perjantai 21. joulukuuta 2012

Who's gonna save the world tonight?

Tänään kävin vähän joulushoppailemassa, ja suurin osa lahjoista on kasassa woho hyvä minä ! Huomenna jatkuu, toivottavasti löydän kaiken haluamani tai alkaa iskeä pieni kiire....... ! Paitsi no jos se maailmanloppu huomenna tulee, niin hukkaan menevät lahjatkin ! Heh. Voin ennustaa teille jotain.... maailmanloppu ei tule huomenna, ELI KIIREHTIKÄÄ IHMISET JOULU ON JO OVELLA ! Tai sitten tulee maailmanloppu ja me kaikki kuollaan.

Aika hupaisaa. Tänään kuulin radiosta, että joku kiinalaismies on teettänyt itselleen jonkun jättimäisen pallon, jossa sitten voi hengata kun maailmanloppu tulee. Niinku... ihan oikeesti vai? Mä mietin että kuinkakohan paha olo tulee siinä keikkuessa kun se pallero vetää ympäriinsä tuolla räjähtävässä maailmankaikkeudessa. Voi olla että siinä vaiheessa toivoisi olevansa kuollut...

Okei joo mutta se maailmanlopusta ja muusta turhasta. Mars mars joulukalenterin puolelle siis ! ;)


P.S. Mikäli kiinnostaa osallistua arvontaan, niin Kristan blogissa olisi sellaisia oikein kaksin kappalein !! Ensimmäinen tämän linkin takana, ja toiseen pääset tästä ! :)

3 kommenttia:

 1. Ei tullut maailmanloppua, ei. Vaikka olisihan se voinut olla siistiä nähdä, miten se tapahtuu! Ihan mielelläni kyllä jatkan silti elämääni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tullu, pläh ! Joo, ei tää nyt ihan hirveesti kuitenkaan harmita... ;D

   Poista
 2. toinen kuva: häähää, etpäs saa mua kiinni! c(:

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !