maanantai 17. joulukuuta 2012

Too much sleep.......

Höh, jäivät nyt sitten tallin joulujuhlat välistä kun töiden jälkeen olo oli niin huono... ;( Torkuin pieniä pätkiä pitkin päivää ja olo on nyt hieman parempi, kiitos Finrexinin sekä Bafucinin. Siskon kanssa vietettiin taas rauhaisaa koti-iltaa vähän Xboxia pelaillen (Red Dead Redemption ♥) ja leffaa katsellen :) Oli ihan pakko käydä Makuunissa hakemassa vähän karkkia, koska elokuvaa ei yksinkertaisesti voi katsoa ilman naposteltavaa... ! Nyt olo on kuin ilmapallolla.

Huomenna... en meinaa enää kotona pysyä, tämä yksi päivä riitti vallan mainiosti. Turhautuminen oli muutamasti niin lähellä, että tosiaan, huomenna on pakko päästä tallille. Mikäli ehdin liikenteeseen valoisan aikaan, voisin koittaa napsia Nuuttilaisesta kuvia ulkosalla :) Lisäksi tällä viikolla on toivon mukaan luvassa enemmänkin tuoretta kuvamatskua, sillä ainakin muutamista kuvauksista ollaan alustavasti sovittu ! Sormet ristissä siis, armas sääukko voisi vaikka taas kerran olla puolellamme... ! :)

Tässä vaiheessa en kerro tämän enempää, sillä joulukalenteriin kurkistamalle näette vähän mitä olen tänään puuhastellut... sinne siis ! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana toi joulukalenterin ehystetty kuva ! Nuutti on niin komeena aina, kun se poseeraa ♥ Itse olen tehnyt muutamasta minulle tärkeästä ponista sellaiset kuvamukit, missä on niiden kuvat :) Sitten olen tulostellut kuvia pitkin huonettani poneista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuutti on ! :'---) ♥ Oiii vähän varmaan ihanat ne mukit, semmonen munki pitäs teettää !! :)

   Poista
 2. olen tulostanut oman edesmenneen hevosen kuvan jossa lukee myös simply the best :) <3

  (olen sama anonyymi joka avautui sairastelleen hevosensa menetyksestä ja yhdessä olimme 8vuotta. Vaikka rakas ei ole vieressäni enää, se on silti sydämessäni ja vierelläni nyt ja aina <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana :'---) ♥ näinpä, ikinä ei rakkaat sydämestä katoa ♥

   Poista
 3. Vau sulla on tosi hieno ulkoasu! =)

  VastaaPoista
 4. voih, tuo taulun kuva on ihana. ruusuke siihen päälle koristeeksi sopii hyvin!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa muuten tilata ifolorista canvas-tauluja noista valokuvista, tulee tosi hienoa jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj kiitos vinkistä, semmonen pitää varmaan sit hommata ! :)

   Poista
 6. Komppaan anonyymia: kannattaa tilata niitä canvastauluja. Ja ifolorista saa vaikka mitäkin muuta kivaa, palapelejä mukeja hiirimattoja vihkoja kirjoja... :D kanttii käydä tsekkaamassa!
  Lisäksi vielä ett tulostin ton tekstin jonka olit kirjoittanut joulukalenteriin, suoraan niinkuin jostain kalliiista kamerakirjasta, yksi jakelee ilmaisia ohjeita täällä! :D Onnea valokuvausuralle vaan, sinusta tulee kyllä sellainen, tai siis olet jo! :D
  Muuten btw mitä opiskelet / teet työksesi? Anteeksi jos kysymykseni on tungetteleva..... :D itse bloggajana myös tiedän että tuollaiset kysymykset voivat joskus ahdistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua tässähän ihan villiintyy näiden kuvahankintojen kanssa :D Kiitos vinkistä !! :)

   Oi ihanaa jos oli hyötyä, kiitos hirveesti ! :)

   Oon töissä isäni firmassa (kiinteistönhuoltoa siis), ja näin talvisin työnkuvaan kuuluu esim. lumityöt..... :D Opiskelemaan kyllä haluisin hirveesti, toivon mukaan ens vuonna onnistuis päästä johonkin valokuvauksen pariin... :)

   Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !