torstai 20. joulukuuta 2012

All I want for Christmas is you

Tänään oli hauska päivä, siihen sisältyi mm. kuvailua, hangessa rämpimistä sekä toki nauramista ja vähän jäätymistäkin... :) Lähdin tallille melko poikkeuksellisesti jo kymmenen maissa, kun oltiin Sofian kanssa tosiaan sovittu kuvauksista. Ensimmäisenä vuorossa oli Nuudeli, sillä se oli siirretty tarhauksen aamuvuorosta iltaan (tallin toimesta), mikä oli tänään enemmän kuin hyvä juttu ! Toivoinkin että se ei tänään mahtuisi aamuun, itse kun olin unohtanut vuorot vaihtaa... :P ehkä mullakin on tuuria välillä ! Tai oikeastaan viime aikoina mun tuuri on ollut suurimmaksi osaksi aika hyvä ! ... muutamaa pikku epäkohtaa lukuunottamatta.

Jooooo mutta, hoideltiin kuvaukset Nuutin kanssa ja sen jälkeen minä hyppäsin kameran taakse Sofiaa sekä Ermiläistä kuvaamaan. Poseerauskuvien jälkeen lähdettiin vielä pellolle = minä siellä jalkamatkalaisena tarvoin menemään hangessa kuin... no, mummo lumessa? Lääh puuh, kuntoilusta käy kyllä hyvin tuollaiset reissut ;)

Kuvailin tietenkin Sofian sekä ponin pellolla riehumista, mutta kuvamatsku ei ole mulla ! Halutessanne voitte tsekata otoksia Sofian blogin puolelta :) Tähän en nyt ikävä kyllä yhtään kuvaa liittänyt, mutta kannattaa rynnätä joulukalenterin puolelle, mikäli kiinnostaa nähdä söpö heppa..... ! ;)

16 kommenttia:

 1. Jälleen kerran, ihania kuvia. <3 Nauroin Nuutin ilmeille! :D Se on kyllä mahdoton tehtävä saada sekä hevonen että ratsastaja näyttämään kuvassa hyvältä samaan aikaan... Mutta sä olit kyllä tosi kaunis noissa kuvissa. :) Hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ :) Haha se osaa kyllä olla hassun näkönen.... :D No älä ! Jos toinen on hyvin niin toinen ei... tekis mieli photoshoppaa kaks kuvaa yhteen jotta molemmat vois olla ok ! :D Mut voi kiitos ♥ vammahiukset !

   Poista
 2. haha ihania kuvia ! katoin sofian blogista, ja voi herranjeesus, siellä ei taida olla ihan niin paljoo pakkasta kun täällä ! :D -27.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HERRANEN AIKA ! HRRRR ei taida IHAN yltää samoihin lukemiin :D Muistaakseni auton mittari näytti eilen -8.... että eheh, tuntuu hieman pikkupakkaselta ton rinnalla :D hui !

   Poista
 3. Tuo Nuutin naama on jotenkin vangitseva, se on niin ilmeikäs! Nuo silmät etenkii on niin hauskat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, niin se on ! :) ♥ Haha joo välillä ne meinaa pullahtaa päästä ulos ku oikein kattelee ! XD

   Poista
 4. Toive joulukalenteria varten (ellet ole jo keksinyt sisältöä kaikkiin luukkuihin): olisi hauska katsella vauva- ja lapsuuskuvia susta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea ! En tiedä mahtuuko joulukalenteriin, mutta ehdottomasti voin toteuttaa sitte vaikka tän jälkeen :) kiitos !

   Poista
 5. voi miten ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 6. Tämä joulukalenteri on ollut aivan ihana ! Tosi upeita kuvia ja hyviä vinkkejä siinä kuvauspostauksessa ! Tajusin vasta etten ole koko joulukalenterin aikana sanaakaan kommentoinut, joten nyt oli pakko korjata asia ;---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos, ihanaa kun kommentoit ! :)

   Poista
 7. ihania kuvia susta ja nuutista :3

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !