lauantai 22. joulukuuta 2012

And never never never stop for anyone

Pahoitteluni, mun on pakko aloittaa postaus valittamalla... selkä on taas hieman vihoitellut viime päivinä, joskin tänään se oli taas hieman parempi. Menin jälleen kerran ilman satulaa, ja ajattelin selän vähintään katkeavan kun loikkaan tuolilta hepan kyytiin, mutta se ei sattunutkaan juuri lainkaan ! Ehkä se vain auttoi asiaa ;)

Olen muuten aika ylpeä itsestäni, kun olen viimeinkin tosiaan oppinut menemään jakkaran päältä Nuudelin selkään ! Enää ei siis tarvitse pohtia, että minkä rampin tai aidan päältä sitä kyytiin kapuaa kun pääsee loikkaamaan pienemmältäkin korokkeelta. Eikä se ole edes kovin vaikeaa, vaikka ensimmäisellä kerralla olin kyllä varmaan tosi onneton näky...............

Ennen talleilua käytiin tänään siskon kanssa jouluostoksilla Tapiolassa sekä Isossa Omenassa. Yhteensä meillä meni siihen suunnileen 4 tuntia ! Hui. Tosin osa tapiolassa vietetystä puolitoistatuntisesta kului kyllä pankkiasioita hoidellessa. Päätin avata uuden tilin toisesta pankista ja voi apua miten tyhmä olo mulle tuli siellä kun se pankkineuvoja kyseli niin vaikeita kysymyksiä............. olisin voinut vajota maan alle mutta onneksi mies oli rento tyyppi ja selitti mulle kaikki oiken kädestä pitäen.

Ison Omenan tungoksessa riittävän aikaa palloiltuamme lähdettiin tallille ja sisko siis tuli sinnekin mukaan kuvailemaan. Onneksi ratsastuskoulutunneista on joululomaa, niin maneesiin pääsee ainakin puolikkaalle milloin vain ! Luksusta. Nuutti tosin oli siinä tallinpihalla ihan fiiliksissä kun tuntilaiset olivat lähdössä joulumaastoon, se olisi varmaan mielellään ollut mukana ! Voi olla että sitten olisikin saatu aikaiseksi vähän vauhdikkaampi meno... ;)

Nauroin pienesti Nuutin jaloille, miksi ne näyttää tommosilta tynkä nakeilta ?! :D


Maneesissa keskustelun aiheet pyörivät alkuun lähinnä hieronnassa sekä fysioterapiassa. Olen kyllä hetki hetkeltä yhä vakuuttuneempi siitä, että meidän "arkipäivän ongelmia" voitaisiin saada pienemmiksi tuonkaltaisen hoidon avulla. Nuutilla kun on hieman jäykkä lanne (ei siis jumissa tai kipeä, mutta liike erityisesti sivusuunnassa rajoittuu minkä takia väistöt ovat hankalia), niin mietiskelin että olisikohan siihen mahdollisuutta saada liikkuvuutta muullakin kuin mm. oikeanlaisella verryttelyllä sekä erilaisilla ratsastusharjoituksilla. Heppa on meillä ollessaan hierottu joskus pari kertaa, eikä siltä ole mitään mainittavaa löytynyt enkä ole liikkumisessa hirveästi eroa huomannut, mutta nyt olisin erittäin valmis testaamaan uudemman kerran.

Lopuksi puheenaiheet hieman vaihtuivat ja viisaasta pohdiskelusta siirryttiin keskustelemaan maailmanlopusta ! Kuinka moni selviytyi? Mä olin alusta saakka aika toiveikkaana ja koko päivän hoilasin enemmän tai vähemmän nuotin vierestä I WILL SURVIVE........ ! Tosin... viimeyönä koin pienen friikkimomentin, kun katsahdin taivaalle............ katsoiko joku muu? Sen väri nimittäin oli ainakin täällä aivan kirkkaanoranssi ! Hyväuskoisempana olisi voinut oikeasti pelästyä, mutta mullahan ei ollut mitään hätää kun nettiyhteyskin kerta pelasi.

Tässä kuvassa oli melkoinen pelastaminen... sisko oli säätänyt vahingossa asettamani säädöt uusiksi ja tämäkin otos oli aivan ylivaloittunut. Nyt siitä sentään saa jotain selkoa, tosin laatu hieman kärsi... mutta siinä me ! (= Olin vähän tylsä kun meillä ei ollut mitään jouluvermeitä ;(
Nubs odottamassa iltapuuroja karsinassaan.

Juu. Tuossa yllä tosiaan muutamia Jonnan ottamia kuvia tältä päivältä, kiitos ! Sitten vain vielä joulukalenterinkin puolelle kurkkimaan urkkimaan... :) Tämän jälkeen enää kolme luukkua jäljellä, ounou !

32 kommenttia:

 1. Kuva 1 > Apua!! Mä en tahdo! Joka puolella vilisee vihreitä pieniä miehiä kuisaamaan mua! Oi, miksi sinä armaani kiusaat minua näin?

  Kuva 2 > Tuolta se tuleeee, äkkiä karkuun !

  VastaaPoista
 2. voi vitsi miten ylisöpö pikkuponi :)

  VastaaPoista
 3. en millään keksinyt tohon kuva 1:seen, mutta kakkoseen keksin :D "Apuaa, tuo hullu jahtaa minua! Mamma tule auttamaan!" :D haha. mullakin hyvä mielikuvitus.. :D
  yolo-linddahh.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kisaan, kuva 1:

  "Pitäisköhän mun nyt poseerata kameralle, vai kuunnella tota hullua, joka riehuu ton narun kanssa?"

  www.nonsku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. KUVA 1
  Mutku mamiiiii.. En mä haluu juosta ku mä näinki tuol jonkun tooooooosi mehevän jutun!

  VastaaPoista
 6. Kuva 1: "Luuleksä tosissas et mä juoksisin tässä märässä lumihangessa, hei haloo!? tääl on sitä paitti kameramiehetki ja kaikki kattomas!!"

  Kuva 2: "Haha, kaveri ei saa mua kiinni! Otin kyl pienen varaslähdön, mut ei kerrota muille!"

  http://suokkiputte-viri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. One Direction - Live while we're young ;) <-oli pakko:D:D

  VastaaPoista
 8. Kuva 2

  '' Ei härregyyd, hoksasitsä, että tonne laitumen nurkkaan laskeutui juuri pienien vihreitten miesten avaruusalus!? Ihan sika siistii, mennään kattoon!!!''

  VastaaPoista
 9. kuva 1: "Miks ihmees mun pitäs totella tota, jos muut mutustelee jo viimisiä heiniä ja pääsee kohta sisälle?!"

  kuva 2: "Noou, miten voi olla mahollista, et muut saa ruokaa ja mä en?! Mä niin kuolen tänne, jos toi torvelo ei nyt anna mulle jotain nameja!"

  Sulla on tosi kiva blogi ja kuvat ovat tosi selviä. Ja lisäks Nuutti on ihan hybersubermaksimaalisen sulonen! Tekstiä on mukava lukea, koska se on selkeää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva jos tykkäät ! :) Ja kiitos osallistumisesta ! :D

   Poista
 10. Eka kuva: "Mä en nyt todellakaan jaksa, juokse itte. Sitäpaitsi täällä on kylmä."

  kakkos kuva: "Kato äippä, mä osaan juosta lujaa. Mua ei saa kukaan kiinni."

  VastaaPoista
 11. niin juu ja blogi oli http://annanelamaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. 1. Et kai sä vakavissas oo laittamassa mua tähän hankeen juoksemaan ?? haluatko lukita vastauksesi ?

  2. Kato mami meil on tääl himmeet bailut !

  VastaaPoista
 13. Awww mikä poni Nuudeli on noissa kuvissa! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä en tajuu miten se voi näyttää tolta XD ! mut on se vähä söpö ♥

   Poista
 14. niin joo ja blogi : http://tarujanaanu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. 1. Sut näkee paremmin näin. En mä halua katsoa sua vain sivussilmällä!
  2. Mä tuun hakemaan vähän etukäteen noi heinät!

  VastaaPoista
 16. Kuva 1;
  Luuleksää et juoksen sun iloks sata kierosta kun yhtä hyvin vois tallissa heiniä syödä?!

  Kuva 2;
  Hihhii,et saa mua kiinni kun juoksen kohta mailman ennätys vauhtia!

  VastaaPoista
 17. Kuva 1;
  (Susanna: Nuutti vasen, vasen, mene vasemmalle!)
  Nuutti: Täh?? Mikä vasen? Sun vasen, vai mun vasen? Tee keskenäs mamma!

  Kuva 2;
  Nuutti: Perjantai höll... rälläillään! Ruohohokit jalkaan ja juostaan vaan, perjantai rälläillään...

  spoiledkid.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !