lauantai 15. joulukuuta 2012

I must be the luckiest girl in the world

Hehe, arvatkaa kenen hepalla oli tänään pikkuisen virtaa ! Joku päivä kun ehdin valoisan aikoihin tallille niin on pakko mennä ukkelin kanssa pellolle kunnon hankeen vähän rämpimään. Normaalisti Nuutti ei välitä tuon taivaallista traktoreista tai muistakaan vempaimista, mutta tänään se meinasi innostuksissaan pistää pystyyn oikein kunnon shown... !

Juu no, selässä pysyin kuitenkin kaikista ihme loikista huolimatta ja vaikka olisinkin sattunut tippumaan niin eniten olisin kyllä syyttänyt liukas loimi + enkkuviltti yhdistelmää, joka hankaloitti jo mm. selkään pääsyä. Taas olimme siis liikenteessä ilman satulaa ja tuon pienen välikohtauksen jälkeen kaikki menikin ihan hyvin :) tahti pysyi kuitenkin melko reippaana kaiken aikaa, ei ollut lahnahepasta tietoakaan ! Hupsuli Nuude.

Tallimatkalla kävin postissa noutamassa minulle saapuneen paketin, jota olen ihan innolla odotellut ! :) Kyseessä oli siis palkinto Brooken Elämää -blogin, sekä ruotsalaisen hevostarvikeliikkeen nimeltään Sebos yhteistyössä järjestetystä kilpailusta, jossa satuin kuvallani sijoittumaan kakkoseksi ! Tällä siis kilpailuun osallistuin...Ehkä paras ottamani kuva Nuutista koskaan ;) Palkintona oli aivan ihana Scharfin neule, joka on paitsi lämmin, myös tosi mukava ja tyylikäs päällä ! Love it ♥ Ja nyt on ainakin tiedossa yksi ulkomaalainen liike, mistä tarpeen sattuessa mielellään tavaraa tilailee... ;)

Me like ! Sori, ei ole parempaa kuvaa julkaistavaksi vielä mutta ehkä voisin muistaa joku päivä pyytää siskoa ottamaan.

Loppuun vielä taas hieman pikaisesti väsätty joulukalenterin luukku. Huomenna yritän edistyä valokuvauspostauksen kanssa, kun tänäänkään en oikein ehtinyt... Mutta, käykääpä kuitenkin tämänkin päivän luukku tsekkaamassa ! :)

20 kommenttia:

 1. Ihan pakko kysyä, että menitkö sä nyt jännevammaisella kopukalla hankeen rämpimään? Eikö ne pehmeät ja epätasaiset asiat ole olleet yleensä noille ihan nounou? Voihan toki olla, että lääkärit suosittaa jotain muuta tänä päivänä, mutta omalle tuli ehdoton kielto edes raskaspohjaisille kentille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jännevammainen kopukka ei taida olla ihan se millä tuota kuvailisin :)

   Ja meille kyllä ell sanoi, että hangessa tarpominen on hyväksi. Enemmän mua arveluttaisi jonku kenttä jossa on ehkä vähemmän lunta mutta epätasaisempi tai liukas pohja... Tiedä sitten.

   Poista
  2. Vaikka siis joo tietty kova alusta siinä vaiheessa kun se liikutuksen määrä on rajallista ja sen pitää olla kontrolloitua, ja muutenki jänteelle parempia napakat pohjat ehdottomasti.

   Poista
 2. Noista joulukalenterin viimeisistä kuvista ei kyllä voi olla huomaamatta, kuinka paljon olette edistyneet! Ei sulla olis myös ensimmäisiltä estekerroilta matskua, ja sitten ihan uutta materiaalia esteiltä, ni ois hauska kattoo edistystä siitäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, hyvä kuulla :D Mä en oo varma onko tolta kaahaushyppykerralta mitään kuvia, voin kysyä kuvaajalta ! :)

   Poista
 3. Aivan huippu tuo kuva, jolla osallistuit kilpailuun! :'D

  VastaaPoista
 4. Luukku 14 on aivan huippu! Kiva oli nähdä vanhoja kuvia teistä.
  Oon vasta vähän aikaa seuraillut teidän blogia ja pakko oli liittyä lukijaks on niin mukaansa tempaava ja hyvin toteutettu blogi!(:

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja ootte kehittyny kyllä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania noi vanhat kuvat! :)

  VastaaPoista
 7. oottehan te ehkä pikkasenkehittynee.. Noeivaa hienoja ootte, kehityksen todellaki huomaa! :D

  VastaaPoista
 8. Hauska tuo kuva, jossa Nuutti istuu! :)

  Joulukalenterista: Kyllä arkistojen kätköistä kaivetut kuvat ihan kivoja ovat. :) Erityisesti kiinnostava oli kuvapari, josta näki teidän kehityksen ratsukkona :) Minua harmittaa, kun itselläni ei ole juurikaan kuvia itsestäni ratsailla (ei ole ollut ketään kuvaamassa), joten ei saa naureskella istunnalleen näin jälkikäteen/ ei pysty vertailemaan aikaisempaa ja nykyistä ratsastustani (toisaalta on ihan positiivista, ettei ole todistusaineistoa, sillä ehkä en ole kehittynyt vuosien saatossa niin paljon kuin kuvittelen ja sopisi toivoa :D)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)

   Haha joo toi on just hyvä ku selaa jotai vanhoi kuvii ja kattoo ihan o.o "mä istuin paremmin tollon........." :D mut onhan se välillä kiva löytää semmosia ihan naurettavia kuvia, sillon niitä ei ehkä arvostanu mut ku aikaa kuluu niin on helpompi ottaa ne ihan vitsillä :D

   Poista
 9. ei terve miten olette kehittyneet! ei kyllä ole kaikki palikat kohallaan jos ei kehitystä huomaa :D ootte kyllä kultanen pari<3

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !