sunnuntai 23. joulukuuta 2012

The best love is where you fall in love again and again

Huh mikä häslinki alkaa olla, kun Jouluun on enää pari yötä. Kauppakeskukset ovat aivan tukossa ja ihmisiin törmäilee tuon tuosta ellei ole silmiä vähintään niskassakin. Mun mielestä jouluostoksilla on siitäkin huolimatta ihana pyöriä :) siinä vain on tunnelmaa, haluaisin kokea saman jossain oikeasti isossa kaupungissa, kuten vaikka New Yorkissa... !

Tänään päivä kuitenkin alkoi aikaisella herätyksellä ja ennen ostoskierrosta suunnistin Gumböleen kuvailemaan Rossea sekä Graciaa ! Kävipä ihana tuuri sään kanssa kun luvatun lumisateen sijasta saimmekin kauniin, aurinkoisen pakkasaamun. Peukkua sääukolle ;) Hyvillä mielin lähdettiin ennen maneesiratsastusta vähän maastoteille kuvailemaan talvista kuvamatskua ihanissa maisemissa. Vähän tuppasivat sormet jäätymään, mutta maneesissa rupesi veri taas kiertämään.

Ratsasteluiden jälkeen käväisimme vielä metsässä ottamassa muutamat poseerauskuvat ratsukosta, ja Rosse sai palella yli 10 asteen pakkasessa melko vähäisessä vaatetuksessa, hurr ! Mutta sellaista se on, kuvattavan kova elämä... ! Harmittaa hieman kun piti vähän kiireellä tallilta lähteä, äiti nimittäin odotteli minua Sellossa ja siitä jatkettiin kauppakierrosta eteenpäin kohti Myyrmannia, sekä sen perään Verkkokauppa.comia. Oli kuitenkin hirmu kiva käydä Rossea sekä isoa tammaa kuvailemassa ! :)

Oli pakko laittaa näytille yksi kuvanen, kun huuruturpa on niin suloinen ! Lisää materiaalia tulossa jossakin vaiheessa Rossen blogiin, eli sinne niin kaikki kurkistelemaan mikäli kiinnostaa nähdä ;)

Itse olen viimeinkin tänään iloisesti saanut kaikki lahjahankinnat tehtyä, vielä pitää tosin askarrella hieman. Mun joulukortit saattavat olla rumia, mutta ainakin olen tehnyt ne sydämellä ! ... tai kiireellä? Mitään en myönnä.

Illemmalla kotiin palattuamme meillä oli aika monta muovipussillista tavaraa. Vaikka tärkeintä Joulussa on tietenkin se tunnelma ja oman perheen kanssa oleminen, niin kyllä musta ainakin on ihanaa muistaa ystävää jollain pienellä kivalla.

Nuutin ohjelma menee vielä Joulun yli kevyemmissä merkeissä, sillä itse pääsen luultavasti tallille vain melkoisille pikavisiiteille aaton sekä joulupäivän aamuna. Huomenna ehdin vielä toivon mukaan viettää ukkelin kanssa kiireetöntä aikaa, ja ehkäpä viritellä vähän joulukoristeitakin ratsastuksen ajaksi. Nuutin lahja on myös tietenkin hyvissä ajoin hommattu, se ei ole iso mutta uskon että heppanen arvostaa sitä ;)

Sitten taas joulukalenterin luukkua auki ! Kaikki julkaisukelpoiset ideat eivät valitettavasti kalenterin mukana vielä päivänvaloa nähneet, mutta varmasti teen jatkossa enemmän kaikenlaista "erikoisempaa" matskua, eli toivoa saa siitäkin huolimatta, että joulukuuta on jäljellä tämän jälkeen enää kaksi päivää !


P.S. Katsokaa vähän mitä maailman paras pikkuveli mulle muutama päivä sitten toi ♥ Lumenen sekä Cutrinin tuotteita ison kasan. Joukossa mm. suojaavaa päivävoidetta, virkistävää kasvonaamiota, shampoota + hoitoainetta sekä kynsilakkaa ! Ihanaa, tällaiset yllärit ovat aina tervetulleita... ;)

Jouuuu, kiitos rakas veli ♥

12 kommenttia:

  1. Tosi hieno kuva tuo eka!:-)
    Oispa minunki veljet joskus nuin ihania... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)

      Haha, toi on vasta ihan viime aikoina oppinu miten isosisko pidetään tyytyväisenä... ;)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Parit kirjotusvirheet oli ja ne ehkä hieman häiritsi, mut enivei :) Ja hienoja kuvia! Tuli oikein kesä mieleen ja alko niin tekee mieli rantaan heppojen kanssa! :)
    Tää menee kyl munki osalt höpöttelyks, mut meil on oma ranta ollu aina ja sit eräs osti siitä vierestä tontin ja meidän vanha rannan paikka meni sille ja meille tehtiin uus siihen viereen. Noh, aikasemminhan pääsin siis hevosia siitä meidän rannasta uittamaan, kun siinä oli vuosikymmeniä ollut ranta ja se pohja oli pitävä, eikä upottanu,mut kun uus ranta tehtiin, niin mudan päälle laitettiin vaan hiekkaa ja sehän ei siitä heti tasoitu eikä kovetu pitäväksi,hevosten jalat uppoaa sinne liejuun, hiekasta huolimatta niin en pääse enään uittamaan heppoja omasta rannasta,joka on tosi kurjaa! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos pidit ! :)

      Voi hitsi, vähänkö kurjaa !! D: Uittaminen on niin siistiä, hitsi kun meilläkin ois joku hevosille sopiva ranta ratsastusmatkan päässä, tulis varmasti käytyä kesällä paljon ! Mutta tosi tyhmää ettei voi enää uittaa, pääsettekö jossain muualla kuitenkin pulikoimaan?

      Poista
    2. No, ei ole oikein mitään paikkaa,missä kunnolla pääsis :( Joitain vuosia takaperin käytiin kaverin kanssa uittamas ihan kymijoessa,mut ei siellä voinu hirveen pitkälle mennä, kun virta on aika voimakas jo rannanki tuntumassa, niin ei ole kiva joutua vahingossakaan liian kauan rannasta. On tuol maastois sellain iso monttu, mis on vettä, mut se montun pohja on niin likanen, et ku heppojen kaviot vähänkää hipasee sitä pohjaa,niin se mönjä nousee sieltä veteen ja sit ollaanki ihan pohjamönjän peitossa kaikki :D
      Meillä ois naapurissa kyllä ranta,jossa pääsis uittaan,mut siinä on kesäsin hevosia laitumella, niin ei voi mennä laitumen läpi rantaan vieraalla hevosella :D Ja kun niiden hepat pääsee sinne rantaan asti, niin vois tulla tappeluita. Harmittaa kyl tosi paljon.

      Poista
    3. Höh, uskon että harmittaa ;( uittaminen on niin huippua ! Mä en tiedä oisko meilläkin periaatteessa tossa tallin lähellä rantaa, missä vois uittaa, mutta ainakaan mitään varsinaista tietä tai reittiä ei mee minnekään... Ei ihan seikkailemaankaan viittis lähteä kun en sit tiedä missä saa ratsastella ja missä ei :D enkä kovin mielelläni autoteillä kulkis, vaikka Nuutti aika liikennevarma onkin.

      Poista
  3. Ihan kiva postaus! (:

    VastaaPoista
  4. Selailin blogia jo puolisen tuntia, mutten löytänyt mistään että mikä kamera on käytössäsi? Mutta mukava blogi ja taidankin rekisteröityä lukijaksi :)

    VastaaPoista
  5. Oi oli kiva joulukalenteri! Tosi kiva lukea jonkun muunkin mielipide Nuutista :)

    VastaaPoista

Kommentit sekä postausideat ovat aina ehdottoman tervetulleita, kiitos kaikille :) Vastailen heti kun ehdin !