maanantai 24. joulukuuta 2012

Pick your ass up and get it back to the saddle

Ihme kyllä tipuin rakkaan hevoseni selästä tänään vain kerran, vaikka mahdollisuus siihen olisi ollut useampaankin otteeseen ! Putoamista tosin edesauttoi enkkuviltti, jonka mukana lähdin kuin talkkari jäiseltä peltikatolta Nuutin sännätessä (taas täysin ilman ennakkovaroitusta.....) sivummalle. "Vähä se on nopee !" hehe, joo I know... siinä en varmaan sekunnin sadasosaa ehtinyt miettimään kun oli jo koni kadonnut alta. Ja mulla oli korva täynnä hiekkaa.

Tiedän, että on edelleenkin maailman paras idea mennä ilman satulaa, mutta mutta......... kun on Joulu ! Nuudeli tonttuilikin varmaan kaikkien yhteisten joulujemme edestä ja otti lähtöä vähän väliä. Petrakin sanoi, että no se ei kyllä yhtään varoittele lähtiessään ! Ei niin, salakavala otus. Muutenkin kuulu hauskoja kommentteja, paras oli ehkä "se on oikee liero !" tai jotain sinnepäin....... :D Liero Nuutti jolla on vähän pilkettä silmäkulmassa :) Onneksi päästään varmaan Joulun jälkeen hiljalleen palailemaan normaalin liikutuksen pariin, niin ei tarvitse ehkä hepankaan ihan jatkuvasti hillua. Nuutti on selkeästi sitä mieltä että kävely saa nyt riittää, isompaa vaihdetta silmään mars !

Tonttu torvelo ! Piti pistää Nuudellekin tonttulakki päähän, kun muillakin oli !

Ouh, vaikka tippuminen ei ollut mitenkään järin raju, niin TAAS kipeytyi selästä se kohta joka on kipeänä aina muutenkin.... Kotona meinasin vetää särkylääkkeen naamariin, mutta kaivoinkin esille tuollaisen Pferdebalsamin ja päätin testata auttaisiko se kipuun lainkaan. Hieroin geeliä selkään, annoin sen kuivua ja jätin hetkeksi lämmittämään kun istuskelin olohuoneessa katselemassa leffaa. Kun nousin, huomasin että selkään ei satu juuri yhtään !! Ihan mahtava mömmö, suoranainen pelastus ! Ei nimittäin huvittaisi viettää Joulua aivan vammautuneena. Kunhan saan Nuutille tilattua hieronnan, niin pitää kysyä että kannattaisiko tuota kotona hieroa joihinkin tiettyihin lihaksiin. Jos tuo noin tehokasta oikeasti on, niin huh, kannattaa testata !


Ja viimeisiä viedään, joulukalenterin osalta siis. Kaksi luukkua avaamatta, tässä niistä toinen !

15 kommenttia:

  1. Noi kuvat oli ihanii tos 23 luukus! Vitsi ku kadettaa, ku noi Jonna ja Kukka saa ratsastaa Nuutil! Kyl mäkin haluisin=D Haaveilen siit kokoajan..ei vaa taia toteutuu, ku asun Lpr:s..

    VastaaPoista
  2. Toinen yhdistelmä mikä on kyllä kohtalokas, on ulkohousut toppaloimea vasten, sieltä sitten liukuu kuin liukumäestä jos heppa hyppää sivulle :D

    VastaaPoista
  3. Hhahah voi Nuuttia :D Tuossa kuvassa sillä on sellainen "En mä oo tehnyt mitään!"-ilme :D

    VastaaPoista
  4. Nuutti näyttää hoikalta noissa ekois kuvissa.
    Taas kiva luukku :)
    Mun tamma on vähän samanlainen, hirveen kuumuva ja vetää itseään välillä aivan liikaakin kasaan. Onneks mun hepat sentään ilmottaa, jos ja kun ne meinais alta lähteä, eikä tee sellast kamikaze sinkoomist :D
    Ja tuo pferdebalsam, itselläni on kans samaa, ostin kokeilu mielessä ja mulla on ollut usein jalat kipeet mistä milloinki, yleensä nilkasta, niin tuo voide auttaa kyllä tosi paljon siihen! Selkäkin mulla vihottelee, mut en o viel siihen tuota koittanu, pitäis kyllä koittaa, jos sais helpotusta.
    Hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä kuvissa? :D

      Kiitos ! Haha se on kyl hyvä jos ne ees vähäsen ilmottaa lähtiessään... :D

      Joo tosi tehokas aine kyllä, olin ihan ihmeissäni ! Munki pitää testaa muihinki paikkoihin jos joskus sattuu olemaan kipeenä :D

      Voi kiitos, ja samoin !! :)

      Poista
    2. Ööh, tuos toises ja kolmannes,mis pienemmät tytöt ratsastaa.

      Poista
  5. Mulle kävi lähes samallalailla tänään, mut vaan maastossa. Köpsöteltiin tamman kans siinä niin, ja hetkeä myöhemmin löysin itteni maasta ja hevonen juoksee häntä ivallisesti heiluen tuhatta ja sataa tallille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha reilu peli !! :D Nuutti onneks vaan jäi viereen seisomaan XD

      Poista
  6. Voi ei! Toivottavasti selkä kuntoutuu. Ja toi joulukalenteriluukku oli tosi kiva! Olis kiva tosiaan jos jatkossakin näitä erikoisempia aiheita tulis aina sillon tällöin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eiköhän se ! ;) Kiitos, kiva jos tykkäilit ! Ehdottomasti voisin toteutella jatkossakin tommosia kyllä ! :)

      Poista
  7. Mä olen käyttänyt myös samaa mömmöä omiin lihassärkyihin ja jumeihin. Ja kyllä helpottaa :-) Olen kuitenkin huomannut vieläkin tehokkaammaksi ihan ns. oikeat hevosten lämpölinimentit jne, tuotahan myydään sekä ihmisten että hevosten käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon koittanu joskus jotain heppajuttuja mutta en ainakaan muista että ois toiminu yhtä tehokkaasti ;o Pitäis tosin ehkä testailla uudelleen ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !