torstai 27. joulukuuta 2012

Home again !

Nonni, nyt on kuulkaas Joulut vietetty ! Eilen illalla kotiuduttiin perinteiseltä joulukierrokselta, mutta koneelle valuminen meni niin myöhäiseksi etten jaksanut enää postailla....

Aatto vietettiin tavalliseen tapaan mökillä Vihdissä, isäni vanhempien kanssa. Muu perhe äiti ja minua lukuunottamatta meni sinne jo sunnuntaina, mutta me ajeltiin tallin kautta perässä maanantai-aamuna. Nuutin luona poikettiin melko pikaisesti, vähäsen kävin ukkelia maneesissa taluttelemassa (tai oikeastaan kävelyttämässä olisi varmaan oikeampi sana, sillä heppa seuraili minua irrallaan) ja sen perään toivoteltiin sille hyvät Joulut. Lahjaksi Nuutti sai karsinaansa suuren herkkunsa, Himalaja suolakiven, joka on syöty varmaan alta aikayksikön......... ;)

Nuunuu likanenä.

Aatto kului aika samalla meiningillä kuin aina ennenkin. Aamupäivällä syötiin jokavuotiseen tapaan Joulupuuro ja paikalle saapui meidän sekä isovanhempien lisäksi muutakin sukua. Päivä vaan rentouduttiin ja katsottiin telkkarista Jouluisia ohjelmia. Illemmalla, viiden maissa nautittiin sitten kunnon Joulupäivällinen ja ehkä tunnin, pari myöhemmin kävi Joulupukki tuomassa lahjat verannalle ;) Loppuilta kului herkutellen, telkkaria katsellen, sekä Aliasta pelaillen ! Voi kun muistaisi kaikki ne selitykset, mille naurettiin........ :D

Joulupäivänä lähdettiin aamulla ajelemaan mökiltä Haminaan, äidin puolen isovanhempien luokse :) Siellä taas syötiin (nam nam nam rakastan jouluruokaa ♥), avattiin lahjat ja riehuttiin kaikkea muutakin mukavaa ! Harmi kun ehdittiin tällä kertaa olemaan muiden ilona (niin vissiin...... !) ainoastaan muutama tunti, sillä yöksi piti ajella kotiin koiruliinit hoitelemaan.

Webbikamerakivaa Haminassa :D Vasemmalla Annukka ja Nami, keskellä Jonna ja oikealla minää !





Loppuun vielä fiksu sisaruskuva. Näytetään tosin hattivateilta.

Vaikka meidän Joulu saattaa kuulostaa vähän hektiseltä (ja sitä sen sumpliminen välillä onkin), niin kyllä siinä silti ehtii rauhoittua ja nauttia yhdessäolosta lähimmäisten kanssa :) Tällä kaavalla ollaan menty joka ikinen vuosi koko ikäni ajan, ja tämä on se mikä minulle tekee Joulun ! Mitään en vaihtaisi :) Sain taas tänäkin vuonna hirmu kivoja lahjoja, joista en nyt tässä sen enempää tarinoi. Varmaan tulee osa näkymään tulevissa postauksissa ja silleen... :)

Postailu aattona mökiltä (tai reissusta muutenkaan) ei tosiaan onnistunut, koska netti ainoastaan tökki tökkimistään... Sivut kaatuilivat vähän väliä, enkä yksinkertaisesti jaksanut tapella asian kanssa. Joulu on aivan väärä aika menettää hermonsa tekniikan kiukutellessa, sitä ehtii tehdä niin paljon muutenkin ! Joulukalenterin viimeinen luukku siis pääsi julkaisuun vasta tänään :( tosi tylsää, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?


Toivottavasti teillä kaikilla oli ihan mahtava Joulu ! :) Huh, nyt saa bloginkin osalta hieman rauhoittua, ja palata sitten "normaaliin arkeen", ainakin hetkeksi aikaa....... kohtahan se on Uusi Vuosikin ovella ;)

22 kommenttia:

  1. kiva blogi teil! :) aloin vasta seuraamaan tätä ja en pienen selailun jälkeenkään löytäny tietoa, miksi nuutti on kävelyliikunnalla? :) ois kiva jos sais tähän vastauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) No siis aletaan sitä tässä pikkuhiljaa taas palauttamaan normaaliin liikutukseen, lähinnä oman varovaisuuden takia ollaan näinkin rauhassa edetty. Sillä oli ilmeisesti jänteessä joku pieni kolaus, kun yksi jalka turposi ja se sitä ontui. Muuten oltais varmaan jatkettu ensin kevyellä ja sitten taas hiljalleen melko normaalilla liikutuksella kun sen jalan turvotus katosi ja hevonen lakkasi ontumasta, mutta toiseen jalkaan kehittykin imppari, jonka takia se oli taas ep. Sen perään venailtiin sit useempi viikko kengittäjään, minkä takia en viitsinyt ruveta liikuttamaan enempää. Nuutti ei ikinä pitkässä kengässä liiku hyvin. Nyt pitäisi kaikki kuitenkin olla kunnossa eikä ole mitään estettä liikutukselle :) Hiljalleen palataan taas normaaliin arkeen. Nuuttia on tässä välissä ravautettu ja se on siis liikkunut puhtaasti :)

      Poista
  2. Mä oon tykännyt tästä koko joulukalenterista tosi paljon ! Kaikki luukut on ollu kivoja ja kuvia on ollu sopivasti. Eniten varmaan tykkäsin siitä, missä kerroit valokuvaamisesta ja siinä sai hyviä vinkkejä omaan kuvaamiseen, kiitos niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti, ihanaa jos tykkäsit ja koit ton valokuvauspostauksen hyödylliseks ! :)

      Poista
  3. Mulla oli joulu ihan huippu! Sulla näytti olevan hauskaa..:D Onko Nuuttelssi Wiknerillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla !! :) Haha joo väsyneenä alkaa olee kivaa :D Juu siellähän se !

      Poista
  4. Joulukalenteri oli tosi kiva! En osaa valkata luukuista parhaimpia, mutta mieleen jäivät ainakin kamerapostaus ja se, missä joku toinen kertoi Nuudelista. :) Tykkäsin kalenterin kuvapaljoudesta, ja oli paljon vanhoja kuvia mitä en aikaisemmin täällä ole nähnyt!
    Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tosi kiva kuulla että tykkäsit !! :)

      Poista
  5. Paljon Wiknerillä on tallivuokra? :) Olen pian muuttamassa varmaan jonnekkin Kirkkonummelle ja hevonen tulee tietenkin perässä, etsinnässä hyvä & laadukas tallipaikka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 820€ kuukaudessa, aika hintava mutta niin ne alkaa kaikki täällä pääkaupunkiseudulla olemaan... D: Uu, no Wikneriä voin kyllä suositella mikäli vaan onnistuu ratsastella ratsastuskoulun aikataulujen mukaan... :)

      Poista
  6. Toi joulukalenteri oli tosi kiva! :) ja ihana Nuutti ekassa kuvassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiva jos tykkäsit ! :) Nubu on ihana ♥

      Poista
  7. tykkäsin sun joulukalenterista kovasti! oli kivoin kalenteri mitä luin :)

    VastaaPoista
  8. joulu kirjotetaa pienel :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, jotenki se on vaa jääny mun päähän tollee et kirjotan sen isol...... :D

      Poista
  9. Mä tykkäsin hirmu paljon tästä joulukalenterista! Oli tosi kivoja juttuja luukkujen takana. :)

    Ja toi uusin luukku, aww, ihania kuvia!

    Hauska kun tekin ootte siskos kanssa ihan eri näköisiä! :D Ainakin kun tota kuvaa katsoo. Täällä sama homma nimittäin, myöskin n. 10 vuotta nuoremman siskon kanssa... Mulla ruskeat silmät ja tummat hiukset (okei no luonnostaan blondit,mut silti), sillä blondit hiukset ja siniset silmät. Ja kaikessa muussakin ulkonäössä kuin yö ja päivä. :D

    Ja jatkossa myös erikoispostauksia! Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii kiitooos, kiva kuulla !! :)

      Joo ollaa me munki mielest iha eri näkösii ! Tosin mun ja siskon vauvakuvis on jotaa samaa :D mut enää ei kyl mun mielest muistuteta toisiamme lainkaan. Haha joo no meil sama ! Hassuu :D

      Joo ehrottomasti ;) !

      Poista
  10. Moikka ! noi sun bannerit on aina ihan älyttömän makeita, joten haluisitko tehä mullekkin ? (: voitais sopia tarkemmin sähköpostilla (amppuamppu@hotmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tällä hetkellä tee bannereita muille, ei oo aikaa eikä inspistä...

      Poista
  11. ihania nuo kuvat! :D rakastin tuota sun joulukalenteria, se oli tosi huippu:-) Ootte vaan niin ihania Nuutin kanssa et teiän kuulumisia on aina niin ihana lukea :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aw kiitos, kiva jos tykkäät !! :'--) ♥

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !