven luo ! Onneksi se oli niin ryhdikkäänä, ettei ollut hankaluuksia pysyä selässä... :D Ja ihan hyvä valinta oli tänään kuolaimiksi nuo kumipelhamit, voi olla että nivelillä olisi muutamassa tilanteessa ollut kyyti hieman kylmää... ;)

Paluumatkalla törmättiin muuten lehmiinkin ! Tai siis olivathan ne siellä aitauksessa jo menomatkalla, mutta tietä laukatessamme nekin sitten innostuivat ja juoksivat suuuuuurena laumana kummastelemaan meitä :D Tuli vähän "o-ou" fiilis siinä vaiheessa kun semmoinen monikymmenpäinen lehmäjoukkio tömistelee kohti, mutta onneksi hepat olivat ihan chillisti :) Paluumatka oli muutenkin vähän rennompi, eikä Nuuttikaan jaksanut enää puhista ihan joka mutkassa ;) Olin kyllä niin iloinen siitä, että poikanen käyttäytyi tänään toisenkin hevosen kanssa ihan todella hienosti. Oli aivan varmasti heppasillekin kiva reissu !! :)

Whiii !
Lehmiä pällistelimme :) haha ihana Shakira ihmettelee vain Matildan kenkää =)

Tallilla saimme taas säätää traikun kanssa, emmekä saaneet sitä irti... Börjen piti tulla auttamaan :D Tarvittiin vain vähän habaa ! Tai jotain :D Jäimme Sofian kanssa siivoamaan kopin, kun Matildalla ja Lotalla oli vähän kiire mökille :) Ninalle iso kiitos traikun lainasta ! Nuba pääsi vielä hetken tallissa levättyään iltapäiväksi tarhaan, kannoin sille heinätkin sinne niin luulisi olevan ihan happy horse.

Kotiuduttuani olenkin sitten hehe mitäpä muutakaan kuin fiilistellyt edelleen tuota Espanjan mestaruutta; katsonut videoita, lukenut artikkeleita ja tutkiskellut tilastoja ! Haikeaa snif, katsoin tuon finaaliottelunkin uudelleen (sehän on nähtävissä täällä, mikäli kiinnostaa) ja tuli kylmiä väreitä kaiken aikaa, äw ! Ahhaha oli muuten niin pakko ottaa print screen kuva ehkä päivän parhaasta vastauksesta erääseen kommenttiin yhdessä artikkelissa (tässä siis) ! Nauratti ihan kiitettävästi......... :D

Niin, EHKÄ sitten....... :D Ei mutta ihan hienoa, että joku uskoo Suomeen tuossa tilanteessa ! Sellaisia ei olekaan montaa... :D Viimeinen kuvassa näkyvä kommentti on muuten myös niin asiaa ! ;)

Loppuun vielä tämä Viva España ! -CD:n sisältö !! Popitan näitä täällä ihan intona... ;)

01. Enrique Iglesias - Can You Hear Me (EM kisabiisi 2008)
02. Jennifer Lopez - Hypnotico
03. Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor (remix)
04. K'naan & David Bisbal - Waving Flag (Coca-Colan tunnari MM 2010)
05. Loona - Vamos A La Playa
06. Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao
07. Oceana - Endless Summer (EM kisabiisi 2012)
08. Panetoz - Dansa Pausa
09. Pitbull - Sube Las Manos Pa' Arriba
10. Sasha Lopez & Broono - All My People
11. Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka (MM kisabiisi 2010)
12. Wisin & Yandel ft. Jennifer Lopez - Follow The Leader
13. Cali & El Dandee - Gol
14. Cali & El Dandee - Move Your Body
15. Daddy Yankee - La Despedida
16. David Bisbal & Cali & El Dandee - No Hay Dos Sin Tres
17. Don Omar - Hasta Que Salga El Sol
18. Don Omar - Taboo
19. Don Omar - Zumba
20. Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro
21. Enrique Iglesias - Bailamos

... nämä siis soivat (ja kovaa) kun kannustimme Espanjaa mestaruuteen ;) As you see, suurin osa biiseistä on espanjankielisiä, joko osittain tai kokonaan, mutta myös muutama muu mahtui mukaan ! Ehkäpä joku löytää tästä kivoja uusia tuttavuuksia, itse ainakin olen näihin aivan rakastunut. Espanja vain on niin ihana kieli ♥ !

Ah tykkään muuten tästä sääennusteesta tuleville päiville ! Saisi pitää paikkansa. Huomenna ainakin, kun on tarkoitus mennä rantsuun Sofian kanssa ;) Kunnon mässäilyä, aurinkoa ja uimista kun sen makuun kerran tänään päästiin ! Me like.


Tämän postauksen kuvista suuri kiitos Sofialle (paitsi tuo ensimmäisen otin itse) ! Varmaankin otetaan uusiksi joku kerta (haha mahdollisimman pian !), oli niin kivaa ja kaikki sujui hienosti :) Jeii !

19 kommenttia:

  1. Määä oon kateellinen kun en pääsykkää mukaa :( Noh kyllä mekin joskus päästää uimaa! Heppa oli kyl iha sika väsyny et ehk oli ihan hyvä ettei tultu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooooihh, nii teiän pitää joskus tulla !! :) Haha joo oli kyl aika kuuma päivä ja sillee pitkä reissu ni mietin just et onkoha Nuutti huomen iha kuollu..... :D

      Poista
  2. Aww kun Nubsu on söppänä noissa kuvissa ! Oli varmaan kivaa ? ;D

    towardmyfuture.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä tosi hauskaa ! Nuutti oli koko aika korvat töttöröllä niin sai ihania kuvia :'----D !

      Poista
  3. ÄÄÄÄ mäki meinasin laittaa ekaks ton Vamos a la Playan otsikoks, mut sit vaihoin sen ja poimin don omarin biisist lauseen :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha eikää ! :D Joo huomasin, TIÄKS... mul on muutama postaus sit sama otsikko ! XD

      Poista
  4. Ääk, aivan ihania ja kesäisiä uinti- ja maastokuvia!:-) Nuutti on niin komea!

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Tykkään muutenkin postauksistasi kun kirjoitat niin yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisesti. Kuvatkin ovat aina todella upeita! Ja viimeisenä tietenkin tärkein pointti; sinä ja Nubero olette ihania! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi kiva jos tykkäät ! :) Haha aw thanks :''---)

      Poista
  6. Hihi, se oli ihan SAIRAAN KIVAA!!! :D Me tehdään se joskus uudestaan! :)

    VastaaPoista
  7. mä muuten näin teiät kun olitte uimassa :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !