sunnuntai 2. joulukuuta 2012

It's definitely winter

Tänään meillä oli tallilla Match Show, jossa tavalliseen tapaani kuvailin muistikorttini lähes täyteen (kuvia saatavilla kunhan saan taas kuvanmuokkausohjelmat rullaamaan...) ja jäädyin puolikuoliaaksi. Oli oikeasti ihan sairaan kylmä, eikä pakkastakaan ollut kuin kai -7 astetta? Mitenköhän käy sitten kun tulee ne OIKEAT pakkaset... apua. Mutta en valita en... ♥

Päivän parhaat :) BIS poni welsh b tamma Cassedy, shetlanninponiruuna Jumping Joy, fwb ruuna Wikners Ambroise Stern ja holstein ruuna Carry Jr.
Oli pakko laittaa koska iloiset :D
Wikners Ambroise Stern, kyllä nää rautiaat läsipäät vaan on kauniita... ;)

Toivon kyllä toooosi kovasti että nuo mätsärit järkätään uudemman kerran heti keväällä, koska me halutaan myös mukaan Nuutin kanssa ! Uskon että sekin tykkäisi kun pääsisi vähän itseään esittelemään ;) Mutta oli meillä tänään kivaa muutenkin. Nuutti oli iki onnellinen kun hain sen tarhasta talliin lämmittelemään ja mikä parasta; syömään. Aamulla oli pakko käydä vaihtamassa hepalle tarhaan paksumpi loimi, ja tallilta lähtiessäni laitoin myös sisälle sellaisen suht ohuen tallitoppiksen, kun tähän saakka sillä on ollut joku semmonen fleecevuorellinen tms. "välikausiloimi". En halua että vanha ukkeli joutuu tarhassa paleltumaan ! Tietenkään ei saa myöskään olla liian kuuma, mutta uskon että loimet ovat nyt ihan hyvin... :)

Arh, mun piti tänään tallilla ottaa kuvia talvisista maisemista, mutta arvatkaa vain muistinko? No en. Olin varmaan niin jäässä, etteivät aivotkaan ihan pelanneet... Nuutista nyt en olisi siinä talutellessa itsekseni mitään loistomatskua onnistunut saamaan, joten jätin suosiolla välistä. Mutta tiistaina, tai ihan viimeistään torstaina luulisi saavan uusia ihania lumikuvia jeuuu :)

Hehe, melkein meinasi unohtua se tärkein jutsku, joulukalenteri siis ! Toivottavasti tykkäsitte ensimmäisestä luukusta :) Ainakin tosi kivaa kommenttia tuli, kiitos tuhannesti kaikille sitä antaneille ! Parannusehdotuksista yritän parhaani mukaan ottaa opiksi :) mutta tässä kuvalinkki kalenterin toiseen luukkuun, klik klik ! 


Joulukalenteritoivomuksia saa mielellään esittää edelleen ! ;)

22 kommenttia:

  1. wooou upee kuva puhista, susanna oot ihan sairaan hyvä photaa!! :)

    VastaaPoista
  2. jeeeeeeeee kesäääääää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli sentää joskus nii lämmin et tarkeni topissaki !

      Poista
  3. laita noita kuvia enemmänki näytille blogiin kuhan oit muokannu:) ois kiva saada esim joulukalenteriin vinkkiä miten muokkailet kuviasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, tommosta pitääki suunnitella, kiitos ! :)

      Poista
  4. katoin iha et uuu nuutti siel! toi oikeesti on nuutin kaksoisolento ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha siskoki luuli Nuutiks ku nopee katto XD mut koko hevosen ku näkee niin ei niissä sit enää nii paljo samaa oo... ;D

      Poista
  5. Mikä on sun kuvasivun osoite? Haluun nähä lisää näin upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka! kyyläsin äsken noita sun kuvasivuja ja jäi mietityttään että onko sulle enemmän kuvia tuolta wiknerin kisoista? Kun olin siellä itte kans sillon 25.11 ja näin että ainkin jossain vaiheessa taisit olla kuvailemassa (: saisko niitä kuvia kans jonnekin esille?

      Poista
    2. Joo on, en oo vaan viel ehtiny muokkaamaan kun noi kuvanmuokkausohjelmat ei oo oikein halunnu olla mun kavereita... :D Laittelen kaikki esille tässä pikkuhiljaa kunhan on aikaa ! :)

      Poista
  6. Niin piristävä toi hymyilykuva! :D

    VastaaPoista
  7. En oo hirveesti ehtiny tätä blogia seurailla, mut nyt ku nopeesti katoin niin en löytänyt hirveesti mitään ratsastuskuvia..? Olisi kiva niitäkin nähdä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä tuolla runsaastikin vähän kun postauksia taaksepäin selaa :) Syy siihen miksi niitä ei nyt viimeaikoina ole ollut on yksinkertaisesti se etten ole hevosen selkään päässyt... ;(

      Poista
  8. kylläpä oli kommeita poneja ja kuvien laatu taas aikamoisen hieno! isäntäkin jäi ihmettelemään kuvien hienoutta ;) sitä ertiyisesti kiinnosti, mitä putkia sulla mahtaa olla ? :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos !! :) Mulla on 5 eri putkea, mutta oikeestaan vaan kahta käytän suurimmaks osaks: yleensä (ja näissäkin kuvissa käytetty) Sigman 70-200mm f/2.8 ja Canonin joku 18-135mm :D

      Poista
  9. Ihana toi Wikners Ambroise Stern ! <3 awws söpö haluun tollasen pikkuhepan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no on se aika suloinen kyllä ! Ihan tommone pikkuse ylikasvanu poni... :D

      Poista
  10. millon laitat kuvia lisää tonne kuvasivulle?:)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !