torstai 6. joulukuuta 2012

Happy 95th Independence Day Finland !

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ! :) Onko teillä ollut tämän päivän kunniaksi jotakin erikoisohjelmaa tai perinteitä vaikkapa perheen kanssa? Meillä on ollut tapana ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan syödä yhdessä, ja viettää rauhaisaa koti-iltaa. Sinivalkoiset kynttilät palavat ja pieni siniristilippu koristaa ruokapöytää... :)

Tänään tuo kiireetön koti-ilta ei ihan kohdallani toteutunut, sillä ruokailun jälkeen piti lähteä vielä tallille. Onneksi tuplatunnit loppuivat tänään jo seiskalta, niin päästiin sitten maneesiin käpsimään ! Nuutti oli alkuun ihan hirmu reipas, mutta vähitellen sitä rupesi se puolikkaan maneesin rullailu kyllästyttämään ja se yritti joka kierroksella vähintään maneesin oven kohdalla pysähtyä. Melkein tunnin verran jaksoin heppaa kuitenkin perässäni kiskoa, sitten luovutin ja vein ahnepalleron (ponipihaton edessä olevat heinänrippeet vetivät taas puoleensa aika kovin...) iltapalalle.

Nuudelinuu tykkää peilailla :) kai nyt kun on noin kaunis poika siellä !

Kotiin ajellessani tiet olivat menneet aika liukkaiksi ja motarin vasen kaista oli lähes kaiken matkaa ihan sohjon peitossa. Porukka sitten ajelee siellä ihan paniikissa jotain viittäkymppiä jepujee... ! Yhdessä kohdin tuli kyllä hieman orpo olo kun auto lähti kaistaa vaihtaessa sliirailemaan, mutta hengissä selvittiin ! Oli ihana tulla kotiin kun täällä oli tuoreita pipareita ♥ Mutta juu, nyt jatkan kuvien muokkailua ja päästän teidät kurkkimaan joulukalenteriin ! Hyviä illanjatkoja kaikille :)

19 kommenttia:

 1. Oli hauska lukea noi jutut teistä! :D

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän kiva tuo kuudes luukku! :)

  VastaaPoista
 3. http://youtu.be/aiO4tb8RCAo Tossa video mille mä olen nauranut miljoona kertaa vedet silmissä (ja ei, toikaan ei edes ole mitenkään erityisen hauska) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AHAHAH eikää voi raasu, sehä on iha ku mä ! XD se ois pitäny kans saada videolle hehehe :D mut ei vitsi ihania noi ihmiset tosa ku kannustaa kovaa äänee ku toi pääsee selkää ! "hyvä, tosi hienosti !" :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. ♥ yksi ylitse muiden ! Vaikka Nuutti onki melkonen naistenmies ni Roze oli ihan omaa luokkaansa ♥

   Poista
 5. Ihania nuo faktat tuossa joulukalenterissa !! Tosi hyviä ja niitä oli kiva lukea :)

  VastaaPoista
 6. tosi hauska toi joulukalenteri idea! :D

  VastaaPoista
 7. Nauroin kyllä toisis faktoissa ihan katketakseni :D Hauskoja juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä että nauratti, kiva kuulla ! :'----D

   Poista
 8. hei ihanaa, et on muitakin jotka keräilee pehmoleluja! Mut aattelin kysästä silta vinkkiä, kun miulla on jotain 100 ihaa pehmoa ja miulla ei ole mitään hajua minne ne sijoittaisin uudessa huoneessani,kun ne vie niin paljon tilaa ja pölyttyy mut en haluis kuitenkaa laittaa niitä myöskään pahvilaatikoihin ja kellariin :/ missä sie säilytät siun omia pehmojasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii samanhenkinen ihminen, hihi ! :D Mulla on ne vähän pitkin huonetta, suurin osa yhden melkein koko seinän pituisen hyllykön ylimmällä hyllyllä, osa sängyssä, osa vaatekaapin ylähyllyllä ja loput sitten pitkin poikin mm. lipaston ja kirjoituspöydän päällä :D Mäkää en raaski heittää niitä mihinkää varastoon joten täällä ne saapi asustella vaikka tila meinaa ongelmaksi välillä muodostuakin... :'---D

   Poista
 9. Ooh seuraat La Ligaa :o mäkin oon seurannu monta kautta sitä ja muita liigoja.
  Mut ihania noi faktat ja tosi kiva idea tää joulukalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietty !! Paras liiga maailmassa ♥ ! Uii coooool ! Onks sul joku suosikkijoukkue siellä? :)

   Kiitos, kiva jos tykkäät ! :)

   Poista
 10. No Atleticoa oon seurannu pidemmän aikaa ja oon ollu ihan taivaissa kun ne on pelannu tän syksyn niin hyvin <3 Ja sitten Barcelona on toinen suosikki :)
  Onko sulla joku lempparijoukkue? :)

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !