sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Simply the best


Moikkelis moi ! Tuossapa teille yksi kuva tältä päivältä ;) mistä lienee kyse...? Se selviää joulukalenteriin kurkistamalla !


Eipä mulla muuta tällä erää... ;)

26 kommenttia:

  1. hihi onpa söpö ruusuke ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi ruusuke, oikein ovelasti saat "huijattua" ihmiset joulukalenteriin täältä! :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia joulukalenterissa taas :) Luulin jo aluksi että olette olleet jossain kisoissa ja voittaneet :D Hauska ruusuke ja nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, veikkaan ettet ole ainut ;D kiitos ! :)

      Poista
  4. Hevoseni sairasteli ja ostin sille ruusukkeen johon kirjailutin (miten se pitää kirjoittaa?!? :D) siihen tekstin Simply the best.

    Ennen hevosen tuloa haaveilin kilpailemisesta, mutta kun hevonen sitten seisoi pihassa siitä tuli paljon enemmän; ystävä! Vietin rakkaani kanssa 8 (!!) vuotta ja valehtelematta puolet ajasta sairasteli/oli vaivaa. Silti en antanut sen lannistaa minua. Se kasvatti!

    Kun eräänä päivänä saavuin töistä kotiin (hepat omassa pihassa) koiramme katseli sohvan päältä hevosten laitumelle. Siellä rakas kultakimpaleeni makasi.. Tulin kotiin liian myöhään..

    Nyt seinääni koristaa Simply the best joka muistuttaa ensimäisestä hevosestani jonka kanssa vietin elämäni parhaat hetket! Nauti Susanna kaikista hetkistä Nuutin kanssa!! <3 (pahoittelen avautuminen. ensimäistä kertaa koskaan uskaltauduin kommentoimaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos ihanasta kommentista ! Hevonen oli varmasti aivan erityinen yksilö ja todella pitkään kyllä olitte yhdessä, wow ! Otan osaa hepan poismenosta, mutta onneksi ihanat muistot säilyvät aina sydämessä ♥ Minä yritän parhaani mukaan muistaa arvostaa jokaista yhteistä hetkeä Nuutin kanssa :) ♥ Kiitos vielä kerran, kiva kun avauduit :)

      Poista
  5. Ihana tuo rusetti, suloinen idea :D Kiva lukea, kuinka joku arvostaa omaa hevostaan nimenomaan ystävänä ja kirjoittaa siitä noin nätisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :D ! Ihana kuulla, ja samaa aina ihailen sun blogissa... :'---)

      Poista
  6. voi vitsi nuutti on niin söppänä! hienoja kuvia, taas... :)

    VastaaPoista
  7. Miun mielikuvitus kyllä lähti jo lentoon kun katsoin ensimmäisen kuvan. Mut vähän hyvä tuo ruusuke! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hyvä sitten onnistuin juonittelussani ;D kiitos !

      Poista
  8. Ihania kuvia! Ja Nuutti on hienon värinen :) Itse olen aina tykänny punertavist hevosist, onhan itselläni punaruunikko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) Oi, mulla aivan sama mieltymys ! :D

      Poista
  9. Sulla on kyllä hieno hevonen ! :)

    VastaaPoista
  10. ihan mielettömän ihania kuvia taas kerran! :)

    VastaaPoista
  11. mä tykkään tosta joulukuusipallokuvasta ! se on nätti ja tuo sellaista lämminta ihanaa joulumaista tunnelmaa ! se on upean värinen ja erottuu hienosti kuusen oksien joukosta. kuva on hienosti rajattu ja toi punanen epätarkka pallukka taustalla tuo sitä jotain ! HIENOA TYÖTÄ !

    Haha, oli pakko :D on se nuudelpoikakin söötti. toi kuva mis se istuu, naws :'))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha voi kiitos, arvostan !! ♥

      ;) hihi, niin se on !! Päärynä ♥

      Poista
  12. Hienoja kuvia jälleen kerran! Ja suuri KIITOS mahtavasta blogista jälleen! En ole kiinnostunut lukemaan ryppyotsaista ja kilpailuhenkistä treeniblogia tai "vakavasti otettavien" kilparatsastajien turinoita, vaan juuri tällaista hauskasti ja kiinnostavasti kirjoitettua blogia, josta välittyy se, miten paljon arvostat Nuuttia hevosena ja ystävänä, etkä pidä sitä kilpaurheiluvälineenä (mikä on mielestäni valitettava ja ärsyttävä tosiasia joidenkin ratsastajien ja hevosenomistajien kohdalla... Ei minulla ole mitään kilpailemista vastaan, mutta sen ei pitäisi olla kaikki kaikessa). Ihan tavallinen arki ja pienistä asioista ja edistymisestä ym. nauttiminen on mielestäni parasta hevosten kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista !! :'---) Tosi kiva jos tykkäät, ja oon kyllä samaa mieltä sun kanssa ! :)

      Poista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !