keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Whoever said that diamonds are a girl's best friend never owned a horse

Arh tänään on ollut ärsyttävä päivä ! En ole muuta tehnyt kuin ajellut edestakaisin ja käynyt kotona aina välillä ½ - 1 tunnin verran kunnes on taas pitänyt rientää. OLEN TOSI KIUKKUINEN TÄLLÄ HETKELLÄ ! Osasyynä on kyllä se, että löin juuri varpaani pöydänjalkaan. Kuka idiootti on keksinyt pikkuvarpaan kun se on aina tiellä !

Jooh. Sanotaan ettei tallille pitäisi mennä huonolla tuulella, mutta mun mielestä silloin juuri tallilla pyöriminen auttaa ! Aina kun näen Nuutti pitkäkorvan käytävän perällä karsinassaan kuikuilemassa, niin maailma muuttuu kertaheitolla paremmaksi ♥ Kohta siis lähden sinne hieman rauhoittumaan ja viettämään kiireetöntä aikaa parhaan ukkelin kanssa. Toivon kovasti, että kengittäjä on tänään käynyt iskemässä Nuutille uudet töppöset jalkoihin, niitä kun on tässä kuumeisesti odotettu !

Joulukalenterin luukunkin sain nyt sitten viimein auki aiemmin kuin parina edellispäivänä. Toivottavasti olette tähän mennessä kalenterista tykänneet :) ei sitten muuta kuin tämän päivän luukkua availemaan !

30 kommenttia:

 1. kaikki muut kengittäjät taiskin käydä paitsi Pekka.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiih, juuri näin tottakai... :D No jospa huomenna..... !

   Poista
 2. Tuo toka kuva oli ihan sairaan hieno! Ja myös eka:)Osaat hyvin piirtää! :-)))

  VastaaPoista
 3. upeita nuo sinun piirtämät kuvat nuutista! :O varsinkin se missä Nuutti laukkaa pellolla! Ja joulukalenterin on ollut tähän saakka tosi hyvä! ;)

  VastaaPoista
 4. VAUTSI, SÄ OOT HYVÄ PIIRTÄÄ ;) oikeesti mainioita! itte en osaa tehä edes viidesosaa noin hyvästä mitä sä oot tehny :( :D lisää, lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ! :) Haha en usko ettetkö muka osais ! ;) Pitää kattoo jos sais noita muitakin piirroksia raapusteltua valmiiksi ja esille... :D kiva jos tykkäsit !

   Poista
 5. Ei herrajumala oot hyvä piirtäjä! ;D Tiiän tunteen kun lyö varpaan johonkin... Mä lyön varmaa joka päivä sen jonnekkin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitti ! :) HAHHA eikä voi ei XD se on nii hirveetä ku tekis mieli vaa huutaa täyttä kurkkuu !

   Poista
  2. No jooo :DD Multa pääsee yleensä sillo muutama kirosanaki suusta ja sit joutuu kuunnella isän järkeviä selityksiä, että vain merimiehet saa kiroilla xDDD

   Poista
 6. hienoja on <3 itse tykkään piirtää myös hevosia ja ylipäätäänsäkkin eläimiä. Ja niitä tuleekin piirreltyä kun kuvisluokalla olen ;D Mutta noi sun kuvat ovat kyllä tosi hienoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ! :) Oi vähänkö kivaa, mäki aina halusin kuvisluokalle mutta en sit ikinä hakenu tai mitää :( :D

   Poista
 7. Hienoja nuo joulukalenterin kuvat :) Itsekin pidän piirtämisestä, mutta en ikinä saa niitä hevosen ruumiinosia symmetrisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset !! :) Joo mäki aina tuskailen ku usein just mm. jalat on ihan eripitusia jne. ! :D

   Poista
 8. Wau miten hienoi kuvia !! :) Mun pikkusisko 2-vee on ihan rakastunu "Tuuti-heppaan" ja katellaan täällä sen kuvia. Rapsutukset Nuutille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! :)

   Eikä, ihana !! ♥ :'---D voi että miten sulosta, sano Tuuti-hepalta terkkuja ja kiitokset rapsutuksista ! :)

   Poista
 9. vau !! noi kuvat on upeita !!

  VastaaPoista
 10. Ihania noi sun piirtämät kuvat ! :)

  VastaaPoista
 11. Varpaan lyöminen johonkin on jotai niin RAIVOSTUTTAVAA! :D nimimerkillä varpaansa niin murtanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouuuts !! D: se on kyllä viheliäistä....... !

   Poista
 12. Hienoja! Ihana tuo sun varjostustekniikka ja tapa, jolla piirrät lihaksia. Ja haha, et oo ainoa, joka pakoilee jalkojen piirtämistä tekemällä heinikon tai muun härpäkkeen siihen eteen. :D Itse mä en juurikaan piirrä hevosia tai ylipäätään eläimiä, mutta pari korjattavaa juttua löysin näistä.

  Kummassakin vasemmassa takasessa on jotain häikkää. Ylemmässä se on aika lyhyt - etujalat on myös liian lyhyet - ja pökkelö, ja alempi turhan ohut. Alemmassa voisit lisätä ruohikon määrää saadaksesi "kolmiulotteisemman" vaikutelman. Nuudeli näyttää myös vähän säättömältä (säkättömältä? Suomen kieli...) ja tasapaksulta.

  Ja tosiaan, mä EN OLE mikään anatomian ammattilainen ja olen surkea eläinten piirtäjä, mutta mun silmiin pisti nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! :) Hahha jep hyvä keino välttyä ylimääräseltä luomisen tuskalta !

   Jep jalat on ne mitkä yleensä pissii. Ja ton säättömyyden huomasin itsekin, mutta vasta kun olin ottanut piirroksista kuvat ja lisännyt ne koneelle niin en jaksanut alkaa enää säätämään :D ehkä seuraavaks muistan kiinnittää parempaa huomiota (or not...) !

   Poista
 13. Haastoin sut! http://jemputtajaslife.blogspot.fi/2012/11/haaste.html -->ohje

  VastaaPoista
 14. voi vitsi, miten hienoja piirrustuksia! Ite en sais ikinä piirrettyä läheskään yhtä hyvää, mulla ei todellakaan oo piirtäjän lahjoja :D
  Tää koko joulukalenteri on ollut tosi kiva, tällä hetkellä parhaimpia joulukalentereita! Ootan aina innolla uutta luukkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos kiva kuulla, ihanaa jos tykkäät ! :'---)

   Poista
 15. Tosi hieno toi toka kuva varsinkin!!

  VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !