keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Just for fun

Ärh, taas aukeaa luukku myöhässä. No ei voi mitään, aina ei voi kaikkea ehtiä... :) Tänään ei mitään erikoista, mutta kaikenlaista puuhaa kuitenkin. Huomenna sekä torstaina saan luultavasti kuvaajan mukaan tallille eli tuoretta matskua taas luvassa, jeuuu :) Toivon mukaan ei ole ihan räkä ilma ! Muiden kuulumisten vähäisyydestä huolimatta joulukalenterissa on taas yksi luukku auki, klikkaa kuvaa niin pääset sitä pällistelemään !


20 kommenttia:

 1. Aivan ihana ilmoitus! :D

  VastaaPoista
 2. Tuollainen myynti-ilmoitus kyllä ryöstäisi "röyhkeästi" huomion, siis hyvällä tavalla! :D söpö. Musta muuten tuntuu, että Nuutti kyllä paranee ja teistä tulee entistä vahvempi ja kestävämpi pari mitä on ikinä nähty!<3

  "we are beautiful like diamonds in the sky!!"<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos ihanasta kommentista ! :D ♥

   Poista
 3. ei helevata miten nauroin tuolle ilmoitukselle! älyttömän hauska ! :D kiitos aamupäivän piristyksestä ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha no kiva kuulla jos nauratti, kiitos ! :D ♥

   Poista
 4. Olisi kivaa, jos voisit tehdä jonkin jouluisen kuvapostauksen, kun olet Nuutin kanssa maastossa. :) Ja Nuutti on muuten tosi söpö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellaisen voisin toteuttaa johonkin luukkuu, kiitos ideasta ! :) Hihi niin se on ♥

   Poista
 5. Hauska postaus! xD

  VastaaPoista
 6. Haha, tosi kiva myynti-ilmoitus! :)
  Hei muuten, neuvotko bloggerin käytössä? Sori jos et neuvo, yritin kyllä etsiä tekstiä jossa lukee että älä vaan tule kysymään multa bloggerista!

  Anyways: Minulla on siis blogissa joulukalenteri ja ajattelin että miten olet saanut tuon kuvalinkin, joka sulla on näkyvissä joka postauksessa ja jota klikkailemalla pääsee sitten joulukalenteriin, niin toimimaan? :D Olen yrittänyt tsekkailla mutta ei toimi, ei toimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)

   Joo toki neuvon jos vaan osaan :) Ton kuvalinkin saa kun tossa tekstiä luodessa klikkaa kuvaa ja painaa sieltä ylhäältä valikosta "linkki". Sitten jos mitään ei tapahdu, niin paina kuvaa uudemman kerran ja sitten sitä linkkiä, mulla ainakin vaatii kaks kertaa ton ennen ku onnistuu :D sitten vaan siihen "Mihin URL-osoitteeseen linkin pitäisi viedä?" -kenttään sivun tai postauksen tai minkä ikinä, niin se sen osoite :)

   Poista
  2. Kiitos neuvoista, sehän olikin aika yksinkertaista sinänsä! :D pitää kattoa että millon on aikaa muutella joulukalenteria paremmaksi, joskus ainakin kokeilen totakin! =)

   Poista
 7. Oikein hauska luukku, enkä ole monesta lukemastani blogista saman moista löytänyt! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäsit ! :) Ja hyvä jos ei ole monissa tämmöistä ollut ! ;D

   Poista
 8. Moro ! Tää ei sit ole mikään hoputusviesti sinänsä, mutta edistyykö se banneri? :--) Sori jos oot taas laittanu jotain sähköpostia asiasta, ei vaan taho toimia. Ja tosiaan ei oo kiirettä koska aijon jatkaa bloggailua vasta ensi vuoden puolella, mutta ettet vaan oo unohtanu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis laitoin sen bannerin sulle tossa joku päivä (tosin muokkasin sitä vielä hieman) ja kysäsin että minkälaista taustaa haluisit eli jotain yksinkertasta niiku esim. just raitaa vai jotain erikoisempaa kuviota vai laitanko useemman vaihtoehdon tulemaan? :'---D Ootko kattonu ettei oo roskapostiin menny? Vika voi olla munki sähköpostissa kun ei toikaan ihan moitteetta aina toimi... mutta voisin koittaa vaik jos onnistuis wetransferin kautta kun sillä sain ainakin yhden toisen bannun perille kun oma säpö riehu omiaan !

   Poista
  2. Haha, et ollukkaa unohtanu :D ! Muttaa, raidallinen tausta ois aika jees, tai sitten jollakin pienellä kuviolla oleva. Mutta ei mitään hirveen huomiota herättävää. Oon kyllä yrittäny kattella sähköpostia joka päivä myös sieltä roskapostilootasta, mutta en oo ainakaa nähny mitään sulta tulleita viestejä..? :-) hotmailin omituisuuksia ♥

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !